AKTIV.

Aktiv med att blogga? Nej. Är inte så bra på det men kommer igång snart igen. Annars då, jo har varit hemma sen i Tisdags, rätt skönt om jag får säga det själv! Har haft sällskap av bra personer så så dåligt har det inte varit. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska packa i och vad jag ska packa. Åker till Sandhamn imorgon men Jenniii och blir borta över helgen. Hur roligt som helst. Anyway, fast först måste jag ta tag i pluggandet och fixa allt här hemma. Känner mig som en morsa idag. För jag har städat, lagat mat och nu ska jag tvätta. Haha! Ha en bra dag!

HELGEN.

Och så var helgen slut. Eller näää, är ju ledig imorgon <33 Så himla skönt! I helgen har jag varit hos pappa med Elvira och Vicki, vi åt middag och myste lite eftersom jag var ensam hemma. Igår var vi på skojsigheter hos Victoria med annat folk, kom hem vid fyra inatt så vaknade för kanske en halvtimme sedan. Haha! Nej, eftersom mitt rum ser ut som jag vet inte vad är det nog bra om jag börjar städa det. Puuuss!

KLADDKAKA

hej tjock rubrik. Har precis bakat kladdkaka, blev så himla sugen på det i skolan så varför inte. Hehe! Skolan var sämst idag, såå tråkig. Imorgon blir det mys med några tjejer hemma hos mig, bara vi. Underbart! Nu tänkte jag säga en sak som jag alltid avslutar ett inlägg med. Ska kolla på en film nu sen gå ut, Puss!

S J U K

Och så blev man sjuk.Eller sjuk och sjuk.. Men ah, är iallfall hemma. Har legat och sovit i några timmar vilket var hur skönt som helst. Tänkte sätta på en film nu och gosa ner mig i sängen igen. Får se om jag går till skolan imorgon. Puss!

SJUTTONDEINIONDE

Måndag idag då.. Usch! Har varit så himla seg idag, orkar inte. Ville bara hem och sova hela dagen men nej. Klarade mig igenom dagen som tur var iallfall. Efter skolan åkte jag hem till min kära vän och fotade lite, hej standard. Tänkte plugga lite nu sen kolla film..Mys! Imorgon blir det att färga Virans hår. Wiiiie. Puss!

NU VAR HELGEN SLUT.

Sista dagen på helgen, hej vad tråkigt. Har iallfall precis bakat en blåbärs paj, ska fortsätta att baka strax. Då blev det ännu mera tårtor. Hej tjock. När alla gästerna har gått så ska jag och Inés ut och fota. Det är ju galet fint väder! Wiiii. Nej nu ska jag baka. Puss!

LÖRDAG.

Så nu är jag hemma efter en rolig kväll hos Elvira, mycket skönt folk osv. Ligger i sängen nu och tänkte sätta på en film sedan soooova, är så galet trött. Fast nä,eller jo. Imorgon blir det släktkalas.. Baka,baka,äta. Haha! Mycket ointressant inlägg,bättre än inget alls. Godnatt. Massa pussar!

VÄRLENDS FINASTE TJEJ.

Du är verkligen bäst.


 

FEMTONDE SEPTEMBER.

Idag är det den 15 September, och det menas med att jag fyllde år igår. Wiiie. Hade en rätt mysig födelsedag faktiskt. Fick en dator, smycken och Ralph Lauren parfymen, åh älska. Åt god middag osv. Idag blir det lite skojsigheter på Eriksö. Haha! Får se hur kvällen slutar. Puss!

ONE DAY BABY.

Nu var det ett tag sedan. Sitter hemma hos min fina och myser lite, lyssnar på musik och pratar om allt från himmel å jord. Kom in för ett tag sedan för vi har varit ute på en liten promenad, mysigt! Igår hade jag och min pojke 9 månader, det är ett tag nu! Har inte hänt så mycket i mitt liv om man säger så. Tar dagarna som dom kommer.. Hejhopp!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se