andra sena dagen, bra början.


gullig bild.

Andra sena dagen på lovet känns bra, en bra början på ett grymt sportlov! Har inte hänt så mycket idag förutom att vi vaknade vid 14.00 och låg kvar i sängen till fyra typ. Sjukt skönt! Åkte till Vaxholm och fixade lite saker och sen drog vi till Resarö igen. Nu sitter vi här och snackar lite med folk i telefon, toppen! Bloggar imorgon, Puss!♥

04.15


Sommaren 2006

Just nu så ligger jag och Inés i varsin säng och chillar lite, ikväll så hände det inte så mycket. Var med min lillebror, spelade völleyböll, lyssna på musik och snackade en hel del, sjukt skönt! Just nu är vi inte så trötta så vi somnar nog inte ännu, ligger och sms:ar lite också ^^Igår så sov jag i 17 timmar totalt och jag var fortfarande trött, det kan inte vara normalt + att jag fortfarande har ont i fingrarna från romme .. :/Aja,  Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer får se, puss!

Grym dag!


Idag hade jag det grymt i Romme! I början kunde jag inte alls stå på skidorna och sen efter ett tag åkte jag hur mycket backar som hellst, och det var så sjukt roligt. Men höll även på att frysa ihjäl eftersom det var sjukt kallt ute, kände inte mina fingrar eller fötter. Har liksom fortfarande ont i mitt lillfinger, inte bra! Igår hände det lite saker, men det gick över som tur var! Himla skönt! Älskar tjejerna. Har varit hemma hos Inés ett litet tag nu och är sjukt trött håller på att somna, sover också här inatt. Nu ska jag hämta lite godiiiis, Puss!

näst sista dagen idag då.


Jag vet att det blir ett tjat om våran skola, men förstå imorgon är sista gången vi sätter en fot i den skolan. Sorligt nog är det så. Nu kommer vi börja i en annan skola, det kommer säkert också bli bra. Men allt kommer försvinna liksom, vi som hade det så grymt i våran grymma skola! Man kan inte ha det bättre, den är bäst! Hoppas det andra också blir bra då. Men idag efter skolan så tog jag typ hem alla böcker för att man skulle rensa skåpen och så.. Nu är det nästan tomt, jobbigt läge! haha, Puss!

Tisdag.


Förlåt för sen uppdatering men jag har gjort en massa andra saker idag. Skolan var rätt skön idag, vaknade tidigt och pigg härligt, sovmorgon hade vi också! Hade två prov idag, ett svenska prov och ett spanska prov..Spanskan gick det inte bra på, för man skulle skriva en text om en person och jag skrev typ hej och mitt namn, sen kunde jag inte mera. Duktigt! Nej men sitter och dunkar grymt bra musik, och taggar inför Romme resan. Kommer bli toooopppeeeeen. Nej nu ska jag snacka lite med Gustav och sen duscha, Pussen!♥

Måndag.

Hej alla fina! Har varit hemma ett tag nu men just nu så sitter jag och lyssnar på lite musik . Tänkte sätta mig ner och plugga lite NO, som vi har tills imorgon. Kommer ha en heldel plugg nu i veckan, eftersom vi h¨ller på med flyten och en massa. Sista lektionen var slöjd, och jag och min lärare är inte dirket bästavänner om man säger så. HAHA! Hon är lite konstig, man får typ inte prata med någon utan att hon säger " DET BLÖDER I MINA ÖRON" HAHA! Ah, om ni är med så fattar ni, sjukt jobbigt iallfall. Nu ska jag plugga lite, Puss!♥

tråååk.


Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar till Norrberget! Vi kommer gå där Måndag,Tisdag & Onsdag. Sen är det liksom hejdå föralltid. Så sjukt hemskt, kommer sakna skolan som fan, men hoppas det blir bra i den andra skolan bara..! Eftersom på Torsdag drar min klass till ROMME och på Fredag ska jag rida.. Aja, Puss!

Ulrik Munther


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

kläder,kläder och ännu mera kläder.


Nu har jag plockat ut en massa snygga kläder som jag vill ha, man hade inte direkt tackat nej om man säger så. DREGGEL! Puuuusseeeen!♥

söndag kan vara en sköööön dag ibland också.


Saknar dig verkligen..

Helloooojsan! Nu så har jag nyss kollat klart på solsidan, toppen att Ove var med idag (y). Har provat lite kläder inför Romme, åker ju dit med bäästa klassen på Torsdag. så nu har jag sjukt bra kläder och snygga dessutom haha. Nu tänkte jag fixa ett collage med lite saker som kommer upp på bloggen snart. Puss!

something can change, but somewone can love.


Ph by: Elin
Hellooo! Jag vet att jag inte har bloggat under helgen men jag har varit med mina otroligt fina vänner! I Fredags så var vi i stan och hade det mys, krångligt med bussar och några planer ändrades. Men vi var fortfarande samma tjejgäng vilket var toppen. Vi köpte en massa onyttigheter och drog hem till Felicia efter för att ha spa. Vi fixade altl möjligt, vi snackade, skrattade, fotade och umgicks. Det behövdes verkligen, hade det grymt! I lördags så träffade jag Mathilda och vi åkte till täby och kollade lite. Hittade 2 halsband 1 ring 1 headband & 1 tröja. Mycket bra och fina saker! Och idag så har vi bara kollat på film och chillat en massa kom hem från Mathilda vid 18.00 tiden idag, vi hann kolla på ca 7 filmer från igår tills idag. Vi är bäst. Tack för en underbar helg undebrara vänner! Blogg u later, Puss! ♥

underbart.


25 - Oskar Linnros ♥

GRATTIS!

♥♥
Grattis finaste pappa, ha en bra födelsedag!♥♥

s-s-s-s-oft dag.


Heeeelllooo alla fina! Idag har skoldagen varit rätt så soft faktiskt, hade spanska prov och det kändes som det inte gick så bra men vi får se. Det var bara första delen, 2 delar till nästa vecka..! Efter skolan så hade vi profil men den struntade vi i för vi hade en heldel plugg, så jag och några tjejer gick till tystarummet och satt där och pluggade,snackade och lite så. Mys! Tänkte kolla runt lite på datan nu, prata med mamma och sen kolla film. Puss!

helgensplaner.


FREDAG: Skolan, på kvällen ska jag träffa några bruudar och vi kanske drar och bowlar och äter någonstans och sen sover jag hos Felicia med Emma.
LÖRDAG: Träffa kusinen vet inte riktigt vad vi hittar på, sen sover jag hos henne.
SÖNDAG: Bara vara hemma och kolla film + chiillllaaa.
Rätt skön helg faktiskt, kommer bli grymt iallfall! Puss!

JohannaePic.


Om ni inte har läst denna tjejsblogg så MÅSTE ni göra det, hon är en tjej som vågar göra saker. Hon har gjort en rejäl sidecut som är sjukt snyggt, hon har vågat färgat håret rött och hon är en helt grym brud! Så gå in på henne blogg ni kommer inte ångra er, kolla hennes modellbilder = "Hon skulle kunna bli modell och jag driver inte" hon är sjukt snygg och ah allt, en grym brud helt enkelt. Så gå in på http://johannaepic.blogg.se

mitten på veckan, gud så skönt.


Har precis kollat klart på ett avsnitt av "No Ordinary Family" det är förresten serien jag kollar på, sjukt bra! Sitter och pratar med lite folk och ska kanske kolla ett avsnitt till, vet inte. Har sovmorgon imorgon till 09.20 så grymt skönt. ÄLSKA torsdagar, softa lektioner osv. Fast inte imorgon, för det är = Cornelia har spanskaprov, hon har inte tagit hem något så hon har inte kunnat plugga, hon suger på spanska och hej IG. Typ så. Aja, bloggar imr eller sen. Puss!

But boys don't cryyyyyy, boys don't cry.


,Har haft en rätt chill dag idag, sköönt! Försov mig lite imorse, men jag hann ändå, tur det. Efter skolan drog jag och Inés hem till mig och hämtade lite pengar sen drog vi och solade i 24 minuter, skönt blev lite brunare inte mycket. När vi kom hem från solningen hade vi fotbad och lite så, och nu så ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla film. Har även spanska prov imorgon vilket inte kommer gå bra, tog inte hem någonting idag så jag har inte kunnat plugga. Toppen bruden (y), verkligen..! Nej nu ska jag snacka med lite folk och sen duscha. Puss!

Tävling.



Just nu så är jag med och tävlar på Lillans blogg om dessa två godingar, det ända du behöver göra är att kommentera i hennes kommentarsfält att du är med och så lottar hon ut en vinnare om en vecka. Så gör det du också, håll tummarna för mig också. http://trashbylillan.devote.se GÅ MED DU OCKSÅ!

4 grymma.

Life In Letters - Lucy Schwartz


The Lazy Song - Bruno Mars


My Darling - Lucy Schwartz


Life - Ulrik Munther

I look at you, you look at me.. I love you.


3 underbara bilder från en grym kväll med alla er tjejer, det måste vi verkligen göra om!

Nu så har jag precis duschat, ska snart kolla på lite film.. Eller en serie om jag ska säga det rätta! Har typ 6 avsnitt kvar bara, så det är lite dåligt. Men den är grym! Sitter förövrigt och pratar med lite fina personer, ska fortsätta med det och sen sova. Puss!

vaknade nyss.


Ah som ni kanske lägger märke till rubriken så vaknade jag nyss, rätt segt men jag är sjukt trött. Har sovit i kanske 3½ timme så nu ska jag äta lite middag hade jag tänkt och sen kolla film om jag orkar det. Har inte så mycket mera att säga, förutom att jag håller på att bli sjuk. Halsen gör ont, svider i ögonen + att jag är kallsvettig.. :/ Inte roligt, Aja.Puss!

Tisdag.

Hellooo! Har varit hemma ett tag nu, bakade kladdaka när jag kom hem. Eftersom Moa snackade om det i skolan så kände jag att det var dags att baka det. SÅ nu står den i köket och svalnar, äter efter middagen. Haft en helt okej dag i skolan idag, seg som vanligt speciellt sista lektion..Lackar! Har inget plugg idag så det är skönt, ska kolla på film och snacka med en person. Åker ju till Romme nästa vecka och jag hade ju ingen skidjacka, men nu ska jag få låna en av Issa så det blir grymt ju! Puss!

Allt man hade, tar någon annan över.

Nu så har lilla jag badat, eller det var ett tag sedan men det var sjukt skönt. Hade i badskumm och badbomer + badolja nu känner jag mig som en bäääbis. Blev sjukt len! La mig nyss i sängen så nu ska jag sms:a lite och sen sova tror jag. Fast jag ska nog kolla något avsnitt av en serie också, det gör jag. Pussen! ♥

Alla hjärtans dag/Sankt Valentine's day..


WeHeartIt.Com

Helloooo alla underbara! Idag är det somsagt alla ♥ dag som ni kanske har märkt på dom flesta ställerna. Själv sitter man i sitt rum med ljus och ska snart ta ett varmt bad och sedan kolla på film, det kan vara härligt det också! Skoldagen har varit rätt seg eftersom jag slutade kvart i fyra, men sista lektionen på måndag är bäst!! Älskar min klass. Nu så ska jag fylla upp badkaret med vatten och sedan bada. Ha en bra dag alla sötnosar!♥♥♥

Sööööööndag.


lillebror.
Nu så drar jag till Täby Centrum med Inés en snabbis, har brottom nu. Men jag bloggar om min helg när jag kommer hem, pusshej!

Lördag.


SOMMAR, något man inte skulle tacka nej till just nu.
Sitter hemma nu hos mamma och ska packa lite snart, för om ett litet tag så åker jag till westberg och sover där. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men vi hittar säkert på någonting. Vaknade idag vid kanske 12 tiden sen fixade jag och Julia oss och åkte från pappa vid två. Sitter och lyssnar på musik medans jag pratar med lite underbart folk. Nu så ska jag packa och ringa Mathilda. Pussar & Kramar!

chips,godis,saft kan det bli tjockare..


Nu så sitter jag och Julia i varsin säng i mitt rum i stockholm och äter godis,chips och dricker saft. Kan det bli tjockare, nej! haha. Bussarn började gå efter ett tag, men det tog 2 timmar 30 minuter att komma in till stan, helt sjukt! Ikväll åt vi tacos underbart gott. Nu ska vi dunka lite musik och snacka skit, hehe. Pussar & Kramar!

Morfar 76 år♥


Idag så skulle min Morfar fyllt 76 år, men tyvär så lever inte han. Han gick bort tidigt innan jag föddes, så jag har inte träffat honom någon gång. Han blev bara 36 år gammal, jag älskar dig morfar! ♥

jag dööör.


Jag dör, fyfan vad snygga kläder MONKI har. Ska åka in dit någon dag och shoppa, och det är REA just nu. Så lite saker av det som är i collaget kostar liksom 40kr- 150 kr. Resten är det vanligt pris på, så grymt ju!
Nu har jag varit hemma ett tag, fredag sjutk skönt. Det har varit snöstorm så alla bussar är inställda och den var kanske 100 pers i skolan idag och äns det, alla är hemma. Ville också, gick i skolan i kanske 2 timmar. Skönt det också.Får se om jag åker till pappa idag, men jag tror inte det. Då skulle jag nog träffa Julia, nu ska jag kolla film. Pusshej!♥

kärlek.


Underbar dag med alla i kungsan!♥
Helloo! Sitter och lyssnar på musik just nu och planerar helgen med Mathilda. På fredag alltså imorgon så åker jag in till min pappa, vi skulle ha någon middag och så, bli myys! Sen på lördagen så ska jag vara med Mathilda, sover också hos henne. Det kommer bli as najs, inte träffat bruden på läääänge. Sitter förövrigt och lyssnar på musik och pratar med söta männsikor. Ska kolla film nu, Puss!♥

Dagen innan fredag, good!


Har varit hemma nu ett tag och innan det hade jag profil i norrbergsskolan, jag, Inés och Felicia tog en systemkamera och började fota i ett rum. Blev en heldel bra bilder! Sen satte vi oss vid datan och började redigera, vi förtsod ingenting i PS så vi gjorde bara små förändringar. Men det blev bra, dock hann vi inte med alla. Nu så sitter jag i mitt rum och tar det lungt, ska snart sätta på en film och kolla på. Sjukt härligt nu när det typ är snöstorm ute. Vi fick även reda på idag att vi ska ha friluftsdagar i skolan, om två veckor. Då ska jag åka till ROMME, fatta vad awsooome. Taggad som fan. Nu ska jag inte snacka mera, bloggar snart. Puss!

On the floor.


Onsdag, mitten på veckan. Snart helg.


Bild från arkivet.

Sitter i datasalen just nu med Tove, har haft SO men vi gick inte på den. Nu så ska vi snart gå ner och äta lite lunch och sen gå till ICA. Sitter och pratar med lite fint folk och lyssnar på musik. Bloggar mera när jag kommer hem. Nu är jag hungrig hejdå! ♥

tiden går bara långsamt, dåligt eller bra? Vad vet jag.


Åhh, gud vad jag saknar Thailand. Vill tillbaka till värmen och alla underbara människor vi träffade där!
Nu så ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag nog fixa lite i rummet och sen prata med fina personer. Mår inte alls bra just nu, så jag kanske stannar hemma imorgon. Jag vet inte får se, har liksom huvudvärk och mår illa. Orkar inte bli sjuk! Kommer blogga senare, har lite saker som ska upp i bloggen. Har ny header också, så tryck F5 om ni inte ser den. NU: Duschen! Puss!

hittar en mening jag vill säga, men jag får inte fram den. Det betyder för mycket..


Fotograf: Isabelle Sönner.

Sitter och lyssnar på en massa grym musik jag hittat idag på SPOTIFY, så jävla grymma! Sitter förövrigt och pratar med några söta personer på facebook, vet inte riktigt vad jag ska göra. Har ingenting att göra, jag kommer säkert på något. Lägger upp designen lite senare, också. Puss!

vad ska man säga. allt förändras för varje dag.


Som ni ser så håller jag på att fixa en ny design, rätt simpel och så. Men jag orkar inte riktigt bry mig + att jag bara har gamla bilder som ni kommer få i headern. Men när min kamera är fixad så kommer ni få grymt mycket nya bilder. Puss!

tandläkaren idag då.


Idag var jag ju hos tandläkaren och vi pratade om mina tänder och jag får tandställning vecka 14, alltså 5 April. Sen kommer jag ha det ett tag, och som sagt så får jag ju inte äta godis eller någonting. Inte morötter, baugette, äpplen eller så. Får se hur det går, men man får verkligen INTE äta det. Aja. Puss!

dagens låt.


Tisdag, andra dagen på veckan.


Heellooo! Har varit hemma nu ett tag men inte orkat göra någonting, bara lyssnat på musik och chillat lite. Mår inte alls bra, ont i huvudet och så mår jag illa. Hoppas det går över..! Nu så ska jag kolla runt lite på datan prata med mamma och sen vet jag inte vad jag ska göra. Puss!

dålig på att blogga, jag vet.

Jag vet att jag inte bloggar så mycket nu på sista tiden, men jag orkar helt enkelt inte. Jag kommer att blogga när jag känner för det, men jag ska försöka slänga upp ett inlägg varje dag. Får se om jag lyckas! Nu så sitter jag i sängen och ska plugga lite och sen sova. Imorgon blir det somsagt tandläkaren, har 2 prov imorgon också. Ett omprov och ett matteprov. Ha det bra. Puss!

T1M3 4 M3 2 Sl33P.


Nu så ska lilla jag sova, och ni som inte förstod rubriken så står det : " Time Fore Me To Sleep"! Yes, så nu ska jag prata lite med Gustaf och Inés och sen ska jag gå till sängen. Puss!

Fredag,Lördag & Söndag. Alla dagar har gått så snabbt.


Tänkte berätta lite om helgen för er eftersom jag inte har bloggat.

Fredag:
Var i skolan som alla andra dagar till klockan 13.30 eftersom att vi flyttade upp några lektioner. Efter skolan gick jag och Inés hem till mig och vi satt vid datan och lyssnade på musik och chillade mest. Och när klockan var 17.00 så gick vi ner på stan och mötte upp Inés lillebror och mamma, vi gick runt lite på stan och sen gick vi till Kina Resturangen och åt en underbart god middag. Efter det åkte vi hem till Inés och jvällen blev bättre för varje stund.

Lördag
: Vaknade vid 15.00 och vi gjorde i stort sätt ingenting, vi tog det mest lungt hela dagen. Eller hela och hela ska jag ju inte säga eftersom vi vaknade så sjukt sent. Men vi lyssnade på grym musik, snackade och lite annat. Sen efter ett tag så bestämde vi oss för att dra till Täby Centrum och kolla på bio. Så vi åkte dit och kollade på "Love & Other Drugs" vid 21.40 tiden. Och sen blev vi hämtade 22.45 och så åkte vi hem, så vi kom hem vid tolv kanske och sen gjorde vi lite saker som jag inte tar upp här. Men kvällen var grym iallfall!

Söndag:
Vaknade vid 14.00 gick upp och åt och fixade oss. Vid 17.00 så åkte vi till Vaxholm och solade, hej brun! Solade kanske 40 minuter, vilket jag tror Inés ångrar nu. Hehe..! Sen åkte vi tillbaka till Resarö och åt middag och kollade på solsidan. Efter solsidan blev jag hem skjutsad,härligt! Och nu sitter jag här ny duschad och ska snart sova. Tack för en underbar helg gumman, jag älskar dig!♥

underbar dag.


Jag och Ebba!

Nu så sitter vi några tjejer i ett klassrum och har det bäst, vi pratar, kör lite lekar och är grymma! Vi har egentligen slutat men vi sitter i datasalen istället. Slutar också tidigare idag så det är sjukt skönt. Efter skolan så har jgja redan berättat vad jag ska göra men jag ska iallfall äta nere på stan med Inés och hennes mamma och sen kommer kväll bli grym. Nej nu ska vi lyssna på musik och ha det ännu bättre. Pussen!♥



Har det bäst just nu, och imorgon är det fredag (y)


Nu så ska lilla jag byta lakan i sängen, duscha och lägga mig i sängen och läsa den nya FRIDA-tidningen och lyssna på musik. Bloggar imorgon igen, Puss!

lyssna ni kommer inte ångra er.

Bruno Mars -Grenade TRYCK PÅ LÄÄÄÄÄNKEN NU!

TAGGA TILL INFÖR HELGEN.


TAGGA TILL INFÖR HELGEN! Helgen kommer bli så azzuum. Imorgon efter skolan går jag och Inés hem till mig och chillar lite, och sen på kvällen går jag och bruuuden ner på stan och käkar med hennes mamma. Och sen vid kanske 22.00 drar vi hem till Inés och sover där. Kvällen kommer bli grym om man ska förklara den! Och sen på lördag har vi en massa andra grymma planer som jag icke tar upp här. Kommer blir grymt iallfall. Nu ska jag plugga lite, Pussen!♥

bowling idag med klassen.


Idag så bowlade ju somsagt min klass och fyfan vad det gick bra. fick 292 poäng och jag vann över alla i klassen. Det är liksom första gången, suger annars på det. Nöjd! Efter badet så träffade jag och Inés Christoffer sen drog vi till Täby Centrum, vi fick in honom på en butik men sen ville han dra. HAHA! Så då gick vi hem till honom vilket tog ååååår. Det var sjukt långt iallfall. Vi gjorde inte så mycket, snackade och lite annat. Nu så ska jag snart gå till Farmor & Farfar, plugga och planera helgen. Bloggar mera när jag kommer hem så berättar jag en massa mera. Pussen!

varför ska man inte lyssna, så lyssna.


[länk] [länk] [länk] 3 grymma låtar, lyssna!

2 februari.


2 bilder från födelsedagen lånade.
Sitter i sängen och lyssnar på musik så som mina andra kvällar brukar sluta. Imorgon så kommer det bli en sjukt najs dag. Ska bada och bowla med klassen och sen efter det träffar jag pojkvännen. Azuuuum! Nu så ska jag fixa lite i min garderob som förövrigt ligger över hela mitt golv och sen fixa min mat tills imorgon..Pussen!

Nu säger jag godnatt.


Nu så säger jag Godnatt till alla. Tänkte lägga mig i sängen nu och lyssna på musik som alla andra kvällar, haha! Bloggar mera imorgon finisar.Pussen!

Känner mig duktig.


Nu har jag pluggat lite och städat rummet, det behövdes verkligen. Sitter och chillar lite nu, och musik såklart. Imorgon efter skolan så åker jag hem till Inés och hjälper henne med hennes rum så det blir klart. Det blir så sjukt fint! Sen åker jag hem och fixar matsäck och skit eftersom jag ska ha med mig det på Torsdag till badet. Nu ska jag prata med mamma och sen fixa lite saker. Pussen!♥

Glass med kolasås och strössel.


Nu så sitter jag och mumsar på lite glass medans jag försöker plugga lite. Går rätt bra, bättre än med Emelie ^^ Mamma kom nyss hem från mötet i Norrbergsskolan och eftersom det var så många som har klagat på detta så kan beslutet ändras och alla Söderfjärdare får gå kvar! Det kanske skulle bli så, hoppas! (y) Nu måste jag plugga vidare, Pussen!♥

Emelie även kallad tjockis.


Nu så sitter jag och Emelie i min säng och lyssnar på lite musik. Vi har pluggat lite och ätit pizzabröd. Tjockisar! ^^ Vi tänkte plugga lite till nu ett tag och sen ska hon hem, nej nu MÅSTE vi verkligen plugga! Bloggar mera senare, Pussen♥

Bilder från fotograferingen.


3 bilder från fotograferingen i helgen för en tidning.

Är faktiskt nöjd med bilderna så det är ju toppen! Skippade sista lektionen, var sjukt trött så jag gick hem. Nu så sitter jag här i min säng med mjukisbyxor, tjocktröja och lyssnar på musik medans jag väntar på Emelie. Hon skulle ha piano så jag möter henne vid pizzerian om ett tag och då ska vi plugga och lite så. Skoldagen har varit rätt skön faktiskt. Härliga lektioner! Nu ska jag äta något, Pussen!♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se