Fredag,Lördag & Söndag. Alla dagar har gått så snabbt.


Tänkte berätta lite om helgen för er eftersom jag inte har bloggat.

Fredag:
Var i skolan som alla andra dagar till klockan 13.30 eftersom att vi flyttade upp några lektioner. Efter skolan gick jag och Inés hem till mig och vi satt vid datan och lyssnade på musik och chillade mest. Och när klockan var 17.00 så gick vi ner på stan och mötte upp Inés lillebror och mamma, vi gick runt lite på stan och sen gick vi till Kina Resturangen och åt en underbart god middag. Efter det åkte vi hem till Inés och jvällen blev bättre för varje stund.

Lördag
: Vaknade vid 15.00 och vi gjorde i stort sätt ingenting, vi tog det mest lungt hela dagen. Eller hela och hela ska jag ju inte säga eftersom vi vaknade så sjukt sent. Men vi lyssnade på grym musik, snackade och lite annat. Sen efter ett tag så bestämde vi oss för att dra till Täby Centrum och kolla på bio. Så vi åkte dit och kollade på "Love & Other Drugs" vid 21.40 tiden. Och sen blev vi hämtade 22.45 och så åkte vi hem, så vi kom hem vid tolv kanske och sen gjorde vi lite saker som jag inte tar upp här. Men kvällen var grym iallfall!

Söndag:
Vaknade vid 14.00 gick upp och åt och fixade oss. Vid 17.00 så åkte vi till Vaxholm och solade, hej brun! Solade kanske 40 minuter, vilket jag tror Inés ångrar nu. Hehe..! Sen åkte vi tillbaka till Resarö och åt middag och kollade på solsidan. Efter solsidan blev jag hem skjutsad,härligt! Och nu sitter jag här ny duschad och ska snart sova. Tack för en underbar helg gumman, jag älskar dig!♥

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se