Inte ett dugg trött.

Shit! Är inte alls trött så nu tänkte jag fixa lite i rummet, plocka undan lite saker och sen byta om och lägga mig i sängen. Har laddat ner lite fler låtar till ipoden nu, så nu finns det braig musik så jag klarar mig! Tur. Börjar halv tio imorgon så det är soft. Pusss!

Danderyd.

Mötte upp Jessica efter skolan, åkte in till Danderyd men ingenting hände där så vi drog till Mörby och gick runt. Haha juste, vi gick även till Lidl och fyfan vad vi garvade helt sjukt. Åt middag för ett litet tag sedan så nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik och kollar runt lite. Pussshej!

Ladda ner braig musik.

FYFAN vad du är underbar bruden!
Nu så ligger jag i sängen och laddar ner lite musik till min ipod, känns lite roligare att lyssna när man har bra musik + att den måste vara fulladdad under båtturen till Gotland, eftersom det finns ingen täckning på båten. Jobbigt? JA! Ska fortsätta att ladda ner musik och sen smsa med älsklingen. Pusss!

Miiin vecka.

Måndag: Skola, hjälpa till med lite saker här hemma.. Bara ta det lugnt!
Tisdag: Skola, hem och packa + vara med Inés och hjälpa henne att packa i thiink.
Onsdag: Skola, Jag, Inés + familjen drar till Gotland direkt efter skolan.
Torsdag: Är på Gotland, soooolaaar om det är fint väder.
Fredag: Är på Gotland, Sooooolaaar om det är fint väder eller kör bil!
Lördag: Är på Gotland, Gör detsamma som jag gjort dagarna innan.
Söndag: Åker in till Visby under dagen, sen tar jag och Inés båten hem på kvällen och kommer hem på natten.

Duschat.

Nuu så har jag precis duschat, lyssnar på lite braig musik, ska sätta på mig myyyyskläder nu och så ska jag nog hyra en film och bara tare lugnt. Soooftish.

Morsdag!


Idag är det inte någon vanlig dag utan MORSDAG!
Heyy! Har precis ätit Morsdag middag med familjen + Adam som är och hälsar på. Mysigt! Tidigare så var jag inne i stan med Jessica och en härlig grabb, vi gick mest runt. Inte så mycket liksom. Innan det var jag hemma hos Jessica och kollade på "THE TOWN" förövrigt grym film, rätt lång. Men SÅ himla bra. Lätt värd att se! Nu smsar jag lite och tänkte hyra en film på datan sen efter jag duschat och fixat lite i rummet. Chill. Puusss!

annorlunda dag.

Tja! Igår kväll åkte jag som sagt till en härlig grabb, mötte honom i en backe och sen vidare hem till honom. Kollade på Wallander och någon annan random film. Han somnade och sen tillslut somnade jag också. Vaknade tolv och vid halv ett kommer mina föräldrar som är på lite sämre humör och hämtar mig sen vidare till kusinerna för lite födelsedags firande. Hade hur mysigt som helst igår! Nu ska jag äta och sen gå ut, Puss!

Mobilblogg

Heyy! Sitter i bilen och väntar på mamma och Anders som är inne och handlar. Ska hem och äta snart och sen åker jag till Resarö och träffar G, tar tolv bussen hem så jag bloggar när jag kommer hem. Puuusss!

hemma från skolan nu.

Heeyy! Kom hem från skolan för kanske 20 minuter sedan. Ska fixa lite på mitt rum, ringa Inés och sen lite senare ikväll kommer en härlig kille hit, få se vad vi hittar på. Vi skulle förmodligen åka till han lite senare. Imorgon ska jag till mina kusiner, Andreas har fyllt år så dit ska vi och fira honom. Vet inte vad som händer på kvällen, kanske skulle träffa Julia. Får se. Aja, ska fixa rummet nu och lyssna på muusiiik.. Puuuusssheeej!

söömnig.

Heey igen! Kom hem från Resarö för ett tag sedan, var med Inés och Gustaf. Var i Täby med mamma och Inés innan, fick med mig en massa underkläder. Sooftiiish. Är sjukt trött men måste vara vaken ett tag till för en viss person ska ringa mig om ett tag.. Aja, Nattii!

kladdkaka.

Har precis bakat kladdkaka med Inés, ingen av oss var sugna på det men vi hade ingenting att göra. Vi ville fördriva tiden lite, haha. Vi tar 16.23 bussen från mig och sen in till Täby för lite shoppiiiiing! Måste leta efter skolavslutningsklänning också, paaaaaaaanik. Nej nu ska vi fortsätta att lyssna på musik och fjanta oss, alltid. Puususss!

datasalen.


Bild tagen på förra bild lektionen.
Sitter just nu i datasalen med Elin, Moa, Tove & Emelie. Vi har engelska och ska jobba om länder typ. Slutar om 5 minuter eftersom alla lektioner är inställda. Love it! På bilden var vi ute och fotade men såklart är man så korkad så man råkar radera bilderna. Har några kvar. Åker till Täby lite senare och shoppar med mammsiii. Bloggar senare ikväll. Puuusss!

hemma nu.

Mår bättre nu iaf, så imorgon blir det att gå till skolan. Skönt det. Gillar inte att vara hemma. Åkte till Resarö vid fyra tiden och skulle prata lite med Inés. Vi satt ute och pratade och cyklade lite..! Tänkte duscha nu och sen städa mitt rum. Kulig dag. Eller inte. Puss!

stannade hemma idag.

Stannade hemma idag från skolan. Har fortfarande ont så har vilat mest idag. Bråk hit och dit, det mesta är löst nu. Skön. Love u.. Tänkte duscha nu och byta om, Inés kommer hit och måste snacka med mig.. Måste snacka med någon. Får inte åka någonstans eftersom jag var hemma idag. Går till skolan imorgon måste vara med på läxläsningen. Nej nu ska jag duscha innan hon kommer, Puss!

blindtarmen.

Så jävla grym dag!
Aaaaaaaaaj, ont som fan i min blindtarm. Hoppas jag kan sova, gör så jävla ont. Får se om jag går till skolan imorgon.. Ska sova nu, Puss!

Shoppppppat.

Hallååå där! Kom hem för ett tag sedan, var i Täby med Elin och Inés. Fina brudar! Fick med mig 1 tröja, 4 linnen och en bikini. Nöjd bruud. Sitter och väntar på att maten ska bli klar, pannkaka. Haha, barnsligt gott. Inés kommer hit efter sitt utvecklingssamtal och äter med oss sen åker vi till Resarö. Nu ska jag lyssna på musik och sätta på mig andra kläder, Pusssss!

Gud vad jag är trött.

Shit vad jag är trött. Helt sjukt. Bääästa dagen idag, Tisdag. I lööööve it. Har precis bytt om och tänkte sminka mig lite och sen gå till skolan. Braig dag idag, super nääääiiizzz. Nej nu ska jag fixa klart mig, Puss!

Braig dag imorgon.

1: By Hedda 2: By me
Tisdag imorgon, en fin kille kommer hem och jag ska ha en underbar dag. Efter skolan åker jag till Täby Centrum med Elin och Inés sen blir det till att kolla på Julias teateruppvisning,shoppar lite också. Ska leta efter en skolavslutningsklänning (långt ord) Känner att jag börjar få lite panik. Aja, ska sova nu. Puss!

Mååååååndag.

Godmorgon! Måndag idag, ny vecka. Fixade nyss klart mig och har lite tid över. Ska möta upp Elin & Moa vid hel också. Efter skolan vet jag inte riktigt vad om händer får se, cykla tror jag. HAHA, med Inés. Sketa grymt! Nu ska jag packa idrottsväskan, Puuuuss!

Mååååååndag.

Godmorgon! Måndag idag, ny vecka. Fixade nyss klart mig och har lite tid över. Ska möta upp Elin & Moa vid hel också. Efter skolan vet jag inte riktigt vad om händer får se, cykla tror jag. HAHA, med Inés. Sketa grymt! Nu ska jag packa idrottsväskan, Puuuuss!

trötter.

Gud vad jag är trött. Vet inte vad det är med mig, men jag är trött hela tiden. Jobbigt. Skola imorgon, inte så lång tid kvar nu i skolan, underbart ju. På Tisdag kommer även min finaste hem, great. Nej nu ska jag byta om och sen sova. Puss!

Godmorgon!

Trötta som vi är så vaknade vi nu, skönt att få sova. Igår var jag sjukt trött så jag somnade 5 minuter efter vi hade satt på BigBrother, skönt. Igårkväll var jag först hemma hos min kusin med några härliga brudar, sjöng singstar och hade det grymt, sen åkte jag till Resarö och mötte upp Inés. Vid 00.00 så tod vi en buss in mot Vaxholm, gick runt lite där. Hittade en cykel och cyklade tillbaka till Resarö, hääärligt! Idag ska vi in till stan och fixa en sak och sen hem igen, soft. Puss!

StyleByTyra

Åhhh, grymt snygga saker. Bikinin är ju så HIMLA snygg och alla dessa ringar, Love it. Annorlunda med snyggt.

Klaaaaaaaaar.

Nu har jag fixat klart mig, har på mig mina svarta DrDenim, Vitt lite kortare linne och en kofta över.. Ska slänga på mig några ringar också. Packat väskan har jag också gjort, så snart går jag väl till Jessica tror jag. Ha en fin kväll! ♥

Underbart väder, härligt!

Sitter och lyssnar på lite musik nu hemma hos mamma, kom hem för kanske 40 minuter sedan. Ska börja fixa mig lite nu och ringa Jessica. Går tillm henne ett litet tag innan vi går vidare. Efter så sover jag hos Inés, mys! Somnade tidigt igår, var så himla trött. Skönt det. Imorse gick jag och Inés ut och la oss i soffan på balkongen hööögt upp och solade lite. Så jäkla skönt, bara att det blåste rätt mycket. Nej nu ska jag fixa mig.Pusshej!

Stockholm.


Nu är vi framme i stan, och har ätit och nu ska vi kolla på Wallander. Så fort vi kom blev man slagen av lillebror med en bandyklubba, det börjar bra. Fast näj. Nu börjar Wallander så ska kolla på det medans Inés är med Vincent. Pusshej!

Freeeedag, wiiie.


Weheartit
Fredag idag, soooooft! Kom nyss hem från Täby Centrum med Emma,Inés och Cornelia. Köpte lite presenter till en braig brud, käkat godis och haft skojsigt. Nu är jag hemma hos mamma och har packat och ska snart gå ner till bussen och åka till pappa. Stannar bara där över natten. Imorgon åker jag till Vaxholm till kusinen, träffar Jessica innan också. Sen sover jag hos Inés. Braigt. Bloggar senare, Puss!

Natti alla.


Nu är jag rätt så trött! Hade tänkt byta och och lägga mig i sängen nu. Pussar!

Torsdag.

Torsdag idag. Rätt soft dag. Var i skolan, hade läxläsning, fick allting gjort. Tummen upp. Gick hem till mig efter skolan och drog och solade med Inés, hej BRUUUUN! Var ute på en liten promenad och satte oss vid IP och chillllade lite. Imorgon efter skolan åker jag till Täby Centrum med Emma,Cornelia & Inés för att fixa en sak och sen vidare in till stan. Härligt! Tänkte duscha nu och sen får jag se vad som händer. Puss!

Måste ruuusa.

Tja! Onsdag idag, slutar sent rätt så osoft. Drar in till Täby efter skolan, braigt! Blev nyss klar och ska röra mig emot skolan nu. Pusshej!

Glad tjej? Nej.

Så! Nu har jag pratat med Hannah i telefon i 1 timme, skönt att snacka. Det behövdes.  Tänkte lägga mig i sängen och sova om ett litet tag. Trötter. Nattiii!
Det kanske var ett misstag att lita på dig, hade jag fel? Hoppas inte det.

Deep talk.

Helloojj! Sitter och pratar lite med Hannah om olika saker, skönt! Sitter förövrigt och lyssnar på musik och tar det lugnt, rätt trött. Efter skolan imorgon så åker jag och Inés in till Täby Centrum, måste köpa nya skor och lite andra saker. Nu ska jag dra, Puss!

Tisdag idag och vilket väder.

Helluu! Tisdag idag och det har inte varit så himla bra väder ute idag direkt. Var nyss med Inés men hon drog hem för 10 minuter sen. Tänkte bada och sen kolla på BigBrother, myys! Idag åkte finaste till Turkiet, men han kommer hem om en vecka så jag hoppas jag klarar mig. Vi kommer ändå snacka varje dag så. Han är så gulliiiig! Nej nu ska jag sluta snacka. Puss!

Det finns bara ett ord.

Tumblr_lks8p7gwro1qadhwdo1_500_large
Shululul! Kom hem för ett litet tag sedan från den finaste. Vi gjorde inte så himla mycket, pratade och var lite med hans syskon och hunden. Hur gulliga som helst! Sitter och pratar med han nu, eftersom han åker till Turkiet imorgon.. Tragiskt men sant. Nej nu ska jag prata lite mera med honom och sen sova, godnatt!

det är dig jag älskar..

Åhh, du är så jävla underbar!

Nattii.

Lyckad dag? Nej. Kom hem imorse från underbara killen som jag sa, duschade och korkade som vi är lägger vi oss i sängen och somnar båda två och vaknar fyra. Och då inser vi att vi missat hela släktkalaset, fuck. Vi fick panik och fixade oss och drog hem, hann iaf säga hej till kusinerna men sen drog dom. Åt middag med familjen + Inés myys! Inés åkte för ett litet tag sedan, så nu ska jag lägga mig i sängen och smsa med min finaste. Pussar!

Hemma nu och är sjuuukt trött.

Yes! Klockan är tjugo i nio och jag och Inés kom nyss hem. hehe. Vi har varit hos en undebar kille, kollat på TV, snackat, myst med hunden och bara tagit det lugnt. Så himla härligt! Nu är Inés inne i duschen och snart ska jag också hoppa in. Sen har vi inte så mycket tid till att sova, så det skippar vi nog. Vi sov ju ett litet tag hemma hos Gurra så vi är inte jätte trötta. Idag blir det släktkalas hemma hos mig, somsagt så har ju brodern fyllt 18. Grattiiis igen bästaste! Nej nu är det min tur att duscha, Puss!

Lördag, vaken.

Godmorgon! Nu är jag uppe, eller jag vaknade vid 09.00 först, men somnade om till halv tio. Har precis ätit frukost och ska snart duscha. Ska bara kolla ett BigBrother avsnitt. Idag skulle jag kanske till stan eller Täby med Inés, sen sover jag hos henne eftersom det inte blev så igår. Kom aldrig iväg, pga vissa anledningar. Bloggar senare, Puss!

bigbrother.

Sitter och kollar på BigBrother och ska snart börja fixa mig lite, sminka om mig och byta kläder. Pussen!

musiiiik.




äta middag.

Nuuuu så ska jag äta middag, sjukt hungrig. Hehe. Sitter i mitt nystädade rum och funderar på vart jag ska sätta upp mina hyllor och vart jag ska ställa alla grejjjss jag har. Fundurligt. Tänkte packa mina saker jag ska ha sen också och ladda ner musik till ipoden + laddas. Det behövs verkligen. Nej nu ska jag äta, Puss!

check.


Pratade nyss med mamma och Anders om barnbidrag, kameran osv. Nästa månad får jag mitt barnbidrag, rätt så soooftiiish. Sen ska vi kolla upp det där med kameran om det inte funkar och vi måte köpa en ny så blir det en CANON EO 500D, check! Lätt aazzzuuum. Sitter och lyssnar på musik och pratar med Cornelia, ska hjälpa henne med en sak. Pussen!

nu är jag klar med rummet.

Tja! Nu är jag klar med städandet i rummet efter 2 timmar, fint blev det dock! Får se hur det ser ut imorgon. Haha. Ska prata lite nu med mamma och Anders om lite saker och sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på. Blog u Later. Kyss!

Freeeedag.

Bild ett tagen av: Hedda & bild två: Jag. Ni är älskade av mig, finisar!
Hellluu! Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Sitter och lyssnar på musik och tänkte börja städa mitt rum om förövrigt ser förjävligt ut. Inte bra. Ikväll stannar jag hemma och är lite social med familjen (inte för det kommer bli så men ah) sen vid halv tolv åker jag till Resarö och sover hos Inés. Får se hur det blir med det. Nej nu ska jag städa mitt rum så jag får det gjort. Bloggar igen när jag städar klart. Pusshej!♥

årets sommarplåga.


Vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram.. Vill du ligga med mig då? Vill du ligga med mig då ?

tappat rösten.

Yes. Som rubriken så stämmer det, lilla jag har tappat rösten. Inte så ruuligt. Fredag imorgon rätt najs, om man var frisk. Ooorka vara sjuk liksom. Aja. Idag var jag med Moa & Inés vi gjorde inte så mycket men kuuligt att träffa dom. Sitter just nu och pratar med en braig kille på msn och ska ta alvedon nu och sen sova i thiiink! Bloggar imorgon, Puss!

uppdatering igen.

Tjena! Inte bloggat på några dagar, sköönt! Har gjort andra saker. Igår så var jag med Inés, Matilda, Matilda G, Mathilda och Simon. Först var det bara jag, Matilda, Matilda G & Inés. Vi var hemma hos Qvarnström, vi spelade kort, lyssnade på braig musik på hööööög volym, tjockade oss med godis, grillade, badade, ( Eller Matildorna gjorde det) sen lite senare på kvällen träffade vi Simon och Mathilda. Härligt! Idag så var det en sjukt seg dag i skolan, fick reda på att jag är påväg att få öroninflamation, åkte till Täby kollade lite, hittade en tröja, fick skjuts hem av brodern och hans flickvän, var ute, gungade, red på en häst (haha) ah. Min kväll typ. Ska försöka börja blogga på allvar nu igen. Ska ta alvedon nu, prata med G och sen sova! Puss!

soooova.

Kom hem för ett liiiiitet tag sedan, tänkte börja fixa mig i ordning nu och sen lägga mig i sängen. Träffade David och Alx en stund idag, kuligt. Hade i allfall en grym kväll. Så det var braigt. Imorgon sover jag och Inés hemma hos mig heeeelt aloooone. Mina föräldrar drar till Gotland såå. Rätt najs. Aja, ska fixa mig nu. Puss!

skolan.


Tjaa! Nu så sitter jag i datasalen med Robin, Malvina och Sandhya! Har No, så vi ska sitta och söka lite fakta om cancer, för det är det jag jobbar med.. Vi ska ha nåhon redovisning av det sen, så måste jobba nu. Efter skoaln ska jag som sagt vara med Inés vi åker säkert till Resarö och kanske träffar några. Fåååår se! Puuss!

Tisdag och jag är huuur trött som helst.

Shit vad jag är trött. Helt galet. Ändå gick jag och la mig elva, kuuligt. Har precis fixat klart mig, ska bara packa väskan lite snabbt sen kommer Julia hit och möter upp mig. Efter skolan ska jag vara med Inés. kuligt. Min vecka kommer ser ut såhär.

Onsdag:Skooola, vara med Inés.
Torsdag:Skoola, Inés och jag ska bo ensamma hemma hos mig.
Fredag: Skolaa, Vara med Inés kanske träffa G + A.
Lördag:Lediiig, stan och sen kanske träffa J.
Söndag: Sooooova zZZZzzzzzZZ

 


äääääntligen.

Hejsan! Nu är jag hemma, eller har varit det ett tag men har bara inte orkat blogga. När jag kom hem satte jag på mig min bravida tröja, så jäkla skön! haha. Sitter och lyssnar på musik nu med Inés och vi ska kanske till Resarö senare, får se hur det blir med det. Bloggar sen. Puss!

Tisdag och det har snöat.

Gooooodmorgon! HAde sovmorgon idag, hur skönt som helst. Håller på att fixa mig och är strax klar. När jag vaknade så snöade det ute. Alltså va fan det var ju liksom sommar nyss typ. Aja. Måste fixa klart mig och sen efter skolan blir det plugg med Inés.Pussss!

Härlig dag.

Du är så jävla bra gumman!

Shaaa! Är hemma nu,  eller har varit det ett tag. Ska snart gå ner till bussen med Inés sen drar vi till Resarö och rööjer. hehe. Braigt! Suger att på spotify kan man bara lyssna på samma låt 5 gånger, helt stört. Ska ändå köpa premium så det är najsigt. Nej nu ska jag byta om och sen drar vi. Puss!

Måndag igen. SUCK

Foto: Moa Norman.
Godmorgon! Måndag idag igen då, skönt? Nej. Taggad som fan på den här veckan, mycket roligt kommer hända. Braiga planer till helgen. Sooft. Fixade nyss klart mig och snart kommer Julia hit och så går vi tillsammans till skolan. Efter skolan går jag och Inés hem till mig ett tag och sen till Resarö igen. Måste packa väskan nu lite snabbt. Puss!

kallt.

Så nu är jag hemma från en frysen kväll. Det var så sjukt kallt ute så man dör ju. Blev hämtad av Inés vid sju tiden, åkte hem till henne snackade lite sen kom en braig person dit och vi snackade lite mera. Vi drog ut på en liten promenad och sen stannade vi ute. Ska snacka med lite personer nu och sen lägga mig i sängen och läsa. Mys! Puss!

fixat lite nytt.

Ny design och ny bakrund. Är inte riktigt klar ännu ska fixa lite mera med den sen. Måste också fota lite nya bilder som jag senare kommer byta ut i headern. Rätt nöjd! Trcyk F5 om du inte ser.

GILLLAAA.

Hej alla! Har hittat så sjukt mycket fins på sista tiden. Här är några favoriter från ↑ Funderar starkt på att klicka hem allt, får se hur det blir. Snyggt är det iallfall. Imorgon kommer det upp lite mera saker jag gillar. För ett tag sedan pratade jag i telefon om gårdagen, härligt! Ska fortsätta att lyssna på musik, Puss!

Söndag.

Hejsan! Vaknade idag av världens huvudvärk, inte skönt! Gick och handlade med mamma och sen hem igen. När jag kom hem la jag mig i sängen och gjorde inte så mycket, lyssnade på musik. Nu sitter jag här och chillar och ska ringa några härliga typer och snacka. Ikväll kommer även min finaste hem så ska ringa henne också. Den här veckan kommer bli hur grym som helst. Det vet jag. Brorsan och Issa kommer hit ikväll, mys. Nej nu ska jag ringa, Puss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se