morgondagensplaner.


Imorgon är det FREDAG! Fyfan vad najs säger jag bara, den här veckan har varit så sjukt jävla seg. Så dt ska bli skönt med helg. Imorgon vet jag inte vad som händer.. Skulle egentligen till Berga med Gustaf, Daniel & Inés, men eftersom jag inte får åka någonstans så blir det näst nästa helg istället tror jag. Vet inte riktigt. Så jag vet inte vad som händer imorgon. haha. Nu ska jag messaaaa, ovanligt? Nope. Puss!

haha klant jag är.

Shuuueee! Sjuk dag idag. HAHA! Skolan var rätt soft, inga problem med det. Efter skolan drog jag hem till Inés vi fotade och lite så. Men jag failade. Skulle hoppa upp på hennes rygg och missar så istället hamnar jag i leran, NOT FUN! Så jag vart helt lerig, lyckat? NEJ! Sitter och lyssnar på musik och ska snart kolla på BigBrother. Vid 00.00 blir jag ensam i huuset. Anders ska hämta mamma och dom kommer hem igen vid 01. SCARYYY! Ska kolla på film, så det är lugnt! Nu snöar det också. HAT HAT HAT! Nej nu ska jag fixa lite saker, Pussss!

lägga mig i sängen.

Nu har jag kollat klart på BigBrother, sitter och skickar en massa videosar med Gurra hahaha fyfan vilken humor vi har. Jag dör. Ska snacka lite med honom nu sen sova, Puss!

beställt.


Så nu har jag och mama beställt en massa kläder, lycklig brud! Haha, mamma skulle beställa en massa saker men det hon skulle ha var slut. Typiskt! Så mina saker kommer om någon vecka och sen var det några klänningar som kommer i April-början av Juni. Perfekt! Beställde bikini också. Okej slut snackat om detta nu. Ska ducha och fixa mig nu och sen lägga mig i sängen och kolla på BigBrother och prata med Gurrkiish och Inés. Pussheeeeej!


äntligen hemma.


Hellloojjsaaan! Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Rätt segt i början men sen på kvällen när alla hade dragit var det jag + 3 andra brudar där och fan vad vi garvade haha. Sjukt! Hade det roligt iallafall! Nu så ska jag och mamma beställa hem en massa kläder, sjukt snygga! Sen efter det ska jag duscha och kolla big brother, vanlig kväll. Nej nu ska jag och mamma beställa lite kläder. Kysssssss!

sen dag.


Bilder från arkivet.

Sitter just nu i skolan i datasalen och jobbar lite på projektet, är nästan klar ska bara lära mig allting nu. Men det gör jag någon annan dag! :D Slutar om en timme då går jag hem och hämtar det jag bakat sen tillbaka till skolan och fixa inför redovisningen. Ska stå och sälja fika hela kvällen. haha. Slutar somsagt sent idag så jag bloggar när jag kommer hem. Pusshej! ♥

jobbig dag.

Tjatjaaa! Jobbig dag idag, först skolan som var hur seg som helst. Även fast det var våran tidigaste dag. Skulle hem och baka till redovisningen i skolan imorgon, failade.Dansade med Inés haha. Bakade om , fast gjorde kladdkakemuffins. Tappade kakao över hela mig.. Inte roligt. Hej bruun haha. Hoppade in i duschen, la mig i sängen och kollade BB. Love!♥ Nu tänkte jag sova lite, men först messa lite haha alltid. Slutar sent imorgon kommer hem kvart i nio.. buhuh, not fun! Bloggar när jag kommer hem, Puss!

svara.

Omröstningen Ni som läser min blogg går ni i min skola? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


godnatt.


Är på lite bättre humör men ändå inte på topp. Sitter och pratar med lite människor nu och ska snart fixa mig för sängen och sen ringa Inés och snacka lite. Behövs verkligen. Har varit en jobbig dag idag, kom hem från skolan, gjorde vofflor, kollade bb, blev utslängd hemifrån och ah en massa mer som jag inte tar upp på bloggen. Nu ska jag börja fixa mig och prata med Gustaf♥♥ Puss!

hej jag är inte på bra humör.se


HEJ JAG ÄR INTE PÅ BRA HUMÖR JUST NU. SE! Alltså på riktigt jag orkar fan inte längre. Döööö allt, bara döö! hejdå

hej träningsvärk.


Helloojj! Nu tänkte jag gå till skolan, eller först möta upp Felicia. Har Träningsvärk i hela kroppen, ajjajj! Och jag som ska träna idag igen, kan knappt sätta mig ner. haha. Vi får se hur det går, taggad iallfall (y)! Blir lite plugg också, inte så mycket eftersom jag gjorde det mesta förra veckan men lite saker har jag kvar att göra. Pratade även med Anders imorse och han följer med mig till tandläkaren nästa tisdag. Någon som vet vad som händer då? Tror dom flesta vet men ändå. Nej nu ska jag kolla lite bloggar innan jag slänger på mig skinnjackan och conversen, Pusshej!♥

min vecka.


Måndag: Skolan, hem till Inés plugga lite + träna.
Tisdag: Skolan, hem plugga i think.
Onsdag: Skolan, vara med Inés + träna.
Torsdag: Skolan, vet inte vad som händer, hitta på något?
Fredag: Skolan, kanske träffa Inés, Gurra & Daniel får se.
Lördag: Chilla gal1
Söndag: Ta det lugnt + träna.
Det var lite om min vecka, Puss!

nu ska jag sova.

Nu har jag kollat klart på Stockholm-Båstad och ska lägga mig i sängen nu..! Somnade halv sju imorse och vaknade tre så är rätt trött. Puss!

söndag.


Förlåt att jag inte har bloggat under helgen emn jag har gjort andra saker. Berättar imorgon orkar inte nu! odag så vaknade jag vid halv tre gick upp och fixade mig lite snabbt och sen gick jag och tränade med 3 fina tjejor. Hur skönt som helst. Imorgon tränar jag igen, taggad. haha. Tänkte kolla på "stockholm- båstad" nu och sen kolla bigbrother. Pusshej!

får tankarna att spola tillbaka.


ansiktsmask.


Helloojj! Idag har jag inte gjort så himla mycket, var i skolan och tråkade fast sista lektionen var rätt soft. Läxläsning. Så nu är alla läxor klara till nästa vecka, skönt! Imorgon somsagt så sover jag hos Hedda med en massa andra brudar blir sjukt ruuligt. Åkte till Arninge med Inés en sväng för hennes familj skulle shopppa. Dom är fan bäst på det haha. Nej men hon hittade fina saker. Förövrigt så har jag precis tvättat bort ansiktsmasken och ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla TV. Inte nu men sen, sista inlägget för idag. Puss!

kollar samma som vanligt.


Kollar BigBrother nu också, bloggar när jag kommer hem!

varför blev det såhär?


Hejsan! Igårkväll hände det lite saker som jag ångrar sjukt mycket, ingenting jag tar upp i bloggen. Kan inte göra något åt det heller, det är försent. FAN! Sitter och lyssnar på musik och ska snart äta frukost, har sovmorgon så börjar halv tio. Men såklart glömmer man det och går upp vid sju. Kul? Nej! Efter skolan kanske jag skulle till Arninge eller något, jag vene om det blir så. Pusshej!

softiiish låt.


onsdag, mitten på veckan snart helg!


Heeelllooo! Onsdag idag vilket betyder mitten på veckn, hur bra?! Är jätte pigg och happyyyy today för det är sjukt fint väder ute. Blååå himmel, sol och varmt, nu är våren här! Så U N D E R B A R T ! Ska fixa det sista nu och sen ska jag möta upp Felicia. Efter skolan åker jag till Resarö, vet inte när jag kommer hem men uppdaterar då. Ha en bra dag nu ute i värmen allihopa, Puss!

kommer bli grymt.


HAHA! Sjuk dag på IKEA!♥♥
Tja! Är sjuukt taggad på helgen, på fredag händer bra saker och på lördagen också. TAGGA! haha. På fredag träffar man alla brudar, hur grymt? Saknat alla för mycket nu. Kommer bli hur myys som helst. Har precis kollat klart på big brother nu sitter jag och lyssnar på musik. Idag efter skolan åkte jag till Täby men Inés, hittade en tröja bara inte så märkvärdigt. Sen när vi var påväg hem tog vi en sväng till bryggan och fotade lite, jätte härligt! Idag var det verkligen vår, UNDERBART! Nej nu ska jag fixa lite saker, Puss!

tuesday morning.

Godmorgon alla fina! Sovit gott? Det har jag iallfall. Älskar att vakna och tro att man måste gå upp men så kollar man på klockan och ser att man kan sova en timme till, så himla skönt! Har precis duschat och satt på mig kläder, ska blåsa håret, platta håret och sminka mig bara. Har sovmorgon idag så börjar 09.20, skönt. Efter skolan åker jag till Täbu Centrum med Inés. Får se om jag ska köpa något.. Nej nu måste jag fixa klart mig, Puss!

håkan hellström in my ♥


sjuk dag.


Idag har varit en sjuk dag! Katastrof kan man säga. Tårar hit och dit och bråk här och där. Aja, orkar inte men sånt händer. Har iallfall precis pratat med mamma, jobbigt samtalsämne. haha. Ligger i sängen nu och pratar lite med Gustaf, har kollat på film idag också. Chillat liksom. Imorgon är det skola, neej orkar inte. Aja. Pusshej!

sjuk dag.


Idag har varit en sjuk dag! Katastrof kan man säga. Tårar hit och dit och bråk här och där. Aja, orkar inte men sånt händer. Har iallfall precis pratat med mamma, jobbigt samtalsämne. haha. Ligger i sängen nu och pratar lite med Gustaf, har kollat på film idag också. Chillat liksom. Imorgon är det skola, neej orkar inte. Aja. Pusshej!

Man blev lite rädd kan man ju säga.


Jag ni kan ju läsa själva, nyss var det jordbävning i Japan när kommer det till oss! Är fan rädd nu..!

filmen jag kollade på igår.

Filmen jag kollade på igår var så sjukt bra! Som vanligt satt jag och grät för den var hemsk, sorglig. Man kan kolla hela filmer på youtube. Här uppe är första delen till filmen. Vaknade för ett litet tag sedan och ska snart börja fixa mig tror jag. Kanske skulle åka till Täby med Elin, men jag får se hur det blir med det. Nej nu måste jag kila,Pusshej!♥

älska mig.


Nu tänkte jag kolla på folmen "älska mig" såg den på en annan blogg och tyckte den såg bra ut, så nu ska jag kolla på den och smsa lite. Inget mer bloggande idag, Puss!

Söndag.


lillebror..♥
Förlåt att jag inte har bloggat, har inte haft tid. Hade det grymt med tjerna igår, berättar mera om det sen. Nu så ska jag gå till Felicia där vi ska kolla solsidan och kanske någon film, kommer hem lite senare bara. Ledig imorgon, fyfan vad skönt! Nej nu måste jag gå, Pusshej!♥

Mobilblogg

Heellllooo! Ingen bild i detta inlägg pga av Mobilblogg. Kom hem från från Felicia för ett tag sedan och snart ska jag gå till bussen. Möter brudarna på bussen och så åker vi in till Täby ett tag. Ikväll kanske jag träffar några av tjejerna igen men får se hyr det blir.. Nej nu måste jag gå till bussen,pusshej!

vad hände med våren ?


Saknar så sjukt mycket, i sommar brudar då kööör vi!

Hellooo! Snön har kommit tillbaka vad är dethär? Hade lagt undan vinterjackan men då är det bara att plocka fram den ikväll då.. Not fun! Men det ska inte förstöra kvällen. Ska snart pcka lite och sen äta och lite senare ska jag möta upp brudarna och vi ska handla lite sen ikväll får vi se vad som händer. Grymt blire, är taggad! Hehe. Pratar lite med Felicia just nu och musik såklart. Nej nu ska jag prata vidare med bruden, Pusshej!

tonight.


Sover hemma hos Felicia ikväll med Emma, älska brudarna! Fortfarande vet jag inte vad sm händer, förmodligen film och så. Ta det lugnt liksom, rätt skönt! Imorgon drar alla vi tre till Täby och shoopppppppaaar, rätt najs. Har en dag extra ledigt nu i helgen, för på Måndag är vi lediga. Sjukt skönt! Pusshej!

Fredag, kommer bli grymt!

Kärlek till dig lillebror..♥
Godmorgon alla fina! Idag är det Fredag, hur bäst? Ikväll ska jag träffa brudarna, eller två av dom. Vet inte riktigt vad vi hittar på men något fun iallfall. Har precis fixat klart mig och ska snart dra iväg till skolan. Igår blev det ändå rätt tidigt, Elins internet dog och ah. Så jag la mig i sängen typ ett och sen somnadade jag typ två. Hade bara liiiite svårt att gå upp i morse, hahah. Nej nu måste jag packa väskan lite snabbt. Ha en bra Fredag, Pusshej!♥

Ny musik.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

like.

+ Att våååååååååren är här snart, hur härligt som helst ju.
+ Man kan ha skinnjacka och tunna skor, näjsigt.
+ Underbara vänner, hade aldrig klarat mig utan mina underbara vänner! Har det alltid bäst med dom, love♥
+ När man är på bra humör, som jag är just nu. Man garvar åt typ allt och man lever livet, så underbart haha.
+ Musiiiiiiiiiik! Finns fan inget bättre, har man tråkigt finns alltid musik. Musik är ens bästavän.
+ Att jag inte har något dislike toooodaaaayyy!
+ One Piece, hur sköna ser inte dom ut att vara..? Så lovley, ska maybe på en sån. Grymt!

vill ha sommar nu.


VILL HA SOMMAR NU NU NU NU!

Nu är jag verkligen trött på äckel vädret, men det har varit sol nu den senaste veckan. Tummen upp för det, man har kunnat gå i skinnjacka och converse. Big LIKE på det. Får se hur länge jag och Elin blir uppe, men ett tag till iaf ska vi klara. Hehe, Pusshej!

För Elins skull.


Love you bruuuden..♥
Helloooojj! Sitter vid datan, grym musik spelas i hörlurarna, pratar med finaste Elin och vi chillar gal1. Vi är inte trötta så det blir dygna för oss två, skola imorgon inte bra. Men det är fredag så vad spelar det för roll..? Ska ta det lungan imorgon kväll med mys person om det inte händer något. Har letat som en galning efter ny musik och hittade tre låtar, haha jo men dom är bra. Lyssnar på dom nu! Bloggar somsagt för Elins skull, hon ville. Bloggar mera senare, Pusshej!

anledningen till att jag inte bloggade igår.


Lånad av Felicia eller Elin. Hade det grymt med er!
Anledningen till att jag inte vloggade igår vad för att jag inte mådde bra. Efter jag hade kommit hem från skolan somnade jag och sov till klockan var nio. Då åt jag middag sen somnade jag igen, är fortfarande trött konstigt nog. Måste även städa ikväll kom jag på nu, men det blir skönt! Alone home, yääääs! Puss!

trååk saker kan vara ibland, men man måste.


Åhh, gud vad plugg är tråkigt. Har suttit och skrivit mitt hemso prov nu i kanske 1½ timme och nu är jag äntligen klar. Så himla skönt. Det ska ju vara inlämnat imorgon. Har även matteprov och engelskaprov imorgon men jag känner mig säker på det så jag tog inte hem något idag. Vid sju tiden blir man lämnad ensam hemma gud så skönt, alla kommer hem vid nio och bror mig åker och jobbar. Så jag hade tänkt att ta ett bad, bara ta det lugnt och sen kolla film tror jag. Imorgon är det Fredag och då tar jag upp morgondagens planer. Nu så ska jag äta middag! Pusshej!♥

till skolan nu.


Godmorgon! Nu så tänkte jag gå till skolan och somsagt idag är det tröjdagen, haha. Nej men alla ska ju ha tröjorna idag.. Tog svarta jeans till, inte den snyggaste tröjan men det funkar nog. Efter skolan vet jag inte vad som händer, ska gå ner till Apoteket och köpa någon hals sak eftersom den gör skit ont.. På ett konstigt sätt. Nej nu så ska jag sätta på min skorna och möta upp Felicia, Pusshej!♥

min skola spårar. dom kan ju inte vara seriösa.


haha webbkamera bild men ah ni ser..
Somsagt så har min skola spårat.. N ♥ S står för "Norrbergsskolan hjärta Söderfjärdsskolan". På riktigt, alla i hela skolan har olika färger eller klasserna. Och man MÅSTE ha på sig dom i skolan imr.. Fatta töntigt det kommer att se ut.. HAHA! Tar mina svarta jeans till, det blir säkert bra. Inte så snyggt med whatever. Bloggar inte mera ikväll så, Godnatt!

ziperall vs one piece.


Frågade nyss mi padre ifall han har lus att köpa en "one piece eller ziperall" till mig, får se vad han säger. Tror att han kan gå med på det, hoppas det! Sitter och lyssnar på musik och pratar med lite folk på msn. Chillar gal1. Var med Inés tidigare idag och vi pluggde i 2 timmar. STOLT! Blev klar men nästan allt, bara So prover kvar. Fast jag vet inte vad jag ska göra så..:/ Nej nu ska jag prata vidare med folket, Pusshej!

Måndag igen.


Godmorgon! Idag är det Måndag, ny dag + ny vecka. Denna vecka kommer bli jobbig. Har prov och så i veckan som jag verkligen måste plugga till så jag kommer lägga ner mycket tid på det. Så ikväll ska jag sjunka ner i alla böcker.. Jobbigt men så är det. Somnade rätt sent igår men jag är ändå pigg. Toppen! Har fått ont i halsen också inte bra. Nej nu ska jag fixa lite saker innan Felicia kommer. Pusshej!♥

2 låtar.

2 låtar från melodifestivalen som jag gillade..


solsidan.


Så. Nu har jag kollat klart på solsidan, haha. Ove, vilket drag det var på hans fest. Vilken skämt. Aja. sitter med mjukiskläder, halsdduk, ljus tända i rummet, lyssnar på musik, pratar med en fin person och ska snart kolla bb och sen sova. Rätt chill kväll. Imorgon är det skola igen, går nog dit tror jag. Sen blir det en massa plugg under veckan eftersom vi har en massa prov. Det är bara att leva med det. Bloggar inte mera idag så, Godnatt!♥

Britney Spears.



Söndag.


Nu är jag hemma i Vaxholm igen så nu blir det bloggning. Idag har dagen varit rätt seg, mår inte så bra så det har påvärkat hela dagen. Tråkigt. Har jätte ont i huvudet, ont i halsen & ögonen och är trött. Har knarkat alvedon men det hjälper inte. Så jag ska kolla på solsidan snart och sen ska jag smsa lite och sen sova. I think. När jag kom hem började jag att städa rummet, bytte lakan i sängen, städa hela rummet, plockade undan saker, kollade vart hyllorna ska upp och spegel och en massa saker. Så skönt! Nu har jag tänt en massa ljus i rummet så nu luktar det vanilj, hur gott ? haha. Nej nu ska jag kolla solsidan, pusshej!♥

österrike.


Påväg hem idag när vi fick skjuts in till Vaxholm och pappa så frågade han om jag ville åka till Österrike med han och några kompisar. Fatta vad roligt, händer såklatt med. Men vet faktiskt inte när vi skulle åka eller hur länge vi är borta, men grymt kommer det iallfall bli!

chill kväll.


Ligger just nu i sängen hemma hos pappa och kollar på film, spiderman. Inte så bra men det är det som går och alla sover för vi ska  upp tidigt imorgon. Idag har jag inte gjort så himla mycket. Vaknade vid halv ett, gick upp och fixade oss.. Vid fyra tiden följde jag Inés till bussen och sen gick jag hem igen. Gick och handlade med Sandra,Vincent & Linnéa. En massa godsaker till kvällen, sen bakade syrran och jag kladdkaka. Och så gjorde vi god middag och avslutade kvällen med Melodifestlivalen. Rätt skön kväll, och är trött. Nu ska jag kolla film och smsa, Pusshej!♥

skön pappa.


Oooold.. Lillesyrran

HAHA! Var nyss ute och försökte väcka min padre som somnat i soffan men det gick ju inte men vi fick en pratstund av honom i sömnen. Asgarv. Båda vi ligger och smsar med lite olika personer och sen lyssnar vi på musik och chillar. Gjorde inte så himla mycket ikväll..! Nattade min gulliga lillebror, eller snarare Inés. Grymt ju! Haha, nej nu så ska vi göra lite saker. Pussheeej!

åker till stan nu.


Bild från kameran.
Helloo! Sitter hemma hos Inés nu och tänkte passa på att blogga medans hon packar. Ska snart gå till bussen eller den går 18.06 så vi hinner. Åker ju somsagt till stan och blir kvar där över helgen, kommer hem på Sömdag. Så räkna inte med bloggning. Ska även fira lillsyrran imorgon så får dra en snabbis till Västermalmsgalerian och köpa en present. Nej nu ska jag dra, Pusshej!♥

freeeeeeeeeeeeeeeeeeedag.


Dagen vi fotade.
Tjabaaa! Skolan har slutat nu och det är Fredag hur bra? SKIT bra. Ska packa klart nu och sen åker jag & Inés hem till henne för att packa och sen drar vi till stan. Vet inte vad som händer ikväll, får se. Imorgon så ska vi fira min lillasyster iallfall.  Nej nu ska jag packa, men ha en grym fredag! Pusshej!

Boyce Avenue♥


Boyce Avenue - With Arms Wide Open

kärlek.


Har inte orkar göra så himla mycket sen sist jag bloggade, sitter fortfarande och lyssnar på musik och chillar gal1. Imorgon är det Fredag.. Skolan först och sen in till stan, ska hem till pappa tror jag. Om jag inte hittar på något annat, får se. Måste fira lillsyrran som fyllde år igår också, vet fan inte vad jag ska köpa till henne.. Jobbigt läge. Annars vet jag inte hur min helg kommer se ut.. Ha en bra helg iallfall!♥

trodde det skulle bli vår men nej.


Orkar inte vintern längre, vill ha värme!

Så nu är jag hemma igen, tog ett tag eftersom Adam skulle köra hem..! Somnade såklart i bilen, oväntat? Nej. Men orkar inte gå och lägga mig just nu, gör det sen. Satte på mig mjukisar såfort jag kom innanför dörren, så sjukt skönt. Sitter och pratar med lite folk & lyssnar på musik just nu. Ska tvätta bort sminket nu, Puss!♥

första skoldagen avklarad.


♥♥♥♥
Torsdag idag, första dagen avklarad.. Check! Dagen idag i skolan var rätt skön, hade håltimme på spanskan och sen fick vi reda på att min lärare typ hade slarvat bort våra prov så hon vet inget resultat eller något. Jobbigt..! Har precis ätit middag och ska snart duscha och fixa lite saker. Men fick just reda på att jag ska till sollentuna just nu för att lämna en jävla buss -.- Vill inte vara ensam hemma. Så ah nu åker jag dit bloggar när jag kommer hem, kanske mobilbloggar. Puss!

Torsdag.


2 bilder tagna av Moa i somras.
Hellooo! Idag är det Torsdag och idag börjar skolan, vi har haft lite extra ledigt för det har varit knas med skolorna osv. Hoppas på att vi får tillbaka våra prov som jag sa igår. Är rätt så taggad på skolan, har tröttnat på att vara hemma hos trååka. Har blivit så segt dom senaste dagarna. Drar på mig skinnjackan idag också, så härligt med sol och allt. Nu ska jag kolla runt lite på datan och sen gå till skolan. Pusshej!♥

21.56


3 bilder från Thailand 2010.

Nuuuuuu har jag badat klart, det var sjukt skönt! Hade såndär badolja i så nu är man typ lika len som en bebis. haha. Imorgon börjar skolan på riktigt, 08.30 sovmorgon skönt. Tror vi får tillbaka våra spanskaprov också, hade jag fått betyg hade man bara kunna säga hej IGBARN. Men skönt att man inte har betyg ännu då. Får se hur det går. Nu ska jag prata lite med Gustaf & Inés, Pusshej!

11 år.


Grattiiiiiis lillasyster♥

Idag är det så att min lillasyster fyller år tänkte bara säga grattis till henne, har inte träffat henne på kanske 3 veckor. Ska träffa henne i helgen och då blir det lite firande tror jag. Vet bara inte vad jag ska köpa till henne, kommer säkert på något. Hoppas jag. Har inte orkar göra så mycket efter Inés drog, så jag ska nog bada nu hade jag tänkt och sen fixa lite saker. Städa måste jag också göra, nu ska jag bada. Pusshej!♥

converse.


Eftersom min mamma kastade mina converse så lovade hon mig att jag skulle få ett par nya. Har ett par ljusrosa redan och skulle vilja ha någon av färgerna där uppe. Men jag vet inte om jag vill ha låga eller höga? Jätte svårt. Kanske kan få ett par av mamma och ett par av pappa, haha. Kommer aldrig lyckas övertala dom emn man kan ju testa! Så vad tycker ni? Hjälp mig!

And fight till the end but I'm only human.


Man måste få tid till att vara ensam, även om man inte gillar det. Man måste tänka, tänka tillbaka på allting. Kan det vara något man glömt? Minnen finns iallfall kvar och kommer alltid att göra det..♥

trött och seg dag, ingen bra kombination.


Igårkväll blev en sen natt för oss. Vi somnade vid typ 5 halv 6 inte så himla bra med tanke på att skolan började idag, eller imorgon. Men det fanns skäl till det, det hände lite saker på kvällen som jag ångrar rätt mycket faktiskt. Ingenting jag tar upp i bloggen.. Men det känns bättre nu när vi snackat om det lite osv. Nu sitter jag i sängen och är rätt trött + att det har varit en sjukt seg dag idag. Så ikväll ska jag nog försöka komma i säng hyffsat tidigt. Kommer inte gå men man kan ju alltid försöka. Blog u later! ♥

första dagen i skolan.


2010..Miss♥
Heeeelloojsan! Idag var som sagt första dagen i skolan, eller vi var bara där i kanske 1 timme sen slutade vi. Vi fick gå runt och kolla i skolan, veta vart alla klassrum och allt var. Fick skåp så vi kunde lägga in alla våra böcker i. Dom har legat på mitt rum hela lovet så det har känt som att vi har haft en massa plugg. Men aja. Sitter just nu i min säng med Inés och vi gör inte så himla mycket. Målade naglarna också, typ någon röd/korall färg ,snyygiish. Nu ska jag lyssna på lite musik, pusshej!

i love you, do you love me?

.

dummis.

dummis.dummis.dummis.dummis.dummis.dummis.dummis- Citat av Inés, Gustaf & Cornelia!

dummis.


Funderar på att sluta blogga men jag vet inte riktigt, det börjar bli så himla tråkigt och man har ingen inspiration längre. Och så gick ju min kamera sönder efter 1 vecka typ, och sen kommer det ta ett litet tag nu innan jag får en ny kamera som inte ens blir min egna utan familjens. TRÅÅÅÅK! Aja får se hur jag gör, vad tycker ni ? Ska jag sluta blogga ?

Black & Yellow.


dagen innan allt börjar.


Yäääääääääs! Det är sol ute idag också, hur jävla skönt som helst ju. Igårkväll kunde man inte riktigt sova av vissa skäl, låg uppe till typ halv sex på morgonen. Så vi var rätt trötta idag, så vi gick upp vid halv ett. Vi har inte orkat fixa oss eller något vi sitter i våra skööna kläder i sängen och sooftar typ. Gal1 chill det också. Vet inte vad som händer idag riktigt, men ikväll blir det plugg och lite så. Skola imorgon.. Puss!

baby jag kommer jag kommer, jag tror jag är kär..


Båda bilderna är från våran 2010.

Shuuuuuueee! Är på skitbra humör just nu, tummen upp för det. Sitter och lyssnar på med Inés i hennes säng, sitter med varsin data, snackar med najs folk och har det bäst bara. Har ju vaknat rätt sent alla dagar så det känns som klockan är typ 21.00 just nu, så vi är inte alls trötta. Sitter och pratar med en underbar människa på msn också, (y'. Nej nu ska vi kolla klart på solsidan, PUSSHEJ KYSS OSS!!!

hej våren är påväg.


Idag åkte conversen på, ÄNTLIGEN! Så som man har längtat efter att ha dom lite kallare skorna på sig och inte dom tjocka äckliga vinterskorna. Skinnjackan åkte också på. Hej våren är påväg, i like. Var i Täby ett tag, fick med mig två vettiga saker iallfall. Som tex underkläder & puder. Sitter hemma hos Inés just nu och chillar lite i hennes säng och pratar med azuum folk på msn. Funderar på att kolla film eller något men vi nöjer oss med musik och dansa till det. Haha, nej nu ska jag vara lite social. Fast nä. Pusshej!♥

till bussen.


Nu så ska jag sätta på mig ett par strumpor och sen ska jag gå till bussen. Åker till Täby en snabbis ändå, orkar inte sitta hemma. Får se hur det blir ikväll, vet iallfall att jag ska kolla det nya big brother avsnittet som kommmit ut ÄNTLIGEN! haha, beroende eller vad ? ^^ Nej, nu måste jag skynda mig lite. Puss! ♥

everybody change.


Nu så är jag helt klar, färdig fixad och ah allt annat. Nu sitter jag bara och väntar på att Inés ska bli klar. Hon vaknade vid två så det kommer ta lite tid men ah, får se om vi drar till Täby Centrum ändå. Sitter och lyssnar på musik och chillar gal1 mycket. Vet inte riktigt om jag ska ta skinnjacka, vårjackan elelr vinterjackan idag.. Eller om jag ska ta converse eller mina vanliga skor som jag har haft hela vintern. Svårt val, haha. Pussen!♥

upp & ner.


- Att det fortfarande är snö kvar på marken.
- Skolan börjar på Torsdag och inte i den gamla skolan utan i en ny.
- Att man inte har pengar när man behöver det, så sjukt irriterande.
- När folk tror att dom är någonting och måste hålla på att spela en massa skit.

What The Hell.


Andra bilden lånad av Elin.

Måndag.


Godmorgon alla fina! Har varit vaken sen klockan tolv, skönt att vakna tidigt. Speciellt om man gämför med dom andra dagarna. Har fixat mig lite och ska fixa klart mig hade jag tänkt. Ska ringa och väcka Inés också, får se hur det går. Sen efter det åker vi till Täby Centrum och sen skulle hon sova här eller så skulle jag sova där vet inte riktigt. Men annars så ska hon iallfall sova här imorgon. Nu ska jag bara klä på mig och fixa mig. Ha en bra dag!♥

vöööööölllleeyyböööölll.

Badboll
Vill ju spela VÖLLEYBÖLL men eftersom Inés inte är här så funkar inte det :( Och man kan inte spela det själv heller, jätte tråkigt :(( buhuhuhu Men vill du lära dig hör av dig ;D

jag vill tillbaka till värmen, alla underbara människor och allt!


ÅHHHH, gud vad jag vill tillbaka till Thailand. Det var så sjukt härligt där, nya människor, värmen, tuktuk och ah allt annat. Så himla bäst det var! I vinter åker vi iväg igen men inte till Thailand utan någon annan stans, men det blir bra det också. ♥♥

i want summer now now now.



Jag vill ha sommar NU NU NU NU NU! Orkar inte att det ska vara snö över hela sverige, har tröttnat på det just nu! Så ah saknar sommaren. Eftersom att alla jag snackade med typ somna så snackar jag just nu med Gustaf, han är den ända sociala. haha, lyssnar fortfarande på musik och blev skitpigg just nu. TOPPEN!!! Puss!

lets remove the space between me and you.


Jag kommer - Veronica Maggio
Tonight (I'm Fuckin' You) - Joel

00.21


Nattinlägg som vanligt. Grym musik dunkar i mina öron, snackar med azum personer och har det bäst, käkar lite godis också. Är inte alls trött inte så konstigt, så jag ska fortsätta att snacka med mina underbaraste snart. Imorgon ser planerna ganska sköna ut. Vakna,fixa mig, träffa ines, ta bussen till Täby, shoppa, hem, sover hos mig eller henne, och ah sen inte sova något och leva livet. CHILL! Puss.

man märker att våren är påväg i alla butiker.


Guuuuud jag dör! Hittar så sjukt snygga kläder överallt just nu, collaget gjorde jag lite snabbt med kläder från Ginatricot & H&M. Sjukt snygga! Lyssnar förövrigt på musik och ska duscha nu och ha ansiktsmask, Puss!♥

idag HISSAR jag!


+ Att det har varit ett toppen sportlov med fina vänner + att kvällarna varit långa.
+ Våren börjar kika fram lite smått, hur härligt är inte det?
+ Jag har sportlov 3 dagar till Måndag, Tisdag + Onsdag, hur azum?
+ Jag kanske ska få en ny systemkamera om allt går som tänkt.

haft ett underbart sportlov.


Från fotograferingen.
Helloo! Har inte bloggat på ett tag nu men jag har haft fulltupp med att njuta av det härliga sportlovet vi har haft! Har haft sjukt underbara dagar med fina vänner och haft det bäst. Gått och lagt sig på morgonen och gå upp på dagen, hur skönt är inte det? sovit en massa, skrattat, fotat, träffat underbara vänner, börjat prata med nytt folk och en massa mera. Helt azum ju! Idag har jag städat rummet och garderoben hela dagen så nu ska det ges bort en massa kläder. Tänkte duscha om ett litet tag sen kanske ines kommer hit, får se hur det blir med det. Puss!

PHOTOSHOOT del 2.


Här är lite mera bilder från våran photoshoot vi hade igår, kommer mera bilder i ett annat inlägg.
Hellooo! Vaknade rätt sent idag men väldigt skönt. Om ett litet tag kommer Issa & Daniel förbi och ska äta middag med oss, och sen blir vi upphämtade klockan 20.00 och åker iväg till Resarö. Imorgon har vi lite planer som att träffa alla brudarna, kommer bli toppen. Alltid det med dom. Så ikväll måste vi ringa runt och snacka med alla osv. Vet att inte uppdateringen varit bra under sportlovet men ska skärpa mig. Puss!

PHOTOSHOOT del 1.


Gick ut och fotade lite idag med Inés, blev en heldel bra bilder. Det gillas starkt! Nu så ska vi snart börja röra oss hem till mig där vi senare kommer sova ikväll. Imorgon blir planerna att sova ut och träffa Gustaf. Skönt! Ikväll blir det nog bara film och spa som förra gången, ni får mera bilder i nästa inlägg. Pussen!♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se