FETTISDAGEN.

Bild lånad av snabben

Vet att jag inte har bloggat på ett tag. Men har inte haft varken tid eller ork. I Fredags var jag som sagt i Romme med världens bästa klass. Åkte skidor hela dagen med min fina vän och min underbara pojkvän. Så himla härligt! Somnade rätt snabbt när jag kom hem därifrån på kvällen. Skönt! Sen på Lördagen så mötte vi upp Stephany på bussen och åkte in mot stan. Hängde lite på Stureplan och skulle iväg till en person men allt blev knas. Så vi åkte till Ormsta och spenderade våran kväll och natt där. Galet kul! Sova på golvet i få timmar är alltid skönt! Eller inte. Nu i veckan blir det till att plugga sönder och träffa pojkvännen i helgen. Puss!

MYS DAG IMORGON.

Lagon duktig man känner sig efter träningen. Gud vad jobbigt det var! Imorgon blir det som sagt mys med pojkvännen. Första gången jag gillar den speciella dagen, annars har man ju typ varit forever alone. Har varit med min fina Inés istället ♥ Mitt andra liv, min andra halva osv Sitter just nu i min säng och tittar på olika serier och pratar lite med David. Ska förska komma i säng tidigt idag. Puss!

HELT UNDERBAR HELG.

Hejsan hoppsan! Gud vilken grym helg! Varit med alla fina i klassen, både på Fredagen och Lördagen. Så sjukt kul man kan ha det. Även fast det blev lite knas i Fredags. Fick träffa pojkvännen i Fredags en snabbis också. Happy girl! Idag har jag bakat världens godaste cupcakes, gjorde det istället för att träna. Oppsiii! Hehe! Men jag tränar imorgon. Den är veckan kommer bli så jävla grym. På Tisdag är det alla hjärtans dag vilket ska spenderas med pojken i stan på bio osv. Fredag blir det Romme! Tagggaaa! Sen i helgen då kör vi. Wopa! Puuusss!

FREDAG.


arkiv bild
Wopa! Idag är det Fredag. Näääjz. Sitter i datasalen just nu och ska strax gå på idrott. Woho! Fett med kult att spela pingis. Eller? Ikväll blir det att träffa lite folk sen kanske åka till Solna eller något. Får se vad som händer. Ska fortsätta att jobba vidare nu. Puuussssokram.

JAG KÄMPAR, SLITER, SVETTAS.

Bildbriiist
Phuu. Tränade idag med Inés och Elvira. Fyfan vad jobbigt det var idag. Men så himla skönt efter. Sitter och pratar med älsklingen nu och lyssnar på lite musik. Ska strax hoppa in i duschen och sedan plugga en massa. Fyfan! Imorgon blir det in till stan och fixa some stuff! Och på Lördag då jävlar. Wooopa! Puss på er!

LIV OCH DÖD.

Bild från snabben
Fick sällskap av Elvira vid halv sju tiden och hon gick nyss till bussen. Ätit godsaker och pluggat, wää. Imorgon blir det skolan för min del och sedan kolla prao och fixa lite andra saker och sen träning. Rätt härligt! Tänkte kolla 90210 nu och prata med pojken lite. Puss på er!

DU OCH JAG UNDER TÄCKET BABY.

Snabbeen <33333
Blää. Är hemma och är sjuk, har sjukligt ont i min hals. Igår kväll var jag, Eken och Elvirisen på yoga. Fan vad skönt men jobbigt! Som tur är det ingen träning idag så jag missar inget. Men imorrn kör vi igen. Woho! I söndags sov min fina pojke här, kollade på Wallander osv. Mys! Hade tänkt att plugga lite nu sen kolla film och äta glass som mamma nyss köpt. Puss!

050212



Bilder lånade av snabben
Söndag idag då. Helgen har varit rätt så awesome. Igår så hade jag och Elviirisen mys hemma hos mig med alldeles för mycket godsaker.. Och kollade skräckfilm. Wää. Vid halv elva tiden började vi fixa oss lite i smått panik, mötte upp Oskar bror och Axel. Sedan ut till Kullö och träffa folket. Rätt härligt men vi gick rätt snabbt. Kom hem vid halv två tiden och badade. Haha! Mys! Och vid halv fyra slocknade vi. Elvira gick för ett tag sedan så jag ska sätta mig och börja plugga till hemkunskapsprovet vi har imorgon sen kommer min finfina pojkvän hit och sover. Puss på er!

HELT UNDERBAR KVÄLL.

Så jävla härlig kväll. Först var det skolan med inställda lektioner och skidåkning, gå hem i snöstorm, vänta på att Elin skulle komma till mig. Taggade till en aning hemma hos mig med snabben, drog och fixa en grejs och sen till Moa med alla härliga brudar. Dansade, åt masssoooor med god mat, sjöng så man nästan tappade rösten, åt lite choklad fondue, trilla i snön osv. Hääärliii. Sedan mötte jag upp pojkvännen så åkte vi hem till mig och hade det mysigt. Han drog dock för en halvtimme sen för han skulle ha match. Men han sover här imorgon igen. Puss!
Och glöm inte, jag älskar dig. Snabben <33333 Blixten

FREDAG!

Wooopa! Fredag idag! Hur grymt. Kom hem för ett tag sedan så sitter och kollar på TV och ska strax tappa upp ett bad. Lite senare så kommer Elin hit och vi ska fixa oss och tagga lite. Wiiiiie. Sen åker vi till Resarö och träffar alla brudarna. Sen spenderar vi kvällen där. Lite senare på kvällen möter min fina pojkvän upp mig och sedan går vi hem till honom. Myys! Imorgon är jag med Elvira och vi ska ångbasta. Woho! Ha en fin kväll!

JAG VÄNDER MIG OM FÖR ATT SE MIG SJÄLV I RYGGEN.

Taggg!! Fredag imorgon, rätt chill dag i skolan, ska kolla prao, tagga lite hemma hos mig med Elin sen åka vidare hem till Moa! Sen spenderar jag + en massa brudar våran kväll där. Men natten spenderas hos mig finfina pojkvän tror jag! Var i storstaden idag och köpte presenter. Fick även med mig ett par vantar också. Härliii. Sitter i sängen och taggar sönder. Wooopa! Imorrn blir det även skidor på idrotten. Fan vad kul. Hehe! Puuss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se