Det som är ute just nu, enligt mig.


Vintern! - Nu orkar jag faktiskt inte mer, visst jag gillar snön också. Men bara den första snön och det ska inte hålla på hur länge som helst. Det har snöat nu för länge. Och det är iskallt ute. Vill ha sommar, då man bara kan gå i linne och shorts och fina skor. Vilket man inte kan nu. Så hejdå Vinter, vi vill ha Sommar nu!

Mellandagsrean - Visst det är sjukt bra att det är REA överallt och man hittar oftast något osv. Älskar rentutsagt när det är REA. Men det är så sjukt mycket folk. Det är så trångt i butiken, det tar 100000 år att komma in till provrummen och så ska man testa typ en tröja eller något annat. Så himla jobbigt!

Dryga människor - Det är nog inte bara jag som ogillar det. Men det är så sjukt irriterande med dryga människor. Om man försöker att vara vänlig mot en så får man bara skit tillbaks. Liksom vad man än gör så kan personen aldrig blir nöjd, det hatar jag verkligen! Annars älskar jag nytt folk ;)

Inga pengar - Ogillar inte ni också det, när man hittar något man ska köpa så har man inte pengar eller något liknande. Tex om en kompis frågar om du vill gå på bio och sen äta på en Resturang, man tycker ju att det skulle vara sjukt roligt. Men nej så kan man inte eftersom man inte har några pengar, så jobbigt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken är den första biofilmen du minns att du såg?

2011-01-10 @ 07:32:59
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se