Trött tjej.

Shit vad jag är trött. Även fast jag sov sjukt länge inatt. Hade så sjukt jävla kul igår. Underbart. Sitter och snackar lite med Kevin just nu och planerar om imorgon. Kommer bli feeeeta niiice. ÄLSKA höstlov. Nu köööör vi. Tänkte lyssna på lite musik nu och sedan sova, Puuuss!

Jag tvingar er att kolla.

Jag tvingar er att kolla på den här videon. Rihanna är såå grym, sjukt snygg och grym röst. Videon slår ALLT.

Höööööstlooov.

Hur underbart? Sjuuuukt underbart!! Failade såklart idag, ingen nyhet. Mitt bankomatkort gick i två delar. Duktig brud. Nej. Fan. Innan lovet och allt, skitbra start. Eller inte. Var iallfall nyss där nere med Julia och Lillan på banken och beställde ett nytt kort som kommer i början på nästa vecka och så tog jag ut pengar så jag har! Skönt det!! Har precis ätit lunch eftersom jag inte åt i skolan och ska snart börja fixa mig lite smått inför kvällen. Lite senare kommer eken hit och vi ska fixa oss oooosv. Ha ett bra lov, Puss!!

Taggination.

Helloojj! Kom precis hem från en promenad med Anton och Julia, häärligt. Jag och Anton har värsta planerna och Julia du får vara med, cooolt! ;) Haha! Imorgon blir det skojsigt, in till stan oooosv. Utvecklingssamtalet idag gick azum, (y) Nu sitter jag här klockan elva och ska plugga gärnet. Två inlämningar tills imorgon, bra däär. Nej nu är det bara att börja plugga då. Puuuuss!

Utvecklingssamtal

Wooopaa! Ska snart börja gå tillbaka till skolan,suck. Nej men det är utvecklingssamtal. Får se hur det går, pappa kommer ju också. Kuligt att få träffa honom. Sitter hemma hos mig just nu med Inés och lyssnar på skit gammal musik. Båtten Anna, haha! Vi hittade gamla skivor, dricker oboy, äter chokladbollar och chiiips. (=hej tjock) Efter samtalet ska jag hem och plugga lite svenska och sen går jag hem till Julia. Kvällsprommis ♥♥♥ Puss!

svart och vitt.

Mega grym.
Rätt knas dag idag, efter skolan drog jag och Inés till Berga och fixade lite grejjjjs. Var så grymma inne på ICA i Berga, eller inte. Sprang bara runt i en cirkel och hittade ingenting. KNAS!! Och på tåget hem, har inte skrattat så mycket på länge. Haha, underbaaart. Sen hem. När vi kom hem var vi på toppenhumör, så fram med kameran och allt upp på instagram. Haha, snyggt. Eller inte. Gick hem till Julia ett tag också, älskaaa. Nej nu ska jag sova. Pussokram.

Snart är det ju halloween.

Ett rätt så coolt hus som lagt ner mycket tid. Lätt sevärd.

Allt bara vände, vad hände..

Saknar sommaren så grooovt mycket.
Kom hem för ett tag sedan. Efter skolan drog jag och Cornelia hem till Axel. Myste lite med hunden, hände lite olyckor.. Tack Ozzy. Haha!! Drog hem rätt snabbt igen, bakade chokladbollar(<333) Och snart kommer mamma hem då ska vi äta pannkaka. Goottii. Lite senare ska jag gå ut och gå med Julia, vi kanske träffar K senare också. Får se. Pussokram (Skulle laddas upp för två timmar sedan)

Stan hela dagen.

Har haft en rätt härlig helg. Igår så gick jag och Cornelia till If-hallen och mötte upp Oskar och alla andra. Vi kollade på pojkens match, 7-1. Gryyyymt! Efter det åkte vi in till stan, mötte upp min bror sen vidare hem. Vi lämnade våra saker hemma och drog till fridhemsplan. Käkade på doonken, klockan var typ halv tolv. Hehe, gratis mat är alltid braigt. Sen drog vi till Tekniska för vi skulle möta Karl, men han försvann.. Så vi drog hem. Idag har vi varit på stan och kollat runt, sen mötte vi upp bästaste och Max. Fikade och gick runt och soooftade. Nyss kom jag hem ifrån en braig person, vi kollade film ooosv. Ska sova nu. Pussokram.

DEL 2!! BILDBOMB!!!!!!!

HEJSAN!  jahopp då var man här igen! Cornelia är sämst just nu på att blogga så nu e man här igen för att lätta upp stämningen! :D COOOORRRRNNNEEEELLLIIIIIAAAAA!!! japp det var jag men min blogg håller på att fixas om så att det är knas på den bloggen men det vet ni nu :) haha men Cornelia sitter just nu med mig och elwis och btw så dricker vi te ni som antecknar! haha :) ensamma och allmänt tjejsnack lixom! inte helt fel kan man ju säga men ja nu så snackar jag bara och inte tänker, kom kanske för mycket aja hejdå!! :D ÄLSKAR CORNELIA OCH ELWISS!!!! :D
HAHA SOM SAGT BJUDER MYCKET PÅ MIG SJÄLV NU!! HAHA :D

Standard.

Bara för att jag och Elin är bäst på att handla på IKEA.Eller inte.
Kom hem för ett tag sedan från Täby. Coola som vi är så hänger vi där. Eller? Vi skulle kollat på killarna som spelade innebandy men vi hittade ingen hall så jag,Simon,Ramtin och Inés drog hem.Skönt. Fast mindre soft att gå i spö regnet.. Hej man blev dyngsur. Mår inte alls bra så jag tog nyss alvedon, har skiiiit ont i huvudet,mår illa och ont i min tand.. Lyckat..Nej. Smsar lite med K just nu och ska snart sova. Imorgon beställer jag mina skor, wiiie. Kommer ine frysa längre.Skönt.godnatt.

Wild Child.

Wild child. Det var den filmen vi såg på igår, rätt bra faktiskt. Vi låg och käkade en massa godis och daimpops, skiit gott. Nu har jag precis vaknat och måste fixa iordning mig, för att snart gå till skolan. Efter skolan drar jag hem och pluggar lite, sen ner med mamii på banken och fixa lite saker. Sen träffar jag Julia en snabbis tror jag. Härlig måndag. Nuuu måste jag sminka mig, pussokram.
Nuuuu kör vi.

Hur mysigt som helst.

Har haft en sjukt mysig helg. Bara tagit det lugnt, det behövdes verkligen. Igår så blev jag upphämtad av mamma vid tolv tiden, sen hämtade vi upp pojken. Sen uuut i skogen. Vi plockade svamp, du och jag. I 3 timmar, hur mysigt som helst. Bara för att vi är grymma. Hehe! Sen på kvällen drog jag hem och duschade sen blev jag hämtad av Cornelia, vi drog till statiol och var liiiite coola och hängde där i typ 1 timme med Marcus och Axel. Sen åkte vi runt ett litet tag, stod och snackade ett braaa tag. Hääärligt. Sen drog jag och Cornelia hem och drack té och spelade kort ett tag tills vi somnade. Ska träffa bruden lite senare och köpa godiis och massa onyttiheter och kolla fiilm hela daaagen. Pussokram.

Tjockis kväll med underbara mamiii.

Jarrrå! Nu har man inte bloggat på ett tag igen. Därav Cornelias inlägg idag. Dagen idag har varit hur chill som helst. Började 08.35 och slutade 11.20 hur hääärligt som helst. Gick hem till mig och sen blev jag hämtad av min Corneliataxxxiii ♥♥ Sen åkte vi ner på stan och fikade, och sen drog vi till konsum och handlade ännu mer tjockismaat. Hehe. Nu har jag och mamma varit och handlat så vi ska äta kött, pommes och beeaaa. Sen ska vi kolla på "Hur många lingon finns det i världen" + äta popcorn. Hihihihi, tjoooooockt. Ska hjälpa mamma med maten nu sen säger jag vad jag köpte igår. Love!


TJEEEENARE CORNELIA DEN ANDRE HÄR!!

tjenare brudar och ni andra!!
hoppas allt e bra med er! själv mår jag super..tror jag! som ni kanske har märkt så är Cornelia den första sjukt dålig på att blogga så nu när jag är med henne så får jag vell slänga in ett inlägg så att det uppdateras då! :) men Cornelia är en sjukt söööt och trevlig brud som jag älskar!! hoppas ni också gör det annars går ni miste om nått kan man ju säga! klicka gärna in på min blogg om ni har lust!! CORNEEEEEEELIAAAAAA!! men ja ni får ha det så gött nu så får Cornelia blogga mera sedan ikväll!! :D
snygga bruden såklart!!
ÄLSKAAR DIG !!!!

Kapten Röd.

Vill tillbaka till Thailand.
Sitter och lyssnar på musik och chillerillar och smsar med finaste. Tidigare idag var jag med Inés nere på biblioteket och pluggade, jarråå. Det gick väl bra. Hej jag är sämst. Sen drog vi hem till mig och åt. Kyyckliiing!♥♥ Sen la vi oss i sängen och skrattade åt ingenting. Underbart. Sen ringde jag min fina vän och pratade i 45 minuter, älskaa att snacka. Speciellt med dig. Gemenskapen. Nu ska jag fortsätta att prata med folket, och min fining. Puss!

Lovley.


Det är dig jag gillar, det vet du ♥

Då var helgen slut.

Såå fukking snyyygg.Dööör
Nu är det söndag. = Ångest. Helgen vart rätt lyckad ändå, hade familjemys i Fredags. Rätt trist men ändå mysigt. Somnade med lillebror i soffan♥ Idag drog jag och Inés till täby och käkade på Donken, tjooockt. Sen gick vi och köpte chokladbollar,glass och chips. Haha, underbart. Sen mötte vi min pappa och mina syskon i Täby. Gaaaah, min lillebror jag dör. Så jävla gullig. Kan prata jätte bra nu och ska gosa och pussas HELA tiden. Looovleey. Snart blir jag väl hämtad av Cornelia, vi ska till Resarö och hämta mina grejer. Sen är det dags att dra hem.. Pga av vissa anledningar. Ha det bra!

Step up 3.


Jag och min älskade bruuud
Sitter och kollar på "step up 3" just nu, lillebrorsan och pappa drog nyss iväg till syrrans fotbollsmatch. Good luck. Blev väckt av lillebror imorse, genom att han kom in och la sig i min säng och kramade om mig. Goosiis. Tänkte börja fixa mig snart för att sedan möta upp Inés och shoppa med henne. Fick moneeey av pappa nyss som en födelsedagspresent.Tusen kronor rikare nu, greeat. Ska kolla klart på filmen nu sen börja fixa mig. Ha en bra lördag! ♥


Kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper taget får den andra smällen ..


Tappat rösten.

Fiiina familj. Och en underbar tid.
Känner att jag börjar tappa rösten fler och fler gånger nu. Inte kul. Har iallfall tappat rösten nu.. IGEN. Not fun. Bakade chokladbollar nyss också, yuuummii. Tänkte sätta mig och plugga lite SO strax, sen bada osv. Härligt. Hörs sen.

Haft en sjukt bra helg.

Fin tjej som jag saknar.
Shit.Helt underbar helg.Verkligen. I Fredags efter skolan drog jag till Mörby och mötte upp Cornelia, sen drog vi till stan och shoppade lite innan våra pojkar kom in till stan. Fick med mig ett par jeans och ett linne hem. Brabra. Under tiden vi väntade på dom satte vi oss på Espresso House, drack varsin chailatte och åt morotskaka♥♥Såå mysigt. Snackade en hel del. Sen mötte vi upp pojkarna vid bion, gick och åt och köpte godiiiis. Hej tjocka vi ääär. Sen började bion, den var helt okej. Hade myyysigt iallfall.Loove. Sen i lördags träffade vi en massa folk som kom till Vaxholm. Sen drog vi hem till en person och hade kuligt. Tappde rösten i helgen också och har inte fått tillbaka den. Är hemma idag. (=sjuk tjej) Puuuss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se