Lång bilresa!

Tjafan! Sitter i bilen med hela familjen just nu på väg till göteborg,treevlaans. Sen ska vi förbi Liseberg ett tag också och imorgon vidare till Båstad! Rätt jobbigt att behöva åka så himla länge men vad ska man göra? Nu ska syrran och jag tjocka oss med kakor. Haha! Puuuuusss!!

Gooooootlaaaaaand.

Tjaaaaba! Sitter i soffan nu i våra kompisars bungalow. Kom hit för ett tag sedan så nu sitter jag här och chillar med lillsyrran och lillbrorsan.. Dom andra är iväg och gör andra saker. Vi hoppas på bättre väder imorrn så vi kan soolaaa och bada i både havet och poolen. Nä nu ska vi dra ut. Puussseen!!

Kan inte sova.

Jaha, då ligger man i sängen och kan inte sova. Klockan är kvart i fyra och jag ska upp om 3 timmar. Härligt liksom! Kan inte sova pga av vissa anledningar som jag inte tänker ta upp..! Åker som sagt bort imorgon och kommer hem 1 Augusti och då får nu uppdatering igen.. Måste Försöka att sova nu innan man åker. Ha det bra alla! Puss

Dom senaste dagarna!

Shit, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Under dom här dagarna och veckorna jag inte har bloggat har jag hunnit med massor.
Det började med att jag åkte till min fina vän i Umeå! Blev hämtad av hennes pappa och storebror sen åkte vi till flyget. Allt gick bra osv. Blev hämtad på flygplatsen av hennes mamma och Inés. Vi satt i bilen, pratade och klagade på att det var varmt. När vi väl kom fram hade vi det grymt. Vi badade, hade duschparty, shoppade, var vakna för lääänge, hade vatten krig, cyklade, satt på fleeera bryggor och åt onyttigheter, hittade några polare, åkte EPA-traktor, skrattat och haft det bäst. Sen efter några dagar kom Hedda upp. Kuligt! Allt blev roligare och jag hade det bääääst!


När jag kom hem så träffade jag Elin och vi var med varandra några dagar. Vi åkte in till stan och sov hos min pappa, satt på ballkongen med gryyym musik, sjungandes med folk som tittade nere från gatar och perrongen, ätit för mycket onyttigheter, köpte pizza och satte oss nere vid Karlbergskanal, myys! Shoppat och gjort en massa annat. Så himla härligt. Tack gumman! Bilderna är tagna av Elin!

Och nu har jag precis kommit hem från Sandhamn där jag varit med Familjen. I Fredags var vi i Gustavsberg på grillfest och sedan bodde vi på hotell i 1 natt. Sen tidigt på morgonen åkte vi till Stavsnäs där vi tog båten mot Sandhamn hem till några kompisar. Vi badade,solade, åt god mat, gick nere vid vattnet, kollade på alla båtar och alla människor, after beach fest och hade det mysigt. Under tiden vi grillade satt jag och snackade med Jori och Daniel haha, sköna människor! Nu tänkte jag dra ut och träffa Johanna. Puuuusss!

tar dagarna som dom kommer.

bloggningen är inte på topp just nu, för jag älskar sommaren och lever livet. Nästa vecka eller något kommer jag ta upp vad jag gjort dom dagarna och veckorna som varit. Ha det bra och njuuuut!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se