så jävla grymt.

TAGGA
Jävlaaaaaaar vad kul jag har haft idag. Drog in till kunsan med Jessica mötte upp en massa, sen senare mot kvällen började musiken och på scenen var det drag. Hela gänger står på gräsplätten framför scenen kanske 10 pers och bara fukkar ur. Dansar så jävla mycket. Så grymt. Träffat nya människor och allt. Har så himla ont i mina fötter att jag dör. Men så jävla värt det. På lördag då jävlar. FUKKKAAAA UR! Taggaaar sönder. Är hemma nu och pratar med en massa människor, soft det också. Imorgon blir det middag med några från halvsläkten.

fakefree.

Ovanligt? Ja. Jag är liksom redan vaken, gick upp klockan 09.00 duschade osv. Nu ska jag sätta på mig kläder och fixa mig sen går jag till Jessica och hjälper henne med hennes rum. Sen åker vi till Täby och träffar Jocke, sen vidare till kungsan och träffar en massa där. Grymt. Sitter förövrigt och lyssnar på musik och försöker få tag på Jessica. Nej nu måste jag fixa mig. Ses på ung.

Spårat.

Så. Nu är jag hemma från Ung idag igen. Fyfan vad kul det var. Sprnag runt fram och tillbaka. Träffade en massa personer, nytt folk liksom. Woopaawopaa. Drog med Jenny till Skanstull och mötte upp finaste kusin. Pratade med honom osv. Drog tillbaka och dansade som fan i kungsan. Haha crazy. Har varit med bästaste Jessica också, ätit på donken. Hej vi är tjocka. Fått gått en jävla massa och springa över motorvägen. Haha. Imorgon kungsan.

Ung08

Då var det i år igen då. Var på Ung08 idag med Jessica. Träffade Jacob och Gustaf ett tag sen drog dom och vi gick runt och kollade. Skulle träffat Robban och Jocke också men så blev det inte. Träffar dom imorgon istället. Imorgon ska vi in till stan och fixa en grej sen ska vi träffa en massa. Soft. Hände så jävla mycket nu när jag kommer hem. Saker jag inte trodde.. Men man kan inte alltid tro det bästa om vissa. Så imorgon blir det seriöst deep talk med en person. Ska ringa Jocke nu, Godnatt!

Vi vann. Åter igen.

Bloggade aldrig igår när jag kom hem det var bara för att jag kom hem 02.00 ouups. Var ute och körde med moppebilen med några andra killar som hade bil. Soft. Sen idag så var jag och Cornelia i stan, fick med mig en massa. Wooppaawoopaa. Kom hem för ett litet tag sedan, träffade lite folk plus att vi åkte fyrhjuling. Fan vad kuliiiigt. Var med Andreas och Linus ett tag sen träffade vi Douglas och Isak. Trevlans. Imorgon blir det Ung08 med Jessica och ska träffa några där. Sen kanske jag drar till Jocke på kvällen. Får se. Ska sova nu.

Drar ut nu.

Hemma hos Cornelia nu och har nyss lekt med webbkameran, slutar med 1000 bilder. Haha! Nu tänkte vi dra ut och åka moppebil och dunka musik. Grymt! Wiiie. Kommer hem lite senare inatt/ikväll så det blir ingen uppdatering. Imorgon drar vi till Stan och shoppar! Woopwoop. Hon sover hos mig ikväll så det blir soft. NU: Ut!

14 Augusti. Exakt en månad kvar.

WoopWoop! Om exakt en månad fyller lilla jag år, jävlaar vad soft! Kom hem för ett litet tag sedan, träffade Jessica. Åkte till Danderyd och fixade en sak och sen till tekiska. Åkte dubbeldäckare också, CHECK! Fan vad kuligt. Mobb. Nu ligger jag helt död på sängen och lyssnar på musik, funderar på vad jag önskar mig. Rätt tidigt i know. Och sen kollar ag runt på saker jag vill ha. Skulle kanske dragit och träffat en killkompis i Åkersberga och sovit där. Men orkar inte. Så ikväll träffar jag Cornelia. Får se vad vi gör. Latar oss. Nu ska jag äta.

Så underbart mysigt.

Hade det så sjukt mysigt igår. Var hemma hos Julia med 10 stycken andra fina människor, grillade, snackade, myste, skrattade, lyssnade på musik, träffa nya människor och allt. Så underbart! Under dagen så var Lillan,Maria, Julia och jag på Willy's i Arninge. Hände saker på vägen, men det blev ett lyckligt slut! Hade det azum igår. Nu tänkte lilla jag den slitna tjejen börja fixa sig för att sedan träffa Jessica.

Rätt så chill dag.

Hänt mycket idag. Var och klippte mig vid cirkus ett tiden. Hej jag har kort hår. Wäää. Drog in till Täby Centrum med Jessica, köpte 2 body mist på hollister. Hej här luktar man gott. Sen åkte jag hem och fixade saker med mamma, gick hem. Hjälpte henne med maten, pratade ooosv. Kollade tillslut på film sjukt bra. Sen satt vi och sjöng i soffan som två idioter. Hej vi är knäppa. Tänkte snart sova för imorgon får man träffa underbara Julia. Later!♥

Kan värmen snälla komma tillbaka..

Saknar dig
Nu är det verkligen kallt ute. Typ hela tiden. Hösten är verkligen på väg, fan då. Alla sena sommarkvällar med härliga personer vart tar dom ivägen nu? ♥ Men hösten är ett plus för att då fyller jag år. Wiiiie. Nu på kvällen drog jag och Jessica till Täbu skulle mött upp fyra killar där och sen dragit vidare hem till en av dom och haft nice. Men det blev ändrade planer osv.. Men nu är jag hemma och ligger i sängen och försöker värma mig. Så himla kallt. Imorgon ska jag klippa mig igen, vill inte. Dö. Sen ska jag ha mys med mamma på kvällen. Härligt!

livet leker.

Dagen hittills har varit helt kaoos. Jessica kom hit på morgonen, jag fixade mig osc vi drog ut i spö regnet, hem till henne, fixade maat, tjockt. Började bråka med några, förlorade en vän.. Snackat med härliga typer och planerat nästa vecka lite. Är helt alone hemma tills klockan tolv ikväll. Sooft. Så Jessica kommer nog hit lite senare då ska vi nog kolla på film och ha det mys. Sen drar vi och träffar en viss person. Azum. Livet är gryymt.

Vi åker runt som två idioter, och alla stirrar.

Snart ett år sedan, älskar er alla.
Wiie.Träffade Cornelia idag ju. Åkte till stan fick med mig lite saker hem, Röda byxor CHECK!! Så grymt. När vi kom hem tog vi moppebilen och körde runt typ hela Resarö och Vaxholm. Hej nolifer liksooom. Drog hem till Cornelia och kollade på film och tjockade godis. Nu ligger jag i sängen med datorn i knät, smsar med grymmaste personer, och lyssnar på musik.

stress.

Shit. Vaknade nu. Måste skynda mig lite nu, ska in till stan om 40 minuter och här sitter jag helt ofixad. Cornelia kommer snart och hämtar mig med hennes moppebil, sen drar vi in till stan. Fan vad mysigt. Tar säkert någon fika och så, snacka skit. Bloooniiinerna vettni. Nej nu ska jag skynda mig, har på hög musik så det ska nog gå snabbt.

Längst ner eller längst upp. Vad väljer du?

Lånad av Hedda, bild från Umeå!
Har varit ute en hel del idag,bråk med familjen och strosat runt på stan. Rätt härligt faktiskt! Livet kan vara rätt bra ändå om man bortser från saker som hände idag. Var med en av mina fina vänner inne i stan, käkade på donken, och drog till lidl på väg hem. Hej vi är tjocka!♥ Sen stack vi hem och sen vidare till Resarö där vi träffade 2 boys. Drog hem till han, snackade, chillade och lyssnade på musik. Soft. Sitter och äter godis just nu och längtar tills morgon dagen.

Upp till toppen igen.

Helt klart bästa dagen idag. Först vaknade jag hemma hos Elin, snackade och blev ivriga innan en viss sak hände. Tog bussen hem till en fin person, kollade skräckfilm och hade det allmänt mysigt! Fick skjuts hem av Daniel och jag och Isabelle hoppade av vid en godis butik och köpte godis. Hej vi är tjocka! Åkte hem och träffa Jessica, och två andra killar i slutet av kvällen. Nu är det bara att börja tagga inför imorgon, great! Älskaaa mitt liv just nu, allt är såå bäst!

Paranormal Activity 2.

Arkivet.
Är hemma hos Elin nu och kollade nyss på Paranormal Activity 2, lääskigt. Innan det var jag, Elin och Julia ute och åkte båt. Hur härligt som helst! Nu sitter vi och spelar Wii och tror att vi är bäst på det. Ikväll blir det inget sovande för oss, dyyyygna♥ Snart ska jag nog ringa en fin kille, fast först spela.

Ta vara på den tiden. Det hade jag gjort.

Att falla för dig var inte meningen, men jag gjorde det. Och jag är glad för det också. Ångrar det inte en sekund. Det är dig jag vill ha!

Vår tid är inte förutsedd, älskling, vi kan göra vad vi vill nu..

¨
Älskar er mina tjejer.
WoopWoop!
Sov hos Jessica igår kväll och jävlar vad roligt vi hade det igår. Alltså fyfan. Älskaa. Idag skulle vi somsagt gått på bio med två boys men det blev ändrade planer. Tror det blir imorgon eller på Måndag istället, får se..! Vi som verkligen ville, fan. Var och handlade nyss med mamma, godis, tidning och maat. Ska göra egen mat idag och sen kolla film och bara ha en hemmakväll helt alone. Skönt! Får se om en viss person kommer hit, men tror inte det. Just nu har vi gäster så ska gå och fika med dom nu så. ciiiaoo!

Nu kör vi.

Ligger hemma i jessicas soffa just nu och kollar på film. Kvällen idag var grym. Och imorgon det vi in till stan och kollar förmodligen bio med våra loverboooyyzz, haha. Nej men får se hur det blir :) ska kolla fortsätta att kolla film nu.

Det var inatt jag drömde om dig♥

Har jag orkat fixat mig ännu? Nej. Ligger fortfarande i sängen och lyssnar på musik. Är så himla seg. Jobbigt. Men ska snart duscha och fixa mig. Även om jag sagt så ett tag nu men aja. Ska dra in till stan strax också. Så har inte så mycket val. Imorgon blir det bio med Jessica också, mysigt!

Sover verkligen bort dagarna.

Vaknade precis,trött tjej? Ja. Somnade klockan fyra för jag satt uppe och snackade med en fiinfiin person. Underbart. Pratade en del med Jessica om ikväll också, grymt! Får se om jag sover hos henne eller något sånt. Klockan fyra drar vi in till stan och käkar och ska träffa en person tror jag. Får se hur det blir! Hon drog ut med båten nu så jag kan städa mitt rum och min garderob som förövrigt ser helt kaoozzzzZ ut. Shit.

Du får leva med det resten av ditt liv.

Saknar dig gumman!
Kom nyss hem från brudarna. Träffade Mathilda,Paulina och Johanna ett litet tag och snackade osv nu innan dom drar till Spanien i 2 veckor. Kommer sakna dom. Efter jag hade fixat mig så drog jag och Jessica först in till Tcentralen och sen till Söder. Och sen hem igen.. Typ. Träffar henen imorgon igen. På kvällen då jävlar! Haha!

Mot danderyd.

Såå. Nu har jag duschat och bytt om nu ska jag bara föna och platta håret och sen sminka mig. Sen så drar jag och Jessica till Danderyd tror jag och sen till Resarö för att träffa en vän. Ska gå och möta upp jessica nu. Puss!

WoopWoop.

Ph by Elin
Nu har jag precis ätit middag och tänkte duscha. Mötte upp Jessica vid solariet för 1 timme sen och solade. Så nu har man fått färg. Hääärligt! Måste skynda mig lite nu, bloggar när jag kommer hem!

Byta om till bikini.

Kom hem från Jessica för 10 minuter kanske, ska sätta på mig bikini och packa ner handduk sen träffar jag henne igen och drar ut med båten. Tagg! Gör som jag alltid gör, musik i mina öron ut från högtalaren. Azum.

Stackars dig.

Vaknade för ett tag sedan. Har bara hunnit att äta lunch och snackat med Jessica. Billy♥ Ska börja byta om och dra till henne och sola lite innan vi drar ut med båten! Sitter förövrigt och lyssnar på musik som man aldrig får nog av. Så himla härligt. Älska sommaren.

Trött tjej.

Nu är jag rätt trött. Härlig kväll! Tänkte läsa lite nu ut tidningarna, och tagga till för imorgon. Pratade med bästaste idag också, fick reda på en bra sak. ÄÄLSKA! Nej nu ska jag sova.

Så jävla härlig brud.

HAHAHA! Shit vad jag har skrattat idag. Drog till Resarö med Jessica, gick runt satte oss på en brygga och snackade och käkade goodiiiis. Mysigt! Sen gick vi runt till Överby fram och tillbaka, sjöng och ja en massa. Sen drog vi hem. Fan vad grym kväll alltså. Drog in till stan och shoppade också, fick med mig en massa fint hem. Great! Nu sitter jag och lyssnar på musik och snackar med Jessica! Imorgon drar vi ut och åker båt, ring och allt. Sen ska jag träffa Cornelia tror jag. Blondhead, härlig brud det!

Sunshine.

Solen är framme idag igen, tur. Hade inte varit så roligt att åka från det bästa vädret i Sverige och komma hem till dålig. Haha! Har precis duschat och ska börja fixa mig för att sedan dra till Tekniska med Jessica och vidare in till Täby senare. Onsdag idag och som jag har sagt så fyller lillbrosan år. Så grattis gullunge! När jag kommer hem måste jag städa mitt rum som förövrigt är kaaos. Not good.

Tillsammans.


3 år♥

Grattis på 3års dagen älskling, nu är du inte så liten längre. Som du sa till mig "Jag älskar dig Cornelia". Jag älskar dig med gullunge!♥

Kärlek kan vara underbart men samtidigt jobbigt.

Imorgon så träffar jag Jessica på dagen ett litet tag sen drar vi till Täby och kollar lite, får se vad som händer. Sen på kvällen ska jag träffa Johanna och Mathilda innan dom drar till Spanien. Kommer sakna er mina brudar!♥ Jag är skit pigg så jag lär sitta vid datan ett tag, men jag sitter och lyssnar på musik och taggar lite för en massa braiga saker som kommer hända dom kommande veckorna. Gryyymt!

Äääälska hösten!


Åhh vad jag längtar tills hösten kommer, sågimla mysiga och härliga kläder. Love it! Byxorna är så jävla balla, måste verkligen ha dom. Man vill bara ha precis ALLT, hela tiden. Shoppade lite på semestern, finfina grejor!

Äntligen hemma.

Kom hem från Julia för ett litet tag sedan. Direkt efter jag hade kommit hem så drog jag och favorit bruden ner på stan och fikade, snackade om typ allt. Så härligt! Drog hem till henne, handlade och lagade mat. Hur mysigt som helst. Sen efter vi ätit träffade vi Linus och Cornelia kom med sin moppebil så vi körde en liten tur runt Vaxholm. Fan vad vi garvade! Haha! Sen trillade alla på marken vid Statiol, shit. Grymt. Love it! Har planerat en massa med Julia fan vad grymt det blir. Nu tänkte jag lyssna på musik och kolla runt på datorn lite. Bloggar kanske lite senare. Puuuuss!

Då åker man imorgon då.


Wooohooo! Imorgon drar lilla jag hem till Stockholm, ska bli så skönr eftersom jag knappt har varit hemma något under sommaren. Har planer för hela veckan så det är ju bra! Kanske drar ut med båten med Cornelia får se hur det blir. Nu är vi som sagt i Båstad och har bytt till ett annat hus som vi ska bo i nu. Hinner tyvärr inte se pappa när han spelar SM men hoppas det går bra, se till att vinna detta nu! Ikväll ska vi på någon fest vi blir över 200 personer. Rätt mycket va? Nej nu ska jag och lillsyrran göra frukost. Lovar att börja blogga seriöst när jag kommer hem. Puuuuss!♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se