INSTAGRAM.

Har blivit väldigt mycket instagram bilder på sista tiden. Men så går det när man har det, bästa appen helt klart! Följ mig @jcornelia. Sitter förövrigt och väntar på att min fina boyfriiiäänd ska svara på mobilen. Ska prata med honom ett tag sen läsa lite ur min svenska bok och sedan sova. Är som en zombie i skolan om jag inte får sova ordentligt. Imorrn fixar jag även min prao efter skolan sen blir det träning som gäller. Woho! Pussokraam.

ALLT HAR BLIVIT SÅ ANNORLUNDA.

Vad är det för fel på mig. Så fort jag kommer hem somnar jag.. Jag som hade planerat att plugga och göra en massa saker när jag kom hem. Men nejnej. Tänkte börja plugga strax istället. Men först prata med mig gosis ett tag ♥ Kanske går ut på en promenad med Lillan sen också! Härligt! Hoppas den här veckan går snabbt, är redan taggad på helgen. Wooooohoo!

VÄNDER OM.

Wohooo! Tränat idag. Fan vad härligt! Efter skolan gick jag och Inés hem till mig och pluggade lite men det slutade med att vi båda somnade i min säng. Höhö! Vaknade vid halv sju och då var det dags att dra till träningen. Vi gick med Cornelia ner och sen köttade vi. Hej jag kommer ha träningsvärk . På Onsdag och Torsdag kör vi igen. Wopa! Imorgon blir det mest plugg för mig del. Matteprov på Fredag..

Knasig helg.

Helgen har varit helt kaos verkligen. Inte kul. Helgen har spenderats med min bästa ♥ Släpper dig aldrig! I Fredags var vi bara hemma och chillade. Sen på Lördagen åkte vi in till storstaden och sov där efter många om och men.. Gick ut på en prommis och mötta på Jacob och en massa andra. Väldigt spontant, kände inte ens killarna. Men kul var det! Skulle dragit till Lillan men allt blev problem.. Började bråka lite med pojkvännen också.. Fan då. Allt är löst nu iaf ♥ Tänkte strax sova men först prata med min älskling. Pussss!

VET INTE LÄNGRE.

Hellooo! Ligger i sängen just nu och ska försöka att börja plugga snart. Skolan idag var rätt soft. Härliga lektioner osv. Imorgon är det Torsdag. Vilket menas med 1 dag till helg. Gud vad skönt! Tror min fina kille sover här imorgon. Åh vad jag har saknat honom. I helgen blir det hem till min saknade pappa och träffa alla. Ska sätta musik i öronen nu och prata vidare med min finis. Puss på er!


JUST GET YOUR AS BACK HOME.

Idag blev det en tripp till storstaden med min fina vän! Kollade runt på skidkläder, ååååh har hittat en jacka jag vill ha! Ska prata med min fina papiii! Köpte även lite saker också. En tröja, ett skärp och ett par skiiit snygga pumps. To die for. Tänkte plugga nu sen sova. Eller försöka iallfall. Så puss och godnatt på er! ♥

A HEART OF GOLD

Hellooj! Rätt enkel dag. Skön men ändå jobbig. Måndag, ny vecka osv. Inte så mycket plugg så det är ju ett plus i kanten på det, men ändå. Skola, orkar verkligen inte. Efter skolan idag gick jag hem och chillade med Inés och kollade på OC. Härliiii! Åkte aldrig in till storstaden idag så det får bli imorgon och leta skidjacka ♥ Åker ju till Romme med klassen snart igen, åååh vad mys! Ligger och smsar med min fina pojke. Livet är bra härligt!

FÅR ALDRIG NOG.

If you love two people at the same time, choose the second one,
because if you really loved the first one wouldn't have fallen for the socond.

LONG TIME.


Don't cry over the past, because it's gone. Don't stress about the future, because it hasn't arrived yet. Just live in the present and make it as beautiful as you possibly can.

I LOVE QUOTES


A good morning text doesn't only mean "good morning".
It has a silent, loving message
that says "I think of you when i wake up"

Det gick snabbt det här också.

Hejhopp! Denna helg rusade bara förbi också, har inte haft ett skit att göra. Å det menar jag verkligen. Har varit med min andra halva hela helgen, Ines ♥ Varit inne i storstaden och kollat runt lite, åkt pendeltåg till Solna, hängt i Solna, åkt bil med storbror som nyss tagit körkort, haft disco i bilen med broder och Inés, ätit på donken, gått härliga promenader och bara pratat, sovit och fotat. Det är vad jag har gjort. Kortfattat. Skulle sovit hos pojken igår egentligen, men ville inte lämna min fina vän. Så han sover hos mig i veckan istället. Tänkte sova nu faktiskt. Puuss!

EN HIMLA MASSA PLUGG.


Jag är som oskulden, har du förlorat mig en gång kan du aldrig få mig tillbaka, men när ska du inse att du inte har förlorat mig än?
Lägesen nu! Känner att jag inte tagit bloggen speciellt seriöst på ett tag. Men ajag ska försöka att skärpa mig.. Funderar på att byta från blogg.se till något annat. Men får se hur det blir med det. Var hemma ifrån skolan idag för jag verkligen inte orkade skolan.. Har prov på Fredag och kan typ inte ett skit. Hej IG. Fan. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Får se lite. Sitter och pratar med mina fina vänner just nu och ska även fortsätta med det. Ha det bra! Pussokram

Tävling.

Är med och tävlar om en one piece hos http://flavoured.se/ Gå in ni också vettja och försök vinna!!!

Snart sitter vi där igen.


Nu hade jag tänkt att stänga av datorn och kolla film forever alone eftersom min min fina kille är i Götet. Får träffa han på måndag så det är bra. Nattiii!

3 dagar kvar.

Sommar i Båstad ♥♥♥♥♥
Nu är det bara 3 dagar kvar på detta lov. Galet snabbt det gått. Har gjort massa roliga saker iallfall. Dom senaste dagarna har jag varit med Elvira och vi har inte svit något knappr. Somnat 09.00 varje dag och vaknat 16.00 lyckat.. Och vi som skulle till stan idag TIDIGT. Men nej så blev det inte eftersom vi vaknade fyra. Fan då. Igår kollade vi på Water Ocean 2-Adrift. Sjukligt bra och sorglig. Ska strax kolla film med mamma och ha tjejmys. Ha det bra så länge!

02.57

Sitter hemma i sängen med Elvira, vi är verkligen jätte sociala. Eller inte. Hon sitter med min ipad och jag sitter vid datorn. Men varför ska man sova? Sova är överskattat, slöseri med tid. Vi lyssnar på musik, crazr frog <3333 Haha! Får se om vi går och lägger oss sen, ska iväg imorgon vid typ tre så ah. Lite sömn kanske. Idag åkte även pojken min till Gothia. Snyft. Men han kommer hem på söndag så man får väl hoppas på att dagarna går snabbt. Träffade honom igår och sa hejdå, kollade på titanic och bara myste. Åååhh kärlek. Nu ska vi ut och... Pussokram.

4 JANUARI 2012

Då kör vi igen då! Sitter hemma hos Elvira och ska kidnappa henne strax, eller? Nej men vi ska hem till mig tror jag, får se vad vi hittar på innan det. Måste springa till bussen nu, Pussokram.

Nytt år

Nu är det nytt år och grejer. Hade ett grymt nyår med alla fina vänner plus bästa killen vid min sida hela kvällen. Vi hade även våran 1 månads dag då,lovley. Älskar dig <33 Var först på middag med familjen hos en annan familj. Trevligt. Sen vid nio tiden mötte jag upp killen och träffade på lite härliga brudar nere vid bussen. Sen åkte vi hem till Backman ett tag tills klockan blev 00.00 då var vi på väg ner på stan och kolla fyrverkerier. Fick världens bästa nyårskyss också. Åhh,du är bäst<33 Skulle hem till Ludde egentligen men det sket sig. Åkte hem till pojkvännen och sov där istället. Mys! Hade det bästa slutet på 2011,med dom bästa! Tack alla!!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se