JAG ÖVERLEVDE.

Yes, jag överlevde bion. Eller ah nästan. Usvh vad den vad vidrig! Ni som inte sett den bör verkligen göra det!! Förövrigt så har jag haft det grymt dom här dagarna som gått. I Fredags var det halloween disko i min skola för småttingarna, haha dansa med småbarn är kuuuult. Sen på kvällen åkte vi till Solna ett tag och sen sussade hemma i Vaxholm. I går så hade jag och Ines verkligen ingenting att göra men planerna ändrade sig runt elva tiden då vi gick till Montell. Kul till det nästan blev slagsmål. Klarar inte av sånt så tog med mig Elvira ut på en promenad och pratade, får verkligen panik. Sen kom finisen och tröstade mig♥ Idag åkte jag till stan med min vän och fikade och köpte LP skivor, nirr som fan. Och ikväll blir dit att dra iväg på kuligheter och sedan få med mig ett fint sovsällskap hem. Behöver det. Ha en bra Söndag och ett bra höstlov. Peace!

IMORGON BLIR DET SKRÄCK.

Hej igen! Ett tag sedan nu, som jag alltid börjar alla inlägg med. Imorgon är det så att jag och Jennifer ska gå och kolla på Paranormal Activity, hej vi kommer dö. Vill inte, fast jo. Så vi åker in till stan imorgon efter vi har slutat sedan shoppar vi lite och sen bio. Usch! Vi kommer verkligen inte våga åka hem sen. Buhu! MEn som tur är så ska jag sova hos henne efter så det är lugnt! Nu tänkte jag kolla en serie och kollade igenom matten lite snabbt sedan sova. Puss och godnatt!

TJUGOFÖRSTAOKTOBER.

Och så var den här helgen också över nu.. Har  varit en rätt så tråkig helg men har ändå haft roligt. I Fredags hade jag verkligen ingenting att göra. Så jag hoppade i badet och låg där ett tag med musik och ljus, tills det sedan var dags att gå upp. När jag hade gjort min iordning hade jag pratat lite med Elin, så jag mötte upp henne utanför flow så åt vi middag där, pratade och allt samtidigt som vi försökte komma på något att göra. Men det gick inte så bra.. Så vi åkte och hämtade Axels moppe, och åkte runt på den resten av kvällen med Linn och Sofie. Sen sussade även Axel här. I Lördags så var jag med Axel hela dagen, vi kollade på film och lagade sedan mat med Ida och Kalle. Åh vad mysigt!! Sen var det dags för mig att åka hem. Men när jag väl vara hemma fick jag sms om att jag skulle dra med en tjejkompis på fest. Så då gjorde vi det och så kom jag hem vid tre tiden. Det var min helg. Nu ska jag ta tag i allt plugg och sedan mysa ner mig i sängen med en film. Puss till er!♥

SÖNDAGSÅNGEST

Hej söndagsångest. Usch! Har haft en helt galen helg. Helt sjukt rolig. I Fredags så var jag hemma hos Ines ett tag,lockade håret och gjorde oss fina, sen blev vi upphämtade och åkte sedan vidare och åt glass på natt donken <33 Lördag var vi ute på äventyr och sedan hemma hos en kompis och chillade med några andra vänner. Härligt! Idag har vi bara ätit pizza,brownies och en massa annan skräpmat. Men vad gör man inte. Haha! Tänkte sätta på en film nu. Pussokram

SKILDA VÄGAR.

Nu är allt över. 9månader och 36 dagar höll vi ihop.. Det var inte direkt att någon av oss gjorde slut av något skäl. Vi gjorde det som var bäst. Vi gick som tur var inte skilda vägar som ovänner eller något. Vi är bra vänner och det kommer vi alltid att vara, oavsett vad. Jag saknar min kärlek,min andra halva,han som fick mig att må bra en hel del. Men det är inte så himla konstigt. Vi var tillsammans ett bra tag, och vi hade pratat med varandra i 1,5 år. Det sista jag ville var att det skulle bli såhär, men så blev det så. Vi kanske hittar tillbaka till varandra en vacker dag man vet aldrig.. Han kommer alltid att vara min första stora kärlek och den bästa. Är jätte ledsen att det blev såhär.. Oavsett vad, handen på hjärtat!
 
Nu finns det inget vi, 
Nu finns det inget duochjag,
Nu är det bara tomt. 

DET VAR NOG BÄST SÅ.

Det var ett tag sedan nu. Under dagarna jag inte varit aktiv har det hänt en hel del saker. En av dom är att jag har gått och blivit ensam,singel kalla det vad du vill. Det var ingenting som vi ville men det skulle vara bäst såhär,tyvärr. Att inte kunna säga duochjag tillsammans, att veta att det är du och jag helt ifrån varandra är så sjukt jobbigt. Idag skulle vi haft 10 månader..Kan berätta mera sen. Back to the moment. Har haft det bra annars, det är det som räknas! Efter skolan idag åkte jag in till storstaden och handlade lite stuff, hittade inte så mycket tyvärr. Tänkte lägga mig i sängen nu och bara vara ett tag. Puss så länge!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se