sjukt glad.


Sitter och kollar på "Mysteriet på greveholm" just nu och snart får jag skjuts in till pappa. Kommer inte blogga mera idag så vi hörs kanske i Thailand eller hemma. Puss!

03 you´r family.


Jag har somsagt en väldigt stor familj. Bilden ovanför är på alla mina syskon, men jag är bara helsyskon med en av dom. Resten är halvsyskon, och så har jag ju såklart mamma och pappa + bonusmamma och bonuspappa. Jag älskar dom över allt annat, dom finns alltid nära mig och finns när jag behöver dom. Dom är underbara!

Torsdag.


Nu så är jag vaken, orkar  inte göra något ska speciellt just nu. Men egentligen måste jag packa handbagaget men det orkar jag verkligen inte, sen så glömde Anders min resväska här hemma så nu får jag ta med mig den på bussen och allt. Buhuhuuu:( Tänkte äta lite nu sen så ska jag packa. Orkar inte gå till skolan idag och säga hejdå, för det har jag inte tid med. Så jag säger så här : Hejdå alla underbara vänner som jag verkligen älskar, ni får ha det bra! älskar er! Nu måste jag äta, Puss!

tyngre och tyngre.


Sveriges söta unge!
Nu så blir ögonlocken bara tyngre och tyngre så nu ska jag lägga mig i sängen och sova eller kolla en film vet inte. Får se hur jag gör, måste packa det sista i handbagaget också men det gör jag imorgon. Ska till skolan imorgon och säga hejdå om jag orkar det innan jag åker, hoppas det! Vi får se. Kommer sakna alla sjukt mycket. Vet inte om jag kommer blogga där nere, men jag tror inte det. Nu ska jag sova, Godnatt!

idag åker vi.



Idag så drar Felicia till Indonesien och jag till Thailand! Ingen av oss kan sova så vi sitter och snackar lite, håller fan på att somna men skit samma lägger mig om ett tag. Fyfan vad najs det kommer bli, kommer hem på nyår! Så ni får ha det bra för det kommer jag att ha! Puss!

nu är det inte långt kvar.


Nu är det inte så långt kvar tills jag drar eller jo det är det men ändå. Kommer verkligen bli grymt! Ska göra några tidsinställda inlägg åt er så ni har något att läsa. Har nyss fixat lite musik till IPODEN, och stängt igen resväskan. Eftersom jag inte kan sova så tänkte jag fixa lite med bloggen. Funderar på en ny design eller bara byta bilder. Jag vet inte. Puss!

imorgon åker jag.

DNu var det ett tag sedan jag uppdaterade, håller på att packa ner det sista jag ska ha med mig nu. Ikväll ska jag göra lite saker som tex ladda kameran, ladda mobilen, ladda ipoden, ladda ned låtar till ipoden och ta fram kläder för imorgon och sen duscha. Kommer inte kunna sova ikväll så jag kommer nog sitta uppe ;)). Är sjukt taggad! När jag kommer hem får ni en massa bilder. Fick min julklapp idag också, 1000 kronor näääjjz. Nu ska jag prata lite med Samme och sen fixa mina saker. Puss!

baksmälla.



grym.


John ME - Paris ♥

tired.



Nu så ska jag sova eftersom jag är jätte trött, kommer blogga imorgon också! Förlåt för en massa gamla bilder, men eftersom min kamera är sönder så får de duga..! Godnatt, sov gott!

02. your friends.


Jag har många underbara vänner som jag umgås med, men det är en som jag älskar över allt annat. Det är Inés, är med henne hela tiden. Vi har aldrig bråkat vi har bara små tjaffsat lite men inget seriöst, hon står mig verkligen nära. Som en syster, vi pratar om allt för varandra, jätte skönt! Älskar verkligen alla mina vänner, dom som står mig närmast är Inés,Felicia,Elin, Moa & Emma, det är dom jag umgås med mest. Älskar er alla!♥

underbar kväll med mamma.


Hellooo! Idag så har jag varit med Inés och vid kanske halv åtta tiden kom jag hem, jag åt middag och sen bakade jag pepparkakor. Dom blev sjukt goda! Efter det så kollade jag och mamma i IKEA katalogen för dom ska göra om mitt rum när jag är borta nämligen och då var vi tvungna att välja ut möbler osv. Har även tagit fram en massa kläder jag ska ha med mig till THAILAND, åker ju om 2-1 dag, åker på Torsdag. Ska fixa mera imorgon, lada IPODEN, ladda kameran, packa ner allt, och lite så. Och på torsdag får jag min julklapp ;) Najs! Nu ska jag lyssna på lite musik och sen sova, bloggar mera sen! Pussar!

Anonym.

Anonym om Måndag,lucia.:
Vackra Cornelia... du går inte att beskrivas med ord.. För underbar....

Du är en äkta vän och jag älskar dig...

P
E
P
P
A
R
<
3
S
A
L
T

Vem är personen, om du skriver anonymt vet jag inte vem du är. Så skriv namn i en kommentar vem du är! :D

Måndag,lucia.

Nu så hämtar Felicia snart upp mig, vi ska på lucia i kyran, härligt! Vi får skjuts ner så dom kommer snart! Efter skolan åker jag hem till Inés som jag sa igår och vi ska byta lite kläder, najs! Nu är det bara 3-4 dagar kvar tills man drar till Thailand, är så himla taggad! Fast det är ju synd att kameran gått sönder menmne. Nu ska jag borsta tänderna och sen gå ut. Puss!

en rolig sak bara.


godnatt.


Nu så ska jag lägga mig i sängen och skriva av mig lite. Imorgon kommer jag blogga mycket bättre än vad jag har gjort i helgen. ska även baka pepparkakor och pepperkakshus imorgon. Myys! Nu ska jag sova, Godnatt!

introduce yourself.


Mitt namn är Cornelia Johansson och jag bor i en liten stad utanför Stockholm, som heter Vaxholm. Jag är 13 år gammal. På fritiden gillar jag att att umgås med vänner, lyssna på musik och prata en massa, men även att fota. Det är jag också intresserad av! Har nästan precis köpt min kamera, alltså en CANON EOS 350D. Har haft många bloggar tidigare men har inte riktigt tagit dom så seriöst, så nu håller jag på med den här bloggen. För ett tag sedan så bloggade även Ebba här men hon slutade. Så nu har jag den här bloggen själv. Thats me!

det är vad jag ska göra nu.

01. introduce yourself
02. your friends
03. your family
04. your dreams
05. your favorite hairstyle
06. what's in your bag
07. someone beautiful
08. in school
09. someone's wardrobe you want
10. your favorite place
11. something you're proud of
12. your weekend plans
13. things I hate in other people
14. your favorite blog
15. on this day exactly one year ago
16. this makes me cry
17. a picture you can't take your eyes off
18. my best birthday
19. something I miss
20. my wish list for christmas
21. a book
22. something that makes you angry
23. a movie
24. my fears
25. your favorite song
26. me and my best friend
27. something I wish I did more
28. something you regret
29. something that makes you smile

is the snowflies?

Tänkte berätta lite kort om veckansplaner, rätt sköna dagar!
Måndag: Skolan, åker hem till Inés och jag ska låna lite kläder av henne och så ska vi göra en massa annat.
Tisdag: Skolan, jag går hem och fixar lite inför Thailand och på kvällen umgås jag med familjen.
Onsdag: Skolan, går hem till mig efter skolan med Inés för hon ska låna kläder av mig och så ska hon hjälpa mig att packa färdigt.
Torsdag: Jag är ledig, åker in till Pappa på dagen och sen vid 20.00 går flyget till Thailand.
PS Funderar på att åka till pappa sent på Onsdag, får se hur jag gör..DS
Åker ju somsagt till Thailand på Torsdag, det ska bli jätte mysigt! Nu ska jag städa lite i rummet och sen kolla julkalendern och dricka té eftersom jag inte har någon röst kvar,Puss!

3 advent

Har haft en underbar helg med Inés, vi har bakat knäck och gjort Sveriges fulaste pepparkakshus, suttit framför brasan och haft det mysigt, gått kvällspromenad, skrattar & idag shoppade vi. Jag fick med mig 1par jeans, 1par jeanstights, 1 midjekjol & 1 tjocktröja. Nöjd! Inés köpte en HTC mobil, så hon är tyo över lycklig nu ;)) Var också och kollade vad som var felet med kameran, måste lämna in den på lagning. Så vi ska jag göra det snart så den följer tyvär inte med till Thailand, men jag får låna en av Inés, snällt! Puss!

inte på humör.


Från arkivet.
Som ni märker så är inte jag speciellt glad, min kamera har gått sönder och jag kan inte använda den för att minneskortet går inte i kameran för några ***** piggar har blivit snea. Kommer inte ha med mig den till Thailand så jag får låna kamera av Inés gulleplutt. Vi ska typ lämna in den på lagning eller så ska vi köpa en ny, vet inte. Nu ska vi gå ut och gå för vi är så förbannade, har fan gråtit typ hela kvällen av olika skäl. Får se när jag bloggar igen, eftersom nu kommer jag inte ha nya bilder. Så vi får se när jag kommer tillbaka. Puss!

något man saknar, det är dig.


Nu så är jag hemma hos Alexander, vi har kollat på IDOL men eftersom vi inte orkade kolla klart påd et så satte vi och pratade i hans rum. Nu ligger alla i sängen medans jag sitter vid datan och kollar runt lite. Vi går väl hem till Inés vid kanske tolv-ett tiden får se hur det blir. Vet inte riktigt vad vi ska göra då, vi har iallfall haft en grym kväll hittils. Pussar & Kramar!


vad ska man säga.


hemma efter en kort dag i skolan.


Har varit hemma ett tag nu skippade den sista lektionen eftersom jag inte orkade, drog hem med Inés så nu duschar hon och det är min tur sen, efter det fixar vi oss och lite så. Sen åker vi till Resarö, vi kanske inte sover hos Alex idag, kanske vi får se. Kommer ta en massa nya bilder i helgen iallfall. Nu ska vi fixa oss, Pussar & Kramar!

biblioteket.



2 bilder jag hade i ett album.
Nu så sitter jag i biblioteket med Larsson och kollar runt lite, vi börjar om typ 1 timme. Vi struntade i idrotten idag och jag har sjukt dåligt samvete över det. Skit samma! Nu ska vi kolla på julkalendern och sen får jag se vad vi gör. Pussar & Kramar!

10 december.


Hellloooo bloggen! Idag är det Fredag vilket är underbart, ska snart gå och möta upp Felicia sen går vi såklart till skolan. Efter skolan ska jag hem och packa lite sen åker vi hem till Inés och fixar lite saker och efter det drar vi hem till Alex och sover där. Måste skynda mig lite nu faktiskt, kommer inte ha bra uppdatering i helgen. Men det kommer komma en massa bilder, det lovar jag. Pussar & Kramar!

Fredag imorgon.


Nu så ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt imorgon, just nu sitter jag och lyssnar på musik men jag ska stänga av den och sova. Godnatt alla underbara!

ångrar att jag aldrig sa det.


Nu så har jag kollat klart på Kenza & Tyra Show, duschen väntar och ansiktsmask och lite så.
Helgensplaner kommer bli grymma! Eftersom den tillbringas med Inés. Dom flesta i min klass ska servera imorgon på NOB-middagen vi har i skolan men vem orkar det på en Fredag, inte jag. Så jag ska göra andra saker istället. Imorgon så ska jag vara med Alex,Daniel, Inés och kanske David, vet inte vad vi hittar på sen kanske vi sover hos Alex. Lördag: Jag, Inés, Alex & Daniel ska på julmarknaden i vaxholm sen på kvällen vet jag inte vad som händer, men vi hittar på något ruuligt. Söndag: Vara med Inés ett tag och sen ska jag hem och fixa inför skolan och lite så. Nu vet ni det, nu ska jag duscha. Pussar & Kramar!

Who´s that chick?

Den är mycket bättre på spotify.

dagen innan fredag.


Kom hem från Inés för ett tag sedan, ska snart kollap Kenza & Tyra Show och sen duscha. Efter jag duschat tänkte jag berätta om helgensplaner eftersom jag inte sagt det ännu. Har även namnsdag idag, så grattis till mig själv.HAHA! Nu ska jag göra lite té så jag bloggar senare, Pussar & Kramar!

1 vecka kvar.


Nu så ska jag gå till skolan, ska bara borsta tänderna. Rösten har kommit tillbaka vilket är skönt, men det försvinner nog under dagen, inte speciellt kul. Efter skolan ska jag vara med Inés tror jag och jag vet inte riktigt vad vi hittar på idag, vi får se. Nu ska jag skynda mig, Pussar & Kramar!

tappat rösten.

Godmorgon! Själv har man tappat rösten, den försvinner lite då och då, och då kan jag inte prata alls, känns inte speciellt bra. Ska sätta på mig idrottskläderna nu och sen fixa håret och äta något. Början halv tio idag, sen ska jag kolla på julkalendern. Ska börja fixa mig nu, Pussar & Kramar!

kommer alltid att älska dig.


Nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla igenom svenskan en sista gång och sen läsa FRIDA-tidningen. Har sovmorgon till halv tio imorgon, så jag kommer blogga på morgonen. Pussar & Kramar!

ibland undrar man


Suddig bild jag vet, men det var så mörkt ute och den är fotad genom fönstret.
Åhh, har verkligen ingen plugglust, har aldrig det. Och jag har inte ens börjat och jag har en massa att göra!Sitter och pratar lite med Erik och vi undrar varför man ska lära sig om Alfred Nobel som är död och att han uppdann dynamiten. Nu ska jag fortsätta  att prata med honom och sen får jg se vad jag gör. Pussar & Kramar!

tack så mycket för hjälpen.


Tack så mycket Elin för hjälpen med bloggen! Ska fixa lite till med den en annan dag, nu ska jag plugga lite om jag orkar och sen läsa lite. Pussar & Kramar!

du är underbar.


Sitter och lyssnar på musik och fotar lite, ska plugga lite till snart eftersom jag har förhör imorgon och det är rätt många sidor att läsa, så det ska jag göra snart. Sen efter det ska jag duscha och läsa den nya FRIDA-tidningen som kom idag. Kommer även fixa lite saker med bloggen, men det får ni se senare. Ska få hjälp av Elin, jag evt att bloggen ser lite konstig ut men det fixar sig. Ska även byta ut bilder i headern ikväll eller imorgon.Pussar & Kramar!

jag vet inte hur jag ska säga det, men jag säger det på ett sätt.

Nu så har jag precis ätit och pluggat lite, har också packat idrottsväskan. Ska snart kolla på julkalendern och fixa lite med bloggen. Fixa Linns design lite, tycker det blev bra ändå och hon är ju nöjd så det är toppen. Vet nu vad jag ska köpa i julklapp till dom i familjen, får se om jag handlar det innan jag åker till Thailand eller efter..Kommer blogga mera senare, Pussar & Kramar!

ibland längtar jag för mycket.


Nu så ska jag gå och lägga mig, har kollat igenom engelskan också så det känns som jag kan detta nu. Hoppas jag i allfall. Nu kom mamma och Anders nyss hem så nu ska jag sova. Vi hörs imorgon, Godnatt!♥

nu orkar jag verkligen inte mera.


Nu har jag pluggat i flera timmar om man räknar ihop allting, och nu orkar jag inte mera. Min hjärna kan inte ta in mera fakta nu, ååhhhhh. Hoppas jag klarar detta nu, ska prata lite med Elin om provet också..! Nu så sitter jag och lyssnar på musik och duschade för kanske en timme sedan, snat åker Adam och då blir man ensam hemma. Skönt! Ska sätta mig och kolla igenom engelskan en gång till om ett litet tag, Pussar & Kramar!

in the ghetto.


In The Ghetto-Elvis
In The Ghetto- Jay smith ♥

Just the Way You Are , then you are wonderful and I love it.


Igår när Inés sov hos mig.
Nu så har jag kollat klart på julkalendern och pluggat lite, ska hoppa in i duschen nu och fortsätta att plugga. Har en massa kvar att göra, efter det ska jag sova. Kommer hålla på med det här hela kvällen, kanske bloggar senare. Vi får se, Pussar & Kramar!

man lever bara en gång, så sätt fart.


Har precis ätit upp min THAImat tillsammans med min bror, han är verkligen konstig. Han satt och buktalade hela middagen haha! Pluggade en heldel när jag kom hem så ikväll ska jag plugga lite till, har somsagt väldigt mycket plugg. Ska också kolla på alla julkalendrar som jag har missat. Hittade även 20 kronor utanför skolan, grymt! Nu ska jag lyssna på musik och sen plugga, Pussar & Kramar!

Tisdag, ny dag!


Nu har Inés gått, eller det var för ett litet tag sedan. Har precis ätit frukost så jag ska börja fixa mig nu och sen går jag till skolan. Jag börjar 09.15 vilket är jätte skönt! Har också tappat bort min skåpnyckel så jag måste knippsa , men jag har ett nytt lås, tur det! Igår så pluggade jag och Inés, kollade på TV och pratade en massa, myyyys! Efter skolan ska jag nog bara hem och plugga en massa, har prov imorgon. Pussar & Kramar!

vill vara liten igen.


Nu så sitter jag och pluggar lite inför engelska provet och till NO:n imorgon, ska snart kolla på Ung & Bortskämd, om ett litet tag kommer Inés, för hon ska sova här, är ju helt ensam hemma så det blir myys! Hon åkte hem för att packa lite och fixa lite saker, så hon kommer om kanske 10 minuter. Mamma och Anders kommer hem vid kanske elva så vi ska kolla lite på TV och plugga. Kommer inte blogga mera idag men vi ses imorgon, Pussar & Kramar!

Måndag, ännu en kall dag.

Idag är det Måndag igen och det är verkligen en grym dag i skolan, hoppas den blir lika bra som förra! Efter skolan ska jag träffa Inés, älska bruden! Och sent ikväll kommer mamma & Anders hem från kryssningen, så vi blir ensamma ikväll, sköönt! Måste plugga en massa också inför proven, eller jag har redan pluggat en massa men jag måste plugga mera..! Nu måste jag skynda mig lite, bloggar mera när jag kommer hem. Pussar & Kramar!

varje gång är som den första gång vi sågs.



jag börjar längta, så jag spricker.


Med den här bilder säger jag godanatt, jag ska duscha och sedan plugga lite och kolla på TV. Imorgon så ska jag vara med Inés får se vad vi gör, mamma och Anders är inte hemma dom är på kryssning och kommer hem på Tisdag. Vi kanske bakar pepparkakor eftersom jag inte gjorde det idag, Pussar & Kramar!

fotografi.



Ni är underbara.

andra advent.



Lite bilder ifrån helgen.
Har varit hemma ett bra tag fick skjuts av Pappa till Vaxholm, men när jag kom hem så satte jag mig och pluggade till mitt engelska prov jag har på onsdag. Denna vecka kommer jag plugga en massa till alla prov och läxor jag har. Orkar inte, men jag måste. Hade det jätte mysigt i helgen. Var med Felicia & Elin i fredags och lördags, vi kollade på TV,pratade en massa,fotade,shoppade och en massa annat. Det kommer bilder. Och i lördagskväll så åkte jag hem till Sandras mamma och firade henne för hon fyllde år och sen så sov vi där. Idag så var vi på middag hos några kompisar i Upplands-Väsby, myyys! Nu ska jag duscha, bloggar kanske senare. Pussar & Kramar!

slutade halv två.


Kom hem för kanske 10 minuter sedan, har fixat lite med kameran och nu så ska jag packa. Åker till stan om kanske en timme eller något, med Felicia & Elin. Kommer ta en massa bilder i helgen så det kommer ni att få,det lovar jag! Sitter och lyssnar på musik också, är beroende av julmusik, lyssnar på det hela tiden. Pussar & Kramar!

i love you.


Nu så ska jag snart gå och möta Felicia! Efter skolan ska alla tjejorna hem och packa och sen drar vi in till stan, vi ska fixa lite saker först vid tekniska. Vet inte riktigt vad vi hittar på ikväll vi kanske går en promenad eller något och bara myyser! Har precis ätit frukost och nu ska jag borsta tänderna. Kommer inte blogga så mycket i helgen men vi får se hur det blir. Pussar & Kramar!

nu ska jag sova.


Nu så har jag kollat klart på "Kenza & Tyra Show", så nu ska jag gå och lägga mig är skit trött. Ska även ladda batterierna till kameran så dom är fullladdade imorgon. Pussar & Kramar!

2 koppar.


Nu så har jag tagit ett långt bad, med jätte varmt vatten. Love it! Ska gå och göra lite té och sen blogga lite, och om ett tag så börjar ju "Kenza & Tyra Show" Juste,i helgen måste jag ta en spruta eftersom jag åker till Thailand, vill verkligen inte det. Gillar inte sprutor,menmen. Blog u later, Pussar & Kramar!

ikväll.


Skyltning vid NK.
Nu så har jag ätit middag med hela familjen + Issa & Daniel, så nu är jag verkligen mätt! Tänkte sätta mig en lite stund och plugga till Engelskan som är imorgon, har också engelskaprov nästa vecka som jag inte vet någonting om..Så det måste jag ta redan på. Ikväll ska jag även kolla på "Kenza & Tyra Show" 21.00! Awesome. Pussar & Kramar!

Joe Purdy!




helgensplaner.


FREDAG: Skolan +Felicia, jag & Elin åker in till min pappa och sover där.
LÖRDAG: Felicia,Elin och ska jag shoppa hela dagen, och gå påjulmarknaden i stan! Sen åker dom till Vaxholm.
SÖNDAG: Åker hem till Mamma och bakar pepparkakshus och pepparkakor.Kommer bli bäst!

städat


Nu så har jag bäddat sängen, städat i garderoben, städat i hela rummet och det är så himla skönt. Har även druckit upp mitt té. Ikväll så ska jag fixa lite saker inför helgen, Elin & Felicia ska ju sova hos min pappa. Najs! Så jag ska packa och sen plugga lite inför engelskan imorgon. Ikväll blir det även pannkakor till middag,mums! Pussar & Kramar!

garderob.


Nu så ska jag rensa lite i min garderob, eftersom jag aldrig hittar något så kanske det är dags. Sitter och dricket té, man blir verkligen helt varm i kroppen så härligt. Speciellt om man fryser! Sitter fortfarande och lyssnar på musik och det kommer jag nog göra ett bra tag till. Pussar & Kramar!

ont i huvudet.


Kom hem för ett tag sedan har lyssnat på lite julmusik och ätit pepparkakor. Hade dans som sista lektionen, och jag fick så himla ont i huvudet så jag fick en huvudvärkstablett så det börjar bli bättre. Hade även mitt svenska prov idag, hoppas det gick bra. Nu så ska jag göra en kopp té och plocka lite i rummet, Pussar & Kramar!

40 minuter.


om lite mindre än 40 minuter börjar jag, så nu ska jag kolla på julkalendern och sen borsta tänderna. Pussar & Kramar!

dagen innan kallas Torsdag.


Helllooo! Vaknade för ett litet tag sedan, har plattat håret och lite så. Ska snart sätta på mig idrottskläder eftersom jag har idrott nu på morgonen. Börjar halv tio idag så jag har inte bråttom vilket är jätte skönt, sitter och pratar lite med Elin också. Yes! Idag så har vi dansprofil, så vi ska fortsätta dansa på vår grymma dans! Sen efter det så vet jag inte vad jag ska göra..! Juste, har även svenska prov idag så jag ska sätta mig nu en sista gång och försöka. Nu måste jag gå, Pussar & Kramar!

nu måste jag sova.


Bild lånad av Elin.
Har inte gått och lagt mig ännu, fastnade framför datan som vanligt! Så nu ska jag sova, de kommer inte gå bra för mig på provet imorgon för att jag har inte pluggat någonting och jag suger på detta. Men man får väl hoppas på det bästa eller vad man nu ska säga.Pussar & Kramar!


julkalender.


1.Idag innan jag gick till bussen. 2. Skyltfönstret vid NK, blev inte bra bild men det reflekterade sig. Men den duger. Nu så ska jag gå och lägga mig, har precis kollat på Julkalendern, den är lite rörig men man kanske ska ge den en chans..! Har också duschat vilket var otroligt skönt, innan jag går och lägger mig så ska jag packa idtrottsväskan om jag orkar och sen kolla igenom svenskan lite, Vi hörs imorgon. Pussar & Kramar!

fixade det.



2 bilder från idag.
Orkade inte plugga speciellt mycket, ska kolla igenom det en gång innan jag går och lägger mig. Fixade felet med kameran, gud vad skönt! Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad jag gör, ska även fota jackan som jag har glömt. Kommer blogga mera ikväll, Pussar & Kramar!

prov imorgon.


Imorgon så har jag prov i svenska, sitter just nu och försöker plugga vilket inte går speciellt bra. Var med Inés efter skolan så vi städa lite i mitt rum och det känns hur najs som helst, hon gick för inte så himla länge sedan. Något har hänt med min kamera eller hänt och hänt. Det är något konstigt med den och så ska jag kolla i instruktions boken då hittar jag felet, men jag fattar inte ett skit av vad som menar. Aja, måste lösa det. Nu ska jag försöka att plugga, Pussar & Kramar!

nu går jag till bussen.


repris.
Nu så måste jag skynda mig till bussen, tar med mig kameran så i kommer att få bilder. Pussar & Kramar!

1 december.


Nu så är jag helt färdig, ska bara borsta tänderna..Men det gör jag innan jag går. Ska även möta upp Olle vid bussen eftersom vi hoppas på vid samma busshållsplats. Idag så ska min klass till medelhavsmuset kanske inte det roligaste menmen. Nu så ska jag prata lite med Elin om helgen eftersom Felicia & Elin ska sova hos min pappa, grymt! Pussar & Kramar!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se