HALLOWEEN!


Idag så är det H A L L O W E E N, så ikväll ska jag vara med Emma, Elin & Felicia. Vi ska kolla skräckisar + bli tjocka! Vi går säkert ut också lite senare på kvällen, om någon vågar! Glad halloween. Pussar & Kramar!

bara ta det lungt.


By:Lillan, Panacotta.Igår så åt vi grymt god mat, speciellt efterrätten.Tack för kvällen tjejer!
Hello bloggen! Vaknade vid halv tolv idag vilket var skönt, idag så ska jag inte göra något speciellt. Bara vara hemma, skulle kanske åka och handla med mamma tills imorgon,får se. Ikväll så ska jag nog bara kolla film äta godis och bara chilla. Börjar också bli sjuk, så det är bäst att jag stannar hemma ikväll! Pussar & Kramar!
UPDATE: Kan fortfarande inte fatta att vi har höstlov !!

tack för en underbar kväll!


Kom nyss hem från Julia, har verkligen haft det bäst! Lillan fotade en massa så det kommer säkert upp bilder. Har fortfarande sjukt ont i min hals, kan knappt svälja. Orkar inte vara sjuk på höstlovet..! Så nu ska jag sätta på en film i Niklas rum och sedan sova. Hörs senare,Pussar & Kramar!

planer.


Om du vill hitta på något, säg till ;D !

aj.


Har sjukt ont i min hals, orkar inte bli sjuk på lovet. Har precis fixat allt nu, så nu väntar jag bara på att Mattis ska bli klar sen går jag till henne. Kanske sova hos henne eller något, vet inte. Tror inte det. Nu ska jag göra té, Pussar & Kramar!

äntligen hemma.


Mums! Kom hem nyss, har ju haft dansuppvising. Det gick helt okej tycker jag, vet inte vad dom andra tycker! Ska börja fixa mig lite, duscha och så. Och packa, måste ringa Mattis innan..! Nu måste jag börja,Pussar & Kramar!

dansuppvisning.


Nu står jag säkert på Scenen och är jätte nervös, hoppas det går bra!

datasalen.


Sitter i datasalen nu med Elin & vi ska snart gå ner till matsalen. Efter det så går vi till norrberget där vi ska dansa ;) Pussar & Kramar !

dagen innan höstlovet börjar!


Idag är det fredag, weeeei! Ikväll blir det tjjjeejmiddag med massa fint folk, och på dagen dansuppvisning. Är inte så himla nervös, men jag blir säkert det innan vi börjar..! Ska snart gå och möta upp Felicia för att sedan gå till skolan, har bara 2½ lektion idag, sen har vi dansen och så sluutar vi. Då får vi H Ö S T LO O V ! Yeeey. Pussar  & Kramar!

det är idag allt händer.


Det borde vara förbjudet att vara sådär där, by Clara.
Vaknade klockan 06.00 idag vilket var väldigt skönt,har duschat och fixat saker tills idag. Ska snart äta frukost, har inte mycket kvar så jag är också klar snart. Så då kan man bara ta det lungt. Nu ska jag klä på mig, Pussar  & Kramar!

man ändras, folk ändras. men kan man inte ändras på ett bra sätt ?


By Clara, ni är underbara. Ska packa ner mina saker nu om jag orkar, sen så ska jag sova. Helgen kommer bli grym säger jag bara! Kommer kanske blogga imorgon bitti, får se. Ska upp tidigt för att fixa en massa. Nu ska jag gå, Pussar & Kramar!

kenza & tyra show.



älskar er, by Clara. Kom hem för et bra tag sedan, har träffat mattis också. Håller på att fixa inför morgondagen, vi har ju dansuppvisning..! Kanske lägger upp en video hur det blev men bara KANSKE. Sen så på kvällen ska jag till Julia, på tjejmiddag. Ska träffa Mattis ett tag innan också, kommer bli grymt imorgon! Nu ska jag kolla på Kenza & Tyra Show, Pussar & Kramar!

HANNA.

Sitter hemma hos Hanna just nu och ska snart gå ner till bussen. Vi har tränat på dansen en heldel, så nu sitter den! Idag på profilen så repade vi dansen, och imorgon blir det uppvisning. Missar en massa under dagen, sluta även tidigare. Kommer lägga upp helgens planer också, och lite annat. Nu ska jag inte skriva mera, Pussar & Kramar!

todaaay.


Underbart goda, från Clara! Efter skooolan är jag med Hanna som jag sa tidigare, hon ska lära mig dansen eftersom vi har uppvisning imorgon..! Nu ska jag snart gå ner till IF-hallen. Pussar & Kramar!

vaken.


Vaknade för kanske en halv timme sedan och jag är klar. Skulle bara sätta på mig idrottskläderna, för vi har idrott nu på morgonen. Måste platta håret, packa mina kläder, sminka mig och lite till. Börjar 09.20 så det är ju sköönt! Nu måste jag gå, Pussar & Kramar!

inte bloggat.


gamla bilder, tider som saknas. Jag vet att jag inte har bloggat men jag har gjort andra saker och har inte hunnit helt enkelt. Igår så var jag & Inés i Täby Centrum, hittade en ring och det gjorde tjejen med. Idag har jag även varit med samma brud, och så fyllde även Olle år idag. Så vi tröck upp tårta i ansiktet på honom. Grattis! Kom hem för ett litet tag sedan och ska snart sova eftersom jag har grymt ont i min mage. Imorgon har man sovmorgon, yees! Och efter skolan så är jag med Hanna, som jag inte varit med på sjukt länge. Saknar. Pussar & Kramar!



-2


Det är 2- grader ute, det är verkligen svin kallt. Idag så åker jag till Täby Centrum med Inés och handlar lite, sen efter det så ska jag nog hem och plugga. Vi har verkligen inga läxor den här veckans bara några små och jobbiga.. Har en massa grymma planer för helgen också. Nu ska jag snart gå och möta upp Felicia, måste fixa det sista. Pussar & Kramar!

vad ska man säga, är vi inte bäst ?


Nu så sitter jag säkert på bussen påväg hem från Inés, kommer att blogga när jag kommer hem! Nu ska vi daaansa, Pussar & Kramar!


sover säkert.


Nu så ligger jag säkert och sover, men jag kan blogga ändå. Med tidsinställt inlägg. Igår så var jag med Inés vi bakade och hade kul, dansade en massa osv. Med den bruden har man alltid kul, idag så ska jag och Inés till Täby Centrum efter skolan och köpa present..! Kommer att blogga idag mera än vad jag gjorde igår, hoppas jag. Nu ska jag sova vidare, Pussar & Kramar!

Clara.


GRATTIS CLARA, DU VANN VECKANS BLOGG! Läs hennes underbara blogg, allt från himel och jord. Clara (bild lånad av Malin)

det går bara snabbare och snabbare.


+ HÖSTLOOOOOOV PÅ FREDAAAAG!

somthing to do..


helgen har verkligen varit grym.


Kom hem från Julia för en timme kanske. Har suttit och kollat bloggar och fixa lite, har även sätt att man kan göra tidsinställda inlägg på blogg.se, grymt! Ikväll så har jag en heldel att göra, kommer säga senare. Har verkligne haft en underbar helg med Julia, Pussar & Kramar!

något man vill göra om.


Igår kväll så åt jag och Julia på T.G.I Friday´s. Verkligen mysigt! Vi skulle gå på bio men det fans bara utspridda platser så vi gickoch åt istället, vi åt chickenfingers. Mums! Nu ska jag och Julia åka till buttriks och köpa lite saker inför halloween och till nästa helg. Sen efter det åker vi till Täby Centurm och möter mattis, och shoppar lite. Sen sover jag hos tjejen, kommer bli grymt! Imorgon så blir det vanlig uppdatering, sen kommer ni att få bilder från helgen också. NU måste jag börja att fixa mig för snart så ska vi åka och julia är snart klar. Pussar & Kramar!

det snöar. det är helt vitt.


Nu kan man verkligen säga att sommaren är över, nu har det blivit vinter. Det snöar sjukt mycket utanför mitt fönster, funderar på om jag ska ha vinterjackan eller skinnjackan.. Svårt val! Ska snart gå och möta Felicia och efter skolan åker jag och Julia in till stan och kollar på tusen gånger starkare, vi ska också förbi hötorgets godishall ;D !Pussar & Kramar!

allt gör man samma dag, eller dagen innan.


Gammal bild. Har precis duschat nu och ska snart börja plugga SO. Har So-prov imorgon och jag har inte ens öppnat boken, känns bra. Har lyckats att samla ihop 3000 kronor så snart har jag min systemkamera! Imorgon så åker jag och Julia in till stan och kollar på "tusen gånger starkare" och sen sover vi hos min pappa. Myys! Nu måste jag verkligen plugga, Pussar & Kramar!

det är svårt att lära sig, men det kommer.


Är äntligen hemma nu, har haft profil idag vilket var kul men svårt. Det var svårt att lära in sig dansen med killarna som spelade. Hoppas det blir bättre. Nästa fredag har vi uppvisning inför hela NORRBERGET & SÖDERFJÄRD hoppas det går bra. Nästa torsdag ska jag också vara med Hanna, så hon kan lära mig dansen osv. Ska snart ner på banken med mamma för att fixa lite, sen ska jag väl plugga inför mitt SO-prov..! Pussar & Kramar!

tandläkaren.


Adnas hund. Nu ska jag snart gå till bussen och åka till tandläkaren, bloggar när jag kommer hem. Pussar & Kramar!

vanilj.


lillebror, jag älskar dig.
Har precis duschat och haft ansiktsmask, himla skönt. Ska gå och lägga mig nu hade jag tänkt, imorgon blir det tandläkaren direkt på morgonen så missar mer än halva dagen. Missar inte profilen iallfall. Godnatt!

imagine all the people living for today. but i´m not the only one!


old. Sitter och lyssnar på musik medans jag pratar med underbara människor, planerar helgen osv. På fredag så åker jag och Julia in till stan och sedan sover vi där. Vet inte om jag sover hos henne på lördag, ingen aning. Nu ska jag ha ansiktsmask och sedan duscha och sova. Pussar & Kramar!

vinnarna av veckans blogg.


http://trashbylillan.devote.se
http://linnvanbeerss.blogg.se
http://jessicaallskoog.blogg.se
http://maalinsphotos.blogg.se
http://justklaramellquist.blogg.se
http://clarissaas.blogg.se
http://idamli.blogg.se
Tack till alla som var med, men tyvär kom inte ni med den här gången! Men försök nästa gång, nu har jag lotgtat ut 7 bloggar som ni får rösta på, ni har tills på söndag på er. Ni får samla ihop röster själva, Lycka till nu!

projekt.


Bild i repris, by Clara.
Sitter i datasalen nu men Felicia och ska leta upp lite saker men vi orkar inte just nu så vi kollar runt lite på datan istället. Ska snart gå ner och fortsätta att jobba. Åker hem till Inés efter skolan och sen kommer jag hem igen. Imorgon är det torsdag vilket innebär att vi har dans på profilen. Vi är tydligen klar med båran dan, du gäller det bara att få in den.Sen ska vi repa osv. Pussar & Kramar!

omprovjagorkarinte.


Ska snart gå och möta upp Adna vid ICA och sen har vi spanska. Efter skolan är jag med Inés men det har jag redan sagt. På fredag drar jag till pappa med eventuellt Julia. Saknat bruden. Nu måste jag fixa det sista, Pussar & Kramar!

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.


By: Moa.
Har precis suttit och pluggat matte nästan hela kvällen, har omprov imorgon. Kan allt, känner mig sjukt stolt. Om jag får alla rätt skulle jag få 100 kronor av mamma ;D ! Sitter och lyssnar på musik nu och ska snart duscha, sen ska jag sova. Nästan all min tid går åt till att plugga, men man måste ju. Imorgon efter skolan är jag med Inés, hinner säga hejdå och så till henne också. Hon åker till UMEÅ på torsdag. Kommer sakna bruden! Pussar & Kramar!

I bilen väntan på att vi ska åka hem

Sitter i bilen vid Älvsjö med hela familjen. Har lämnat Adam som ska jobba. När jag kommer hem så ska jag plugga och äta choklad. Nu mår jag illa. Pussar & Kramar

allt går snabbare och snabbare.


HAHA.By: Clara. Kom hem för kanske en halvtimme sedan, det gick snabbt eftersom Niklas hämtade mig. Har fått reda på att jag har någon slags infektion i knät, om det inte går över inom 10 dagar ska jag röntka knät. Får se hur det går. Ska sätta mig och plugga nu stenhårt sen ska jag städa mitt rum. Nu måste jag plugga, Pussar & Kramar!
Glöm inte att anmäla er till veckansblogg också :D !

detblirenvana.


jag saknar dig Ebba. Hello bloggen! Vaknade vid halvsju idag och det var fortfarande kolsvart ute, inte speciellt kul. Nu är jag iallfall klar och väntar bara på att håret ska torka. Klockan är bara 07.27 så jag ha en massa tidöver. Efter skolan går jag hem och pluggar inför SO-provet och MA-provet och sen en massa andra läxor. Ha en bra dag! Pussar & Kramar!

det man måste göra varje dag blir en vana till slut.


Hade verkligen en grym kväll! Ska sätta mig ner och plugga nu, har redan gjort svenskan men har en heldel kvar. Efter det ska jag sova, orkar inte. Efter skolan imorgon så går jag hem och pluggar, nu låter det som att hela plugget tar över mitt liv och det gör verkligen det, inte kul. Men eftersom man går i skolan så måste man ju, har omprov i matte också. Nu måste jag verkligen plugga, Pussar & Kramar!

goodby my lover, goodby my friend..


When I think of everything I've done, everything I said. How do I know how it feels, I really have to think about before. Everything was so much better than it is now, you will forgive me for what I have done? I love you

people can change, but can you ?


Inés gick för ett litet tag sedan, så nu kollar jag runt lite på datan. Mamma sa nyss att hon hade beställt något till mig och det kommer nästa vecka, sen så ska vi även börja kolla kamera åt mig. Men det är ju inte så bråttom med det. Idag har jag och Inés mest pluggat och skrattat en hel del. Tänkte fixa lite med designen och lite så. Ikväll blir det plugg och TV:n . Pussar & Kramar!

everybodyknows.


IDAG SÅ FYLLER DEN SNYGGA TJEJEN MALIN ÅR IDAG ,GRAAAATTTTIIIIS !
Ska snart dra mig till skolan, men först möta upp Felicia. Efter skolan är jag med Inés, grymt! Pussar & Kramar!

varför kan inget bli som förut, allt var bättre då.



Bilder lånade av Clara.
Nu ska jag gå och lägga mig, är verkligen sjukt trött. Imorgon så blir det plugg och sedan vara med Inés, har två prov den här veckan. Jag måste satsa mera. Haft en underbar kväll med hela Inés familj. Pussar & Kramar!

det går bara frammot hela tiden, det är bara att fortsätta.


vi kör samma sak igen.


Nu så kör vi veckans blogg igen, du anmäler dig i dethär inägget. Och på onsdag lottar jag ut sju stycken som ni får rösta på fram tills söndag. Det är upp till dig att samla röster, så lycka till nu!

kan inte allt ändras, det är dig jag vill leva med.


Bilder lånade av Clara.
Tack alla underbara vänner för i lördags, verkligen super kul. Fick en massa godis, smycken, nagellack, smink väska, ansiktsmask, plånbok, presentkort, lösögonfransar. Tack så himla mycket. Kom hem för ett litet tag sedan, har varit hemma hos Inés farfar med hela hennes familj och ätit pizza. Gott. Ska snart gå och lägga mig, men först ska jag hinna med att fixa lite saker. Pussar & Kramar!

veckansbloggvinnare.


Grattis Klara, du kommer nu få en länk på bloggen som varar förevigt. Och er andra som var med, tack för ni var med. Kommer upp med en ny veckans blogg, var med då också :) !

it´s could outside.


Har precis städat, bakat och fixat mig. Om ett litet tag så kommer Felicia till mig för att fixa det sista. Kommer bli en grym kväll, är så himla trött också. Men det går säkert över. Pussar & Kramar!

underbart.


Kom nyss hem från Elin, hade verkligen en grym kväll. Kollade på barnhemmet, the last song och lite av ensam hemma. ÅT Ben And Jerry´s, godis och lääsk. Idag ska jag fixa massa saker, sen ikväll kommer tjejerna hit. Efter det så sover jag hemma hos Inés, grym! Pussar & Kramar!

 


vattenläcka.


Kul att alla i Vaxholm inte har vatten, kommer inte funka förns imorgon. Ska iallfall snart gå till bussen för jag ska till mammas jobb, ska handla med henne. Efter det så sover jag hos Elin som jag tidigare sagt. Bloggar ingenting mera idag, Pussar & Kramar!

tired.


Nu så ska jag lägga mig i sängen och sova, har engelska glosor tills imorgon. Går upp lite tidigare bara och göra dom. Efter skolan åker jag och handlar med mamma och låtsaspappa. Sen sover jag med tjejerna, ingen uppdatering i helgen. Pussar & Kramar!

iskallt.


Idag så var våran profil typ inställd så jag gick hem med Inés, slutade klockan ett idag vilket är najs. Eftersom jag och Inés kanske inte har den bästa humorn så satt vi i köket och hade vatten i munnen och den som failade råkade spruta på den andra. Ni kanske inte fattar, men kul var det. Har kollar på Paradise Hotel och Robinsson och ska snart kolla Kenza & Tyra show. Var hos tandläkaren idag också, ska dit nästa vecka igen. Imorgon så sover jag hos Elin med Viola, ska kolla skräckisar. Pussar & Kramar!

strömavbrott.


Kul att man har haft strömavbrott, dessutom så stog jag i duschen också. Inte så himla kul. Ska snart kolla på Kenza & Tyra show och sen sova, berättar om dagen i nästa inlägg. Pussar & Kramar!

 


välkommen åter.


bild från nyår, saknar det. Har precis kollat på "Välkommen åter" och ska snart duscha och fixa lite. Är rätt trött. Imorgon ska jag ju till tandläkaren och efter skolan ska jag bara hem och fixa lite saker, har lust att bara vara hemma. Hade spanskaprov idag också, det kändes som det gick bra. Och jag hoppas det också! Nu ska jag duscha och sedan sova, Godnatt!

veckans blogg.

http://linnvanbeerss.blogg.se
http://trashbylillan.devote.se
http://mellansyyster.blogg.se
http://heeyfrida.blogg.se
http://mlda.blogg.se
http://justklaramellquist.blogg.se
http://vanessavargas.blogg.se
http://agnsw.blogg.se
På söndag så lottar jag ut 1 finalist, ni får själva fixa fram en massa röster. Man får bara rösta på sig själv en gång, sen är det frittfram! Lycka till nu!

alltid lika roligt med dig.


Kom hem för ett litet tag sedan, har varit hemma hos Inés. Vi bakade, kolla TV ,sprutade vatten, planerade helgen, och haft skrattkramp. En heldel, men vi hade sjukt roligt iallfall! Imorgon så får jag sovmorgon extra länge eftersom jag ska till tandläkaren, det kommer ta hela eftermiddagen så jag kommer tillbaka till skolan efter. Nu ska jag duscha och kolla The Simpsons ;) !

skolan.


bild på min underbara syssling. Nu så ska jag snart gå till skolan, kanske får skjuts av Niklas på moppen, men tror inte det. Har spanska prov nu på morgonen, vilket inte kommer gå bra. Sen efter det ska vi på teater i norrbergsskolan, så då måste man gå ner dit. Nu måste jag packa väskan lite snabbt och sedan gå, Pussar & Kramar!

spanska.


Försöker att plugga vilket inte går speciellt bra, har gjort matten men fattar inte spanskan. Orkar inte. Ska kolla på PH om en halvtimme, Pussar & Kramar!

ica.


Den här väskan ska deffinitivt bli min om ett tag, älskar den verkligen! Förövrigt så kom jag hem från ICA för ett tag sedan, följde med Adam & Niklas. Har inte pluggat ännu har verkligen inte orkar det. Ska väl göra det sen. Har städat mitt rum iallfall. Nu ska jag äta, pussar & Kramar!

paradise hotel.


saknar det grymt mycket. Har precis kollat på Paradise Hotel, ikväll ska jag kolla på det igen. Klockan 19.30 på sexan. Orkar verkligen inte att plugga men jag måste, eftersom jag har spanska prov imorgon. Sitter och lyssnar på musik och pratar med Inés & Viola, Pussar & Kramar!

ny header.


Som ni ser så har jag gjort en ny header om ni inte ser den så tryck på F5, ska ha den sålänge. Håller på med en annan just nu, men jag ville inte ha den andra. Pussar & Kramar!
UPDATE: tryck på F5 för att se den nya headern, har gjort en nyare!

redan slutat.

'
Kom hem hem för kanske 45 minuter sedan, slutade halv ett vilket var jätte skönt. Sitter och äter lunch nu och lyssnar på musik, ska snart börja plugga till mitt spanska prov. Fick också reda på att på torsdag ska jag till tandläkaren, det kommer ta hela dagen så jag missar hela skolan då, vilket är dåligt. Eftersom vi har dans på torsdagar, får väl be Elin eller någon hjälpa mig. Ska kolla på paradise hotel också. Pussar & Kramar!

helgen planerad nu.



På fredag så ska jag storhandla med mamma inför helgen och sen på kvällen så Sover jag hos Elin Flinkfelt med Viola :D! Kommer bli grymt najs, har badat och kollat TV nästan hela kvällen. Men jag orkar inte gå och sova så jag sitter uppe ett litet tag till. Imorgon så drar jag till skolan ändå, orkar inte vara hemma. Pussar & Kramar!

bada.

ph by me and ines. Är verkligen sjukt trött, så nu ska jag bada och sedan sova. Får se hur jag gör imorgon, Pussar & Kramar!

veckans blogg.


Nu tänkte jag köra "veckans blogg". Det går till så att du ska kommentera i detta inlägg och skrivet att du är med och sen om en vecka så röstar jag fram 5 stycken som man sedan kan rösta på, och den som vinner får en länkning som varar förevigt! Lycka till!

imagine all the people.


middag.


Ska snart äta middag och sedan kolla film. Idag så har jag läst FRIDA, lyssnat på musik, sovit & bara tagit det lungt. Har pluggat också. Nu ska jag äta, Pussar & Kramar!

äntligen.


gammal bild i repris. Nu har min FRIDA-tidning kommit. Ska lägga mig i sängen och läsa den och sedan sova ett litet tag, Pussar & Kramar!

vecka 41.


Såhär kommer min vecka att se ut, underbart!

plugga.


Ska sätta mig och plugga lite nu, har matte boken i skolan så jag får nog be Adam gå ner och hämta den. Ska nog vara hemma imorgon med så då kan han hämta den. Ska göra en kopp té också, Pussar & Kramar!

dum av dig.



hemma idag.


Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan, har ätit lite frukost och lyssnat på musik. Är hemma idag och är sjuk, mår illa, har ont i magen och ont i huvudet. Inte kul. Får se om jag går till skolan imorgon. Idag så ska jag nog bara kolla film och bada. Ska fixa lite saker tills lördag också. Hoppas jag inte blir ännu sjukare. Pussar & Kramar!

sjuk.


Kom hem från Inés för ett litet tag sedan. Har verkligen haft kul i helgen med henne. Igår så var vi hemma hos Alex och kollade på "Linas Kvällsbok",så himla bra film. Sen vid kanske halv tolv gick vi hem till Inés igen och somnade vid kanske 2. Vaknade vid kanske tolv och då började vi fixa oss, och sen så åkte hela familjen till Täby Centrum och handlade lite. Hittade lite saker som jag ska beställa. När vi kom hem så somnade jag och Inés i en timme. Sen åkte jag hem. Har feber och mår illa, ont i huvudet och orkar ingenting. Är hemma imorgon. Pussar & Kramar!

svara.


Sitter i min säng och vaknade för ett litet tag sedan, försöker att få tag på Inés vilket är omöjligt. Tror inte att det blir så att jag sover hos henne eftersom hon inte svarar. Hittar väl på något annat, eller så försöker jag få tag på henne Pussar & Kramar!

trött, tröttare.


Är så himla trött, ska lägga mig ner i sängen nu och sova ett litet tag. Ska också försöka att få tag på Inés får se hur det går. Pussar & Kramar!

att man orkar.


Yes, bilden stämmer!Har pluggat, har gjort NO:n, Svenskan & Engelskan. Nu har jag bara Spanskan och matten kvar. Ska plugga mera på NO:n imorgon. Sitter och äter en macka nu och fryser, skit mycket! Ska nog kolla en film eller något snart, får se hur det blir. Pussar & Kramar!

äntligen.


saknar. Kom nyss hem från Inés ska fixa lite här hemma sen kanske jag åker tillbaka till henne ikväll. Åkte aldrig till pappa för jag inte orkade, får bli någon annan gång. Kanske ska baka något också, vet inte. Har fan varit uppe sen sex i morse eftersom vi vaknade då, okej det är en lång historia. Har iallfall haft kul, Pussar & Kramar!

inte trötta.


Är hemma hos Inés nu och vi är fan inte trötta. Vi har inte gått och lagt oss ännu, vi ska väl säkert snart kolla film. Åker nog inte till pappa idag, får se hur jag gör. Nu sks vi äta lite, Pussar & Kramar!

åker nu.


lånad av Hedda & Inés. Åker hem till underbara Inés nu, ska gå ut och fota med henne och sen på kvällen ar vi en massa planer. Ska kolla film och gör andra saker, Pussar & Kramar!

äntligen hemma.


Kom nyss hem från orienteringen med Inés, hittade 9 kontroller inte så himla bra menmen. Nu ska jag duscha och det har redan Inés gjort, sen ska vi fixa oss och sedan åker vi till Resarö och hittar på en massa saker. Kvällen kommer bli gryyym! Pussar & Kramar!

orientering.




Ska gå och möta Felicia vid statiol om ett litet tag. Sen går vi ut till Tenö och har orientering. Måste fixa det sista innan jag går. Kommer blogga innan jag åker till Inés, Pussar & Kramar!

Boy i hear you, in my dreams. i feel you wisper.

Ska gå och lägga mig nu, det funkar inte att kolla på Kenza & Tyra Show. Får kolla någon annan dag, ska borsta tänderna nu och lägga mig i sängen. Hade svenska prov idag också, det kändes jätte bra. Får se hur det går. Imorgon så ska jag och Inés ut och fota hela dagen så det blir najs. Kommer komma upp bilder i bloggen. Ska fixa lite med den också. Pussar & Kramar!

F5

Alla trycker på F5, har fixat lite med hjälp av Ebba!

kenza & tyra show.


Försöker att kolla på Kenza & Tyra Show men det hackar så himla mycket. Plus att mitt ljudsystem verkligen inte vill funka, ibland funkar det och ibland inte. HATAR det!

vad ska man säga.


Har precis badat och ska snart kolla på Kenza & Tyra shox, fast det börjar ju inte förns 21.00. Ska väl sätta mig och kolla igenom läxorna som vi har tills nästa vecka. Måste plugga extra mycket denhär veckan, har spanska prov på onsdag. Inte kul..! Nu ska jag göra en kopp té och plugga, Pussar & Kramar!

Do Yo Remember ?



Felicia och Inés gick för ett tag sedan, slutade 13.20 idag så det var skönt. Dagen har gått väldigt långsamt men jag har även haft roligt. Imorgon så är det orientering med hela skolan, inte kul. Men om det regnar så tänker jag inte komma på den. Efter skolan går jag och Inés hem till mig och fixar oss och sen åker vi hem till henne. Sover hos henne imorgon. Ska sätta mig och plugga lite och sedan ta ett varmt bad. Pussar & Kramar!

idrott.


Ska gå till skolan nu, eller idrotten. Minns inte vad vi har, slutar halv ett idag eftersom vi har håltimmar nästan hela dagen. Pussar & Kramar!

gör som oss alla andra.


Gör som oss alla andra, och stöd ROSA BANDET !

sovmorgon.

'
Vaknde nyss och ska snart börja fixa mig, har idrott direkt på morgonen. Så jag har bara på mig mjukisbyxor och ett linne och en tjocktröja. Nu måste jag börja sminka mig och lite så, Pussar &  Kramar!

trött.


Har duschat,städat rummet & pluggat. Kan nästan allt nu inför provet, får gå upp lite tidigare imorgon och plugga. Börjar 09.20 och slutar 13.20 så det är sköönt! Nu så ska jag lägga mig i sängen och läsa lite och sedan sova, är verkligen trött. Kunde inte blogga förut för att blogg.se alltid krånglar, så himla jobbigt. Pussar & Kramar!

she said i don´t spend time like i realy shoud.


Erase Me - Kid Cudi, Kenye West

gubben i lådan.


Inés gick nyss, så jag ska sätta mig och plugga nu. Har SV prov imorgon, inte så kul men det är rätt lätt faktiskt. Sitter och lyssnar på musik och äter en kanelbulle. Ska också städa mitt rum, jag är verkligen bäst på att stöka ner! Inte okej. Nu måste jag verkligen plugga. Pussar & Kramar!
Gubben I Lådan - Daniel Adams- Ray

07.42


Ska snart gå till skolan, möter inte upp Felicia eftersom jag har språk. Efter skolan så ska jag vara med Inés vilket blir kul. Vi har även engelskaglosor tills idag, men dom är så himla lätta. Eller vissa. Nu ska jag platta mitt hår innan jag går, Pussar & Kramar

tisdag.


Imorgon så ska jag vara med underbara Inés och på Fredag så sover jag hos henne :D! Längtar. Måste städa mitt rum och duscha. Ska väl börja nu, passar även på att säga Godnatt!

som ni märkt.


Som ni har märkt så har Ebba slutat blogga på våran blogg, men jag fortsätter att blogga på den här tills jag fixat min andra. Kommer nog aldrig sluta blogga här ändå, gillar den! Kom hem nyss iaf och jag hittade strumpbyxor, en tröja, strumpor & vantar. Sen hoppade vi av vid ICA och köpte thaimat. Gott! Nu ska jag påbörja min engelska, Pussar & Kramar!

goodbye.

Jag slutar blogga här nu. Pallar inte, bloggar typ aldrig och när jag väl bloggar så bloggar jag på min andra, men jag har slutat där för ett tag nu. Goodbye forever. ♥

5 oktober.


Godmorgon! Nu på morgonen så har vi "Nutidsorientering", man skulle göra en massa frågor. Men vi missar NO, så det är najs. Åker in till stan efter skolan och shoppar lite med mami, hitta säkert något. Ska möta Felicia och 10 minuter så jag ska gå och fixa lite nu, Pussar & Kramar!

stockholm.


Imorgon så blir det stan med mamma, kommer säkert shoppa lite. Vet vad jag ska köpa, ska köpa en halsduk och en sportbh och sen lite andra små saker. Visar upp i bloggen, Pussar & Kramar!

godnatt.


Ska sova nu eftersom jag är jätte trött, ska göra NO också. Pussar & Kramar!

sombody said a got a new friend.



vill ha.


-Vill ha allting!

pluggat.

Kom hem för ett tag sedan och har pluggat tills nu, gick inte så himla bra att plugga. Kan Svenskan & NO:n nu är det bara Matten kvar. Den gör jag ikväll, har verkligen inte koncentrera mig, det går verkligen inte. Idag är det kanelbullens dag också, bakade ju kanelbullar igår så ikväll ska det ätas bullar :D Pussar & Kramar!

har fått en kuussiiiiin!


[kusin]
Har fått en kusin, han som är på bilden är också min kusin, men det är han som fått en lillebroor. Så jag har fått en kusiiin till, Kevin heter han :) Längtar tills jag får träffa honom. Pussar & Kramar!

ny vecka, new week.


MÅNDAG: skola, hem och plugga. 
TISDAG: skolan, hem och plugga om jag inte åker till stan med mamma.
ONSDAG: skola,vVara med Inés :)
TORSDAG:skola, kanske åker till stan med mamma annars vet inte.
FREDAG: skola, åker till pappa.
LÖRDAG:pappa.
SÖNDAG: kommer hem från pappa, plugga!

mathilda.


gammal bild. Mattis drog för ett litet tag sedan, har ju haft släktkalas så hon stannade kvar och åt middag med oss. Fick boken " a pice of cake" av Leila Lindholm, & 500 kronor :) Håller ju på att spara till en kamera så nu har jag 3500. Har även precis bakat klart mina bullar, dom blev sjukt goda. Imorgon så ska jag gå hem efter skolan och plugga. Sen på tisdag ska jag göra samma sak eller så drar jag till stan med mamma, får se. Nu ska jag iaf duscha och sedan sova. Är verkligen trött, Pussar & Kramar!

http://bellida.blogg.se


bild från hennes blogg! Är med i "dagen blogg" på http://bellida.blogg.se gå in du med och var med :)

<3


‎6 billions people in this world, 6 billions souls. Sometimes, all you need is one.

kanelbullar.


[ bildkälla google ]
Ikväll så ska jag och mamma baka kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag imorgon. Så det ska jag göra ikväll, ska även plugga en massa eftersom vi har mycket läxor men lätta. Men mest så ska jag plugga på inför proven vi har. Har bakat kladdkaka och en "knäckig äppelpaj" & snart ska jag baka kokostoppar. Mamma & Anders är ute och plockar svamp så jag får göra allt, kul. Sitter förövrigt och lyssnar på musik, Pussar & Kramar!

släktkalas.


Håller på att fixa mig och lyssnar på musik, för snart kommer hela släkten. Berättar i nästa inlägg vad jag har fått :) Sitter även och snackar med Erik, nu måste jag fortsätta att göra det jag håller på med. Pussar & Kramar!

godnatt.


Är sjukt trött så jag ska lägga mig i sängen nu och läsa lite, Pussar & Kramar!

davidmalinalexchristian.


Kom nyss hem från Resarö där jag var med Malin, Alex, David & Christian. Vi var ute ett tag sen drog vi hem till David och snackade typ. Nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik och städar rummet samtidigt, går inte så bra. Ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon blir det släktkalas. Pussar & Kramar!

grymma!


tre prov.


Har två prov nästa vecka, ett SV-prov, NO-prov/förhör & MA-prov. Jag orkar verkligen inte, så jag måste plugga. Men ikväll struntar jag nog i det, gör det imorgon istället. Vem pluggar på en lördag. Ska ringa Malin nu och snacka med henne sen så drar vi uuuuut! Pussar & Kramar!

homehome.


Kom hem för ett litet tag sedan har hunnit äta och börja plugga lite. Ska dra ut om ett litet tag och träffa Malin igen och några andra! Hade verkligen en grym kväll igår med henne. Idag har det varit en seg dag men rolig och skön, har somsagt spelat en massa spel med Malin och snackat om en massa saker! Och påväg hem till mig fick jag sällskap av den underbara tjejen. Och såklart hade vi en massa att snacka om,tack för en underbar kväll! Nu ska jag fortsätta att plugga och sen dra ut, Pussar & Kramar!

hon är verkligen underbar.


snart hem.


Malin skulle äta så jag sitter i hennes rum sålänge. Det blev ingen hockeymatch ikväll för det var tydligen ingen. Så ikväll ska jag vara med Malin och så ska vi dra ut eller något lite senare. Ska hem emellan och fixa lite saker. Har spelat rolly coaster också, sjukt kul. hahah. Nej men nu ska jag lyssna på lite musik och prata vidare med Erik, Pussar & Kramar!

underbara.


Sitter hemma hos Malin nu och äter risifrutti, vaknade vid kanske nio och då la vi oss i soffan och kollade på TV. Hela morgonen har vi nördat hennes WII hahah. Ikväll så drar vi på hocketmatch såklart och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Imorgon ska jag ju somsagt ha släktkalas så jag måste städa och fixa en massa också. Kuul. Kommer blogga mera ikväll, Pussar & Kramar !

malin.


Sitter hemma hos Malin nu i hennes säng och ska snart sova. Ikväll har vi köpt thaimat och sedan gjort chokladfoundy, sjutk gott! Vid nio drog vi ut och cyklade ner på stan, hahha vi är verkligen bäst! Sen när vi kom hem så kollade vi på någon film och sen somnade vi. Imorgon så ska jag plugga och baka till släktkalaset och sen på kvällen så ska jag typ på hockeymatch med Malin inte säkert ;D Pussar & Kramar !


helgen.


saknar. I idag så ska jag ju sova hos Malin och imorgon så ska jag säkert vara med henne också, vet inte om vi sover över imorgon igen vi får se ;) Sen på söndag så ska jag ha släktkalas, och om jag och Malin sover över i morgon med så får hon säkert vara med. Nu så ska jag få skjuts till tjejen, kommer bli en grym kväll! Pussar & Kramar!

hemma en snabbis.


Drar till underbara Malin om ett litet tag, ska bara packa och så. Kom nyss hem från skolan, sista lektionen var sköön! Mycket skratt, nu måste jag börja att packa. Kommer blogga imorgon igen, Pussar & Kramar!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se