Snart hel igen,lovley

Satte dit tandställningen idag,under. Wiiiie. Nej, har cepe ont nu. Inte bra. Är trött och hungrig, kan inte äta. Fan. Aja, planerna gör imorgon är så underbara.. Vi fyra, mysigt! Tänkte duscha nu sen prata lite med bästa, och tillslut somna. Puss!


Lovley

Helloojj! Var hos pojken idag, mysigt. Han mötte mig vid bussen sen gick vi hem till honom och pluggade och kollade på rasmus på luffen. Hehe. Sen satt vi och spelade hänga gubbe, haha!! Sen skjutsade han hem mig. Underbart. Har fått en ny mobil så jag ligger och håller på med den, men jag dna sova nu. Puuusss!


Försov mig.

Vaknade vid tjugoni åtta idag vilket verkligen inte var planerat. Så jag hoppade in i duschen och insåg att jag lika gärna kunde skippa första lektionen, så det gör jag. Tänkte börja fixa mig nu och sen dra vidare till skolan. Puuusss!


Finaste

Ligger i sängen nuuu och smsar med bästaste. Underbart. Idag fyllde min bonuspappa år, grattiiis! Så Julia kom hut och åt middag med oss sen tog vi en promenad och vidare hem till henne. Imorgon åker jag hem till finingen och pluggar ooosv. Och sen händer det en massa saker i helgen, as grymt! Älskaaaaa. Nej nu ska jag fortsätta att smsa ett tag till sen sovs. Puuuusss!!


Lördag.Härligt.

Nu håller vi på att sminka oss, det går inte snabbt. Haha! Ikväll drar vi förmodligen till Täby, och träffar folket. Sen får vi se vad som händer. Wiiie. Igårkväll så stod vi vid Engarn och bussen skulle inte gå förrän om 30 minuter så vi blev hämtade av Axeltaxiiii, grymt. Stod utanför bruden och snackade i kanske 1 timme eller nått, underbart. Men det är så hiiiimlaaa kallt ute, vinterjackan måste fram. Hiihi. Nej nu måste vi skyyynda oss. Loove!

Nu är det helg igen, underbart.


Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag, men har bara inte haft lust eller orken till att göra det. Men nu bloggar jag för min vän Cornelias skull! Vaknade runt elva hemma hos Inés, vi har lyssnat på musik och lite så. Snart ska vi bara byta om och sen åker vi in till Vaxholm hem till mig och fixar oss sen drar vi in till stan. Ska nämligen shoppa med mig pappa. Mys! Som en födelsedagspresent typ, fast seen. Sen ikväll sover vi hos Elvira. Igår var vi inne i stan hos min pappa, vi åt middag och hade det mysigt. Fiint. Nu ska vi fixa oss, kanske bloggar sen. Puss!


Allt förstördes, tack vare dig.

Ey yooo man! Har varit hemma ett tag, hade så jävla kul med Julia. Vi var hemma hos mig och snackade som jag sa förut, sen låg vi och as garva åt ingenting.Knas. Sen åt vi middag, drog och handlade för vi skulle baka, men så glömde vi socker så vi var tvungna att dra till Statiol och köpa det. Så ah. Vi tog med oss vårat godis. Tjockt!♥ As garvade påväg dit. Awesome! Sen drog jag hem. Ska sova strax hade jag tänkt. Hörs imorgon!

Dagen innan jag blir ett år äldre.

Sitter och planerar en massa med Julia. Fyfan vad grymt! Löööve it. Hände lite saker idag. Har varit på Vårdcentralen i Vaxholm. Blev getingstucken i kinden. Aj! Men det har gått över nu förutom att hela kinden blev bedövad.Hehe! Imorgon fyller jag som sagt år, glad tjej. Så imorgon ska jag in till Täby efter skolan en snabbis och kolla på lite saker, sen hem till familjen. Hela familjen kommer, från både höger och vänster och firar mig. Wiiie. Sen sover jag nog hos Inés. Nu ska jag planera klart med Julia. Ha det grymt!


Ny vecka.

Nu är det ny vecka, nya saker som händer och en grym helg att längta efter! Nu jävlar gör vi. Drog till Täby idag efter skolan och träffade lite folk. Drog till Java och spelade Biljard med Gustaf. Haha! Fyfan vad kul det var. Jävlar  vad jag skrattade. Snabbis. Knas. Ligger i sängen nu med datorn och pratar med fint folk. Planerar helgen lite osv. Ska lägga mig och läsa en bok som man ska läsa på svenskan.. Tråk. Men sånt måste man också göra. Har redovisning imorgon också.Nej.Vill inte. Dööö.

Ligger i soffan och kollade nyss film.

Jag föredrar ju hellre att ligga i soffan och kolla film medans kompisarna går i skolan. Underbart. Har pratat lite med pappa nu och planerat nästa helg. Awesome! Nu har jag precis ätit middag med mamsen. Tänkte sätta mig och plugga lite nu sen ut och gå med kusin om ett tag. Love it. Planerade lite om min födelsedag med mamma också. Myyys! Later!

Blir glad av att vara med dig.


Du är så sjukt jäkla underbar. Kan inte visa min kärlek till dig. Den är så oerhört stor. Man blir glad av att vara med dig. Men har inte tråkigt en ända sekund. Vi har samma humor, skrattar åt allt, vill alltid ha krisskross eller godis. Våran humor är så himla dålig men ändå så sjukt bääst. Kedjan♥ Nu kommer det bli standard att gå ut och gå på kvällarna i mjukiskläder, en godispåse i handen och sittandes på en bänk och skratta. Så underbart! Jag älskar dig kusin! Ps. Du tappade din tå ds.


Det är okej att känna


Alla bodre kolla..

Gick hem.

Längesen jag bloggade men kompisarna hat klagat över lösenordet på bloggen. Hehe. Gick hem efter första lektionen idag pga att jag inte mådde bra alls. Så jag ska snart hyra film på TV:n och sen sova typ. Har städat mitt rum plus alla andra rum också så nu är det fiiiint. Igår efter skolan åkte jag och Inés till Täby och träffade Kevin,Niklas,Sommar,Danne, Jassi, Curre, Max, Ramtin och några jag inte minns namnet på. Och när jag kom hem mötte jag upp Mathilda så gick vi ut och planerade nästa helg. GREEEEEAT!! Taggar sönder. Nu ska jag kolla film, Puuuss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se