Hur soft? Inte soft

Häjsan! Helgen har varit grym. Woopa! I fredags var vi hemma hos Niklas med en massa folk, skit roligt. Mindre roligt att tåget aldrig kom när det skulle. Sov hos finaste i helgen också, härligt. Gick upp tidigt på lördagen,åkte hem till mig med bruden. Duschade och fiiiixa saker. Sen somnade vi i min sääng. Skööönt. Sen på kvällen drog vi till Nacka och röjde. Eller? Nej vi hade filmkväll. Är hemma nu och äter värk tabletter eftersom hela min mun svullnat upp. Not fun. Tänkte läsa HKK läxan sen typ sooova. Puuusss


Äken.

Hellooo! Sitter hemma hos bästa Äken just nu, vi håller på att baka kladdkakor. 2 stycken faktiskt, (tjooooockt <333) Lite senare ska vi ner till det bästa stället på Fredagar. Pannkakshuset  ♥ Så vi ska dit lite senare och träffa pojkarna, uunderbart. Eftersom att uppdateringen är så bra så får det bli ett inlägg lite då och då. Men om ni vill följa mig så gör det på instagram @corneliajohanssons Nu ska vi daaansa loss. Puuuusssokraaam!

Grattis mormor

Heeellooo! Nu är det så att min dator har slutat fungerat.. Så tyvärr ingen bloggning på ett tag. Just nu så sitter jag hos världens bästa mormor och firar henne eftersom hon fyller år. Så vi har precis ätit bullar,kakor,tårta och julmust. Underbart tjockt,hihi. Pratar lite med finaste också, livet är bra härligt. Puuuusssokraam


Måndag.

Då var det skola idag då. Rätt soft dag med kuliga lektioner och håltimme. Spanskan var så jävla rolig. Hehe! Min tandställning har ju somsagt fått sönder, så jag slutar vid 14.00 imorgon, wiiiie. Sen får jag se vad som händer. Nu funderar jag på att kolla film och sen sova. Puuuss!

Söndagsångest.

Jahapp. Nu är det söndag, sista dagen på lovet/helgen. Det har liksom varit Fredag för mig varje dag typ, och nu så är det vanliga skoldagar igen. Fan. Orkar inte. Alla prov,läxor,inlämningar ooosv. Blöö. I veckan måste jag plugga till mina 4 omprov jag har. Inte kul. Fuuukkk skolan. Igår hade jag det kuligt, inte till en början med det blev fett kuuul. Tar inte upp något här på bloggen. Ligger och sms:ar med finisen nu, tänkte sova strax. Puuuss!

I'm back.

Nu är jag hemma i Vaxholm igen. Var i Täby en snabbis och fixa lite grejor. Ska fixa mig lite nu hade jag tänkt, och sen går jag till bussen igen för att åka tillbaka till Täby. Ska träffa en massa sköna människor, sen får jag se vad som händer. Taggtaggtagg. Nu måste jag skynda mig. Puuuus

Mot Täby.


Ska gå till bussen nu hade jag tänkt. Nu jävlar spååårar vi tjejer. Får se vart vi hamnar, men planerna ser grymma ut. Sover hos Lillan ikväll, så uppdatering blir det imorgon igen. Ha det så jävla grymt nu! Puusssokram.


Fredag varje dag.


Har suttit och lekt lite med lillebror hela morgonen. Vaknade upp på golvet också, mådde rätt dåligt när jag vaknade. Men börjar må bättre nu. Sköönt! Lillebrorsan och jag har byggt legoo, dansat, kollar barnprogram, ätit glass och buusat. Äääälska. Nu sitter jag och lyssnar på musik och tänkte snart börja fixa mig, för att senare ska jag till Täby. Btw, ska köpa ett par skiiiit snygga skor av en kompis, (för att jag kan) Looovley. Puuuss!

Förhållandet mellan ett par i dagens ålder är väldigt konstig. Man kan röra varandra, men man kan inte röra varandras mobiltelefoner.

Bloggen fixad.


Oj, gjorde något knas på bloggen så den såg ut som jag vet inte vad. Men det är fixat nu. Good! Tråkigt att jag inte har kunnat blogga på flera dagar för jag har verkligen haft mycket att skriva. Men nej. Igår var jag hemma hos Lillan med en massa brudar, sjukt jävla kul vi hade. För att vi kan. Sen tog jag halv ett bussen hem och av någon anledning kom jag hem klockan tre. Förstår inte hur jag lyckas. Menmen. Pratade med en braig person igår också i 3 timmar, tills jag somnade under samtalet. Hej trött tjej. Ikväll kör vi, spåååraa. Taggtaggtagg. Puuuss!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se