helt grym kväll.

Tjaaaa! Kom nyss hem från en grym kväll. Mötte upp Viola och Elin vid bussen och åkte till Resarö, träffade lite folk och sa hej till några. Sen träffade vi på ett härligt gäng som vi var med ett litet tag sen drog vi. Eller alla drog till badviken och var där ett tag. Hade sällskap av Cornelia hela kvällen, så sjukt barig brud där alltså. Garvade som fan. Snackade lite med alla sen drog vi hem till Viola och nu kom jag hem. Ska kolla BigBrother nu och sen sova, är så sjukt trött och så blev jag försyld..! Natti!

Valborg.


Valborg idag då. Ska till Elin nu med Viola, vi ska ha det grymt! Träffar nog en massa folk där sen hade vi lite andra braiga planer. TAGGAAA! Puss!

har haft det grymt.

haha, våra snygga tröjor vi fick idag på grönan.

Så nu har jag fixat färdigt mig och ätit. Ska snart till Elin och möta upp henne och Viola. Hade det grymt på grönan idag. Vi kom dit och fick gå in backstage och få våra kläder vi skulle ha på oss. Det var en massa kändisar där, bland annat smingfly. Sen gick vi till lillascenen där vi skulle pyssla med en massa barn, lite roligt. Sen gick vi ut och delade ut en massa saker och sen kollade vi på när swingfly uppträde och lite andra. Så jäkla grymt! Sen drog jag och Jessica hem då drog dom andra till backstage med alla artister igen. Hade det grymt!

Nu drar jag.

Nu drar jag in till stan och jobbar med en massa brudar, kommer bli grymt! Bloggar när jag kommer hem igen för det kommer inte bli någon uppdatering under dagen. Hare bäst för det ska jag ha med dom bästa! Puss!

härligt att vara uppe nu.

Kuuligt att vara uppe nu. Nej. Fick upp halv åtta ungefär, tänkte börja fixa mig nu och sen ska jag möta upp Julia. Den här dagen kommer bli toppen. Först jobba med en massa grymma brudar och sen träffa några. Azum. Ikväll så kanske vi träffar några andra, skulle hända lite braiiiga saker. Grymt ju! Nej nu ska jag lyssna på lite musik medans jag klär på mig. Puss!

Pratat med Viola.

Pratade nyss med Snyggingen Viola, planerade lite inför imorgon. Sjukt roligt och soft ju fan. Vi sover hemma hos mig på kvällen så det blir toppen! Åt nyss middag så snart ska vi hyra film på TV sen ska jag baada. Träffade aldrig Julia nu på kvällen för hon skulle grilla, men ska ringa och snacka med henne lite senare. Måste ringa Inés också, hehe. Sitter och lyssnar på lite sooooft musik och hare najsigt. Att ni ens orkar, ni förstör så jävla mycket, att ni inte inser det..

mysigt med Julia.

Nu så gick Julia, har suttit på min balkong och pratat lite och ätit lite chips, så himla mysigt! Ska snart äta middag och sen lite senare kanske jag träffar bruden igen. Härligt! Sitter just nu och lyssnar på lite musik och bara chillar, rätt skönt det också. Ska fortsätta att lyssna på musik nu, Puss!

träffa julia.

Planerna blev ändrade. Skönt det. Orkar verkligen inte med vissa personer ibland. Snart kommer Julia hit då ska vi snacka lite, Myyys! Sen lite senare ska jag ringa Viola och prata med henne lite, kommer bli grymt fan! Sover även med Viola imorgon. Ikväll blir det bara chill här hemma. Blog u later! Puss!

Fredag.

Hejsan! Idag är det Fredag hur skönt som helst. Efter skolan drar jag in till kungsan med brudarna, mys! Fixade nyss klart mig så nu ska jag gå till skolan, eller möta upp Moa först. Har syslöjd nu på morgonen, ajdå. Nej måste dra nu, bloggar mera ikväll. Kanske träffar Julia ett tag, får se hur det blir. Pusshej!

dagen innan Fredag, TAGGA!

Förra året, tagna av Moa tror jag!
Nuu tänkte jag gå och lägga mig i sängen! Jätte trött. Imorgon åker jag som sagt till stan med härliga typer, sen ska vi snacka lite om valborg, Puss!

helgensplaner.

Fredag: Åker in till stan med några härliga brudar, går runt i Kungsträdgården och sen blir det lite shopping tror jag.
Lördag: Ska upp jätte tidigt för att jobba sen på kvällen ska jag träffa en massa brudar och dra till majbrasan och träffa en massa där sen får jag se hur det blir på kvällen.
Söndag: Soooooova!

promenad.

Kom hem för ett tag sedan från promenaden med Julia, eller det blev inte så mycket promenad. Vi satte oss vid gungan vid Norrberget och snackade om precis allt! Härlig brud! Rolig att träffa henne igen♥ Nu tänkte jag prata lite med henne på datan, sen ska jag duscha och kolla BigBrother. Drog? Ah. Helgens planer kommer upp strax. Puss!

tröööött.

Shit vad jag är trött! Gick ändå och la mig tidigt, eller jag somnade typ halv elva och vaknade halv sju. Men ändå är jag typ död. Inte okej. Ska äta om ett litet tag sen ska jag ut och gå en sväng med Julia. Myyys! Ska kolla BigBrother nu, Puss!

gick inte så bra.

Gick ju inte så bra att plugga, tog upp alla böcker sen insåg jag att jag inte orkade. Gick och satte mig vid datan igen och nu lyssnar jag på musiik. Så mycket bättre. Sitter och smsar med lite folk om helgen och lite annat och så är man social på facebook. HAHA, alltid! I nästa inlägg berättar jag om helgens planer, rätt soooft faktiskt. Ska fortsätta nu och vara social, hehe. Pusshej!

när jag ändå håller på..

Att jag aldrig kommer igång med pluggandet, jobbigt! Nu ska jag ut på balkongen och plugga, bloggar sen igen. Puss!

gud vad det är varmt ute.

ÄNTLIGEN är jag hemma, gash vad det var varmt ute idag. Hääärligt! Stavas det. Tänkte sätta mig och plugga lite nu till svenska provet vilket inte kommer gå, men man kan ju alltid försöka. Satte på mig shorts när jag kom hem för att solen var lite lockande så får se hur det blir. Ikväll ska jag kolla på BigBrother och städa mitt rum. Härlish. Nuuu ska jag plugga, Puss!

shoppa med mamma någon dag.

Någon dag så åker jag och shoppar med mamma, har nämligen hittat vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen och allt! Så vi ska åka och köpa den någon dag, och sen skor och lite mera saker. Grymt ju! Nu sitter jag och lyssnar på lite musiik och ska snart börja sätta på mig converse och gå ner till skolan. Pusshej!

follow me and everything is all right.

Åhhh, I waaaant summer now! "Bruna ben, shorts, grillkvällar, härliga vänner och njuta av livet"

Godmorgon!

Godmorgon! Nu är jag äntligen uppe, eller jar har varit det sen halv sju. Kom på att vi hade lite sovmorgon idag vilket blev lite surt, men aja. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig. Efter skolan så ska jag vara med Emelie ett tag och sen så ska jag hem och städa+ plugga. Nu ska jag duscha, Puss!

hemma nu igen.

Sååå! Nu är jag hemma igen, har ätit våran underbart goda tårta! Är så mätt nu så det finns inte. Har laddat ner hela säsong 1 av Andra Avenyn, men innan jag ska kolla på det måste jag plugga och kolla på BigBrother. Mååste kila nu! Men tryck på F5 för att se en sak! Puss!

Portobello

Tjaaaaa! Sitter på Portobello och väntar på att vi ska få våra mat,huungrig! Har pratat lite med Ines om lite saker blir nog toppen :)) När vi kommer hem igen ska vi äta tårta. Nuuuu kommer maten, pusshej!

Grattis!

Idag fyller mamsen år, GRATTIS! Så nu ska vi ner på stan och äta! Gjorde tårta med Adam nyss, hääärlig bror. Älskaa! Han flyttar ju idag till pappa och kommer bo där nu över ett halvår, kommer bli tomt. Kommer sakna honom! Nu ska jag byta om lite snabbt. Bloggar när jag kommer hem igen. Berättar om bloggen då också! Puss!

Tisdag.

Tja! Nu så sitter jag hemma och kom hem för ett tag sedan. Hjälpte mamma att handla och passade även på att hämta mitt H&M paket, fick hem min bikini! Snyggt! Skoldagen har varit helt okej, inte så bra med lärarna men annars kuligt att träffa kompisarna man inte träffat under lovet. Efter skolan åkte jag hem till Elin och var med henne och Moa. Vi pluggade och lite så. Måste egentligen plugga nu för jag har matte prov imorgon och svenska prov på fredag men jag orkar inte så jag ska kolla på BigBrother nu och SEN plugga! Puss!

HEEEEEEEEEMMMAAAAAAAA <3 <3 <3

YEEES! Äntligen hemma nu, hur lycklig som helst. Tyckte jag hade blivit brun men nejnej, så kommer mamma hem brunare än jag vet inte vad. Helt sjukt! Har haft det rätt bra där nere, varmt och skönt! Berättar imorgon för just nu är jag så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har åkt bil i 7 timmar. Har en massa plugg som jag måste ta tag i. Oh no! Shit. Ska duscha nu och packa upp. Godnatt!

sista inlägget.

Nu så är det här det sista inlägget ni får innan jag åker iväg. Måste fixa resten innan jag åker. Vi kommer ha med oss datorerna ner till Båstad men jag vet inte hur mycket jag kommer att sitta vid datorn. Men jag kanske slänger in ett inlägg eller så. Kommer träffa Olivia och Amanda där nere, härliga brudar det! Har inte sett dom sen i sommras, kuligt. Nej nu ska jag fixa det sista och ringa och säga hejdå till mammsen. Puss och ha en bra påsk!

drogen.

Nu ska jag kolla del 52 av BigBrother, det är helt seriöst en drog. Måste kolla på det hela tiden, får inte missa något. haha. Nej nu ska jag kolla, Puss!

nu är jag klar.

Såå! Nu har jag packat klart så nu står resväskan i hallen och jag är färdifixad. Vad ska man göra nu då? Bussen går ju inte förrän 12 och klockan är bara halv tio. haha. Har fan ingenting att göra. Aja, ska ringa pappa nu. Puss!

Torsdag idag.


Godmorgon! Är på toppenhumör idag. Det är strålande sol ute, det är jätte varmt men det ända minuset är att jag ska sitta i en bil i 6 timmar när det är så fint väder ute..! Har precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig och packa klart. Blir aldrig klar med packningen. Måste kolla så jag har med mig allt också. Nej nu ska jag börja, så jag kommer någon var't. Pusshej!

godnatt alla underbara.

Nu har jag kollat klart på filmen, helt underbar! Verkligen värd att se. Ska nog sova nu eftersom jag ska upp i rätt god tid imorgon så jag inte glömmer något hemma. Åker från Vaxholm med 12-bussen tror jag. Eftersom ingen är social på sms så ska jag sova, Puss & Godnatt!

Himlen är oskyldigt blå.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film och smsa, Puss!

hannah.

Tjaaa alla! Sitter och snackar med bruden på bilden, Hannah! Vi snackar lite om Valborg, ska ju träffa alla fina vänner då, riktigt najs! Vet inte vad som händer får se, något braigt händer det iaf! Kommer bli azzuum, i hope. Nej nu ska jag snacka vidare med henne. Pratade nyss med Inés en halvtimme i telefon, behövdes. Ska kolla på "Himlen är oskyldigt blå" lite senare också, Puss!

sjukt trött.

Guuud så trött jag är! Håller på att somna framför datan, men om jag går och lägger mig nu kommer jag vakna super tidigt imorgon. Och så är klockan inte ens 22 ännu, så nej. Lilla jag får vänta med att lägga sig i sängen. Gick och hämtade ett glas med Lime/Lemon dricka, gott! Hoppas man blir pigg, eller inte. Vill kolla på film men vet inte vilken, får se. Puss!

Båstad.

Yäääs! Såhär ser det ut nere i Båstad. Vi brukar bo på det där hotellet åt vänster men nu har vi hyrt ett stort hus här nere, rätt så soooft! Har lovat mig själv att bada i havet när jag är där nere, kommer jag lyckas? Nej! Men vi får hoppas! Har packat klart det mesta nu himla skönt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, finns inte så himla mycket att göra. Puss!

blev inte så som vi tänkt.

Två fina brudar.
Hellojj! Blev inte som vi hade tänkt oss. Träffar inte Elin idag med tanke på att hon skulle vara hemma lite tidigare så vi skulle liksom inte hunnit göra något. Så vi träffas någon annan dag istället. Tänkte ringa Inés nu och prata med henne och sen kolla på någon film eller något. Pusshej!

packat.

Såå! Nu har jag packat klart, eller nästan iallfall! Tror jag packar ner det sista imorgon. Pappa hämtar upp mig vid Tekniska kvart i ett, sen åker vi! Kommer att finnas på mobilen hela tiden så det är bara att messa eller att ringa. Alltid jag som tar med mig för mycket kläder och jag tror jag lyckades med det igen, haha. Jobbigt! Har laddat ipoden med en massa grym musik så att jag klarar mig, kommer också kolla film för vi tar med oss bärbar DVD spelare. Soft! Nej nu ska jag packa klart lite till sen ringa Eliin! Pusshej!

mår illa.

Tjaa alla! Har precis ätit thaimat, oh fyfan ska aldrig mera äta mat. Mår så illa nu så det finns inte. Åt inte ens hälften i den där lådan, euw. Tänkte ta fram resväskan nu och börja packa lite smått och sen kanske jag möter upp Eliin, Puuss!

drar ut.

Drar ut på balkongen och läääser lite och smsar, mååste vara lite social! Byyee!

nyss duschat.

Scaryy..
Har precis duschat, sköönt! Ska börja fixa iording mig eftersom jag inte orkat gjort det innan. Sen efter maten ska jag träffa Elin, yäääy! Vi kanske sover över också, men jag ska packa också. Men jag tror det blir så, vet inte ens vad jag ska ha med mig till Båstad, men får se. haha. Nej nu ska jag fixa mig, Puss!

1 timme & 40 minuter.

Sååå! 1 timme & 40 minuter tog det att städa mitt rum, så himla skönt! Dammsög, dammtorkade, bytte lakan, torkade golvet, kastade en massa saker osv. Så himla härligt med ett städat rum. Men det jobbiga är att mitt rum kommer vara lika stökigt imorgon som det var innan jag började städa. Så duktig är jag, haha. går fortfarande runt i min sovtröja,hääärligt! Tänkte göra alla mina punkter nu, får se hur jag lyckas. Puss!♥

blev inte som jag tänkt.

Nej, startar inte en ny blogg. Fattar inte ett piss och orkar inte börja om på något nytt, men jag ska fräsha upp denna blogg ordentligt någon dag. Nu sitter jag och laddar ner en massa musik till IPODEN, ska snart börja lägga fram en massa kläder jag ska ha med mig, osv. Kan lägga upp packlista på allt jag ska ha med mig sen också. Nu tänkte jag lägga upp en lista på allt jag ska göra..
-Ladda ner musik till ipoden, CHECK!
-Lägga fram kläderna jag ska ha med mig till Båstad,
-Städa i mitt rum som ser förjävligt ut, CHECK!
-Läsa lite i min SV bok som typ ska vara utläst och jag har inte kommit någon vart,
-Ringa pappa,
-Ringa Inés,
- CHIIILLLAAAAA GALET!,

Tjaa!

Kommer inte blogga så mycket udag här, håller på med en ny blogg som jag säger snart! Måste fixa lite med den osv, får se hur det blir och får se hur länge jag stannar där. Nyfikna? hah Puss

kollar BigBrother.

Nu är detinte många kvar i BigBrother, sitter iallfall och kollar på det nu har missat två avsnitt så det blir bra att kolla på dom nuu! Sen måste jag fixa aöllt annat, vill ut i solen också. Pussheej!

11.04

Grymt fin tjej!
Så, Godmorgon! Vaknade för kanske 45 minuter sedan, nu har Elin åkt hem för att hon skulle till husby med sin familj. Så nu sitter jag i sängen med datan i knät och lyssnar på lite musik och tänkte snart börja packa och leta upp min ipod. Ska ladda ner lite braiga låtar så jag har något att lyssna på i den långtråkiga bilen i flera timmar. Åker imorgon... Igårkväll gjorde vi inte så mycket, var nere på stan, köpte godis och gick hem till mig och kollade på "Tusen gånger starkare", sen låg vi och pratade lite och sen somnade vi. Nu ska jag hämta ipoden, puss!

nyss ätit.

Bild från Julias feest!
Helloo! Så nu har jag ätit middag, så just nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma om ett tag. Vi ska väl gå runt i Vaxholm, kanske träffa någon sen tillbaka till Resarö och sen hem till mig igen för här ska vi sova. Vet inte riktigt vilka vi träffar, får se hur det blir. Sitter och lyssnar på azzuum musik och fixade nyss lite i mitt rum, nu ska jag smsa, Puss!

haha gumman då.

HAHA! Elin missade bussen så hon ska äta vid sex sen kommer hon till Vaxholm, skulle kanske träffa några får se hur det blir med det. Sover även hos henne ikväll också, nu ska jag prata vidare med personerna jag pratar med. Puss!

Nu ska jag träffa Elin.

Såå! Nu så har jag precis pratat med Elin och hon tar bussen om några minuter, tror vi går runt lite i Vaxholm sen vet jag inte vad vi hittar på. Kanske sover hos henne också, får se. Fixade mig bara lite snabbt, så har inget märkvärdigt på mig, blev den nya tröjan och jeans. Nu ska jag lyssna på lite musik och hämta solglasögonen, Puss!

försök, det kanske hjälper.

Sitter och hjälper en person med en sak, om du försöker kanske det funkar.. Eller?

några grymma låtar.

The Pretenders - Joe Purdy
The City - Joe Purdy
Hear You Me - Jimmy Eat World
Angel - Akon

chilldag.

Lite bilder från Thaialnd 2010
Så, godmorgon kan jag inte direkt säga. Vaknade vid halv ett idag, hur skönt som helst. Har kollat lite på TV och bara tagit det lugnt. Vet inte vad jag ska hitta på idag, antar ingenting. Orkar inte, det är lov och jag vill ta det lugnt, ingen är typ hemma så ah. Finns inte så mycket att göra, trååk. Tänkte kanske plugga lite får se, brukar oftast säga så men det blir bara så att jag öpnna böckerna sen inser jag att det inte är kul då struntar man i det. Not good! Nej nu ska jag lyssna på lite musik och gå ut och sola, Puss!

nu tänkte jag sova..

Bild från fotograferingen
Såå! Jag som sa att jag inte skulle blogga något mera idag, haha. Lyckat? Nej. Har varit så lat så jag har legat med datan i sängen och kollat på något program.. Ska kolla om jag hittar någon film nu och sen så ska jag väl sova och smsa. Nu är jag trött, Godnatt!

du är bäst.

Min lilla älskling, jag älskar dig gullunge!

rätt trött.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tja! Nu så har jag nyss badat + duschat, skönt! Skrubbade hela kroppen, och målade naglarna och allting. Tänkte sätta på ansiktsmask nu och sen kolla på någon serie. Tror det blir "Stockholm-Båstad", sen ska jag smsa med bästaste och ringa min gullunge. Imorgon vet jag inte vad jag hittar på, får se.. Nej nu ska jag sätta på ansiktsmasken, Pusshej!

haha bigbrother är så jävla sköna!


inget mera bloggande.

Tja alla fina! Sitter och lyssnar på tagg musik, är sjukt taggad på att göra något men inte det nej. Tänkte ta ett bad nu och smsa lite, kommer inte blogga mera idag tror jag.Får se, annars så Godnatt!♥

Spotify...

Som ni kanske redan visste så kommer spotify avbryta sin gratistjänst 1 Maj! Man kommer få betala 50 kronor varje månad och man får bara lyssna på samma låt 5 gånger, om man nu inte köper premium. Helt sjukt! Alltså vafan, det har liksom varit gratis i många många år och nu ska dom avbryta tjänsten.. Hur fan ska man göra då? aja, man får väl köpa permium, suuuck!!!!

kollar BigBrother.

Sitter och kollar på BigBrother just nu, åt för ett litet tag sedan. Bloggar senare, Puss!

stockholm.

Åhh vad härligt väder det varit dom sista dagarna! Var ii stan idag med Julia & Elin, fick med mig 1 bikini, härlig tröja och ett linne. Nöjd! Pratade med Inés när jag kom hem också, ovanligt? Nej. Ska ringa henne ikväll och snacka en lååång stund. Idag så ska jag inte göra så mycket bara vara hemma tror jag, men det kan vara skönt det också! Tänkte kolla på film, ta ett bad med hårinpackning, peeling och ansiktsmask. Skönt! Måste börja fixa lite inför Båstad också. Ska kolla på BB och "Stockholm-Båstad" ikväll också, mys. Tänkte kanske baka något, får se. Nu ska jag byta om till lite skönare kläder, Puss!

Måndag igen, påsklov.

Inte bloggat? Jo tack, jag vet det. Har helt enkelt inte haft tid till bloggen under dom senaste dagarna. Kan berätta lite..! Söndag: Vaknade upp hemma hos Inés vid tolv tiden, gick upp och fixade oss.. Härligt väder så det blev linne på, ut i värmen för att handla saker till en födelsedagstårta! Gick hem och gjorde häelig jordgubbstårta till Inés pappa, satt ute, solade, åt tårtan och bara chillade gal1. Sen lite senare på kvällen var det dags att säga hejdå till Inés som åkte till Norrland, därefter träffade jag Elin & Julia. På kvällen/natten träffade vi några typer och gick hemifrån han 04.00. Puss!

drar ut.

Shue! PÅSKLOV nu, hur najsigt som hellst ju. Drog till stan efter skolan med tvä braiga brudar, fick med mig en tröja och ett par byxor. Åker nog in till stan imorgon igen, i think! Nu på kvällen har vi kollat på BB och varit ute och cyklat, no lifer. Nu tänkte vi dra ut igen, så på med mjukiskläder såå cyklar vi. hehe. Bloggar imorgon tror jag, Puss!

alltid sena kvällar, näjjz.

Tjaa! Kom hem för kanske 20 minuter sedan, sjukt näjjz kväll. Hittade en cykel som vi tog och cyklade runt hela Resarö typ haha, blev jagade av några randoms och fyfan vad vi garva. Trillade av cykeln och skit, moget. Nej. Kul. Ja. Tänkte kolla lite BigBrother nu och sen sova, eller messa. Love it! Morgondagens planer kommer imorgon, Puss!

BigBrother.

Sitter och kolla på BigBrother nu, ska snart åka iväg. Bloggar när jag kommer hem!

planerar med elin.

Sitter och planerar lite med Elin nu, ska nämligen vara med henne på Söndag-Måndag blir shopping båda dagarna och sen på kvällen träffar vi nog lite folk om det blir som vi tänkt. Myys! Nu ska jag prata vidare med bruden, love♥♥

ny städat rum, soft.

Sååå! Gud vad skönt! Nu har jag precis städat klart i rummet och nu sitter jag bara och chillar, vet inte vad jag ska hitta på. Tänkte kolla på BB som jag har missat nu, har inte kollat sen i helgen. Shit, beroende? Yes! Bloggar inte innan jag åker tror jag får se, nu ska jag ladda mobilen så den inte dööör. Pusshej!

helt sjukt väder ute.

Hej alla fina! Kom hem från skolan för kanske 30 minuter sedan. Sitter med öppet fönster och håller på att läsa och lyssna på musik. Snart tänka jag städa mitt rum som ser kaos ut, helt stört hur jag är så slarvig. haha. Vid sex tiden ungefär så åker jag till Resarö och möter upp Inés. Vet inte riktigt vad vi hittar på, men ute ska vi vara. Hade på mig solglajjooorna också idag, så härligt! Snart är det för varmt med jacka också, shiiit! Nej nu ska jag städa rummet, Pusshej!

Torsdag imorgon Fredag, wiiie.

Tagen efter skolavslutningen avnågon av mina fina vänner!
Godmorgon! Hade en sjukt stressig morgon, nu måste jag spriiiiiiinga Puss!

allt blir bara en jävla massa misstag, jag orkar inte.

Allt blir bara en jävla massa misstag, jag orkar verkligen inte. Det ända jag vill är att ha dig i min närhet♥

kom nyss hem.

Shue bloggen! Kom hem för ett litet tag sedan. Var på Resarö med Inés, ovanligt? Nej. Sjukt kul vi hade idag. Slutade 11.00 idag drog hem till mig och så somnade vi i typ 3 timmar, vi drog till Arninge och med mig därifrån fick jag med mig 1 par pilot brillor och parfym. Najs. Sen drog vi till Resarö skolan och tog en cykel och cyklade runt, haha. Så jävla roligt. Sitter och lyssnar på musik och pratar med lite folk. Tänkte duscha och fixa lite saker sen också. Nu ska jag prata med Inés. Puss!

Tisdag.

Hello! Förlåt för dålig uppdatering men har haft andra saker för mig. Igår så grillade hela Inés familj + jag på hennes altan, skit mysigt och hur härligt som helst. Satt och pratade en massa och så. Efter ett tag åkte vi hem till mig i Vaxholm där vi tog en promenad och sen gick vi hem till mig och sov där. Idag har vi inte gjort så himla mycket, slutade 13.30 drog hem till mig och somnade i 3 timmar. Haha, så skönt! Sen åkte vi tillbaka till Resarö och var vid skolan, haha.Nu sitter jag hemma hos Inés och vi ska plugga sen sova. Sover här idag. Nej nu så ska vi plugga, Pussheeej!

det jag beställde.

Kläderna jag beställde har kommit nu, eller inte allt men det är en klänning och bikinin skom saknas med det kommer snart! Jätte nöjd med det jag fick, jag beställa lite mer saker någon dag hade jag tänkt. Får se hur det blir. Nu ska jag gå till skolan, Puss!

soft låt.

Åhhh, nu vill jag ha sommar. Bruna ben och shorts♥♥

toooodaay.

Shue! Nu är jag helt klar, sitter och pratar lite med Moa på facebook. Härlig brud! Har precis packat idrottsväskan också. Idag tar jag på mig min halsdduk som jag blev klar med på syslöjden för 2 veckor sedan, så sjukt härlig! Nej nu så ska jag prata vidare med bruden innnan jag drar till skolan, Pusshej!

Måndag början på en ny vecka.

Godmorgon! Idag är det Måndag och början på en ny vecka, hoppas den här veckan blir bättre en den andra. Har precis duschat och tänkte börja fixa mig nu, efter skolan åker jag till Resarö och sen hem till mig med Inés som sover här ikväll. Nej nu måste jag börja fixa mig, Puss!

dagarna som kommer.

Måndag: Skolan, plugga + Inés sover här
Tisdag: Skolan, plugga och ta det lugnt
Onsdag: Skolan, vara med Inés
Torsdag: Skolan, vet inte
Fredag: Skolan, har inget planerat kanske träffar kompisarna
Lördag:Inga planer
Söndag: Vara med Elin

det mesta har löst sig nu.

Såååååå, äntligen! Nu har det mesta löst sig skönt, orkar inte. Fick brutala utbrott. Sitter och pratar lite med Inés och en annan just nu.Tänkte lägga mig i sängen och kolla på "Stockholm-Båstad" innan jag somnar. Har pratat lite med pappa om vad som händer i påsk, ska tydligen vara där hela påsken så vi ska förmodligen hyra hus där nere och vara där under påsk. Rätt mys, men vill vara hemma också. Men det blir nog bra! Nu ska jag fixa i ordning för sängen, Puss!

förändring.

Ändrade designen på bloggen, tryck F5 för att se. Ska bara ha designen för tillfälle ..

jag orkar inte.


FUCK ALLTING, ORKAR INTE.

helt underbar dag.

Hej alla fina! Söndag idag och den var grym. Vaknade upp hemma hos Inés vid tolv, gick upp och fixade oss.Satte oss ute på altanen och åt lunch, solade + fotade. Det har varit så sjukt varmt den här helgen, så jävla underbart! Har varit hos pappa också, snackat en heldel med han om allt det var skönt alltså. Var på lillesyrrans fotbollscup och dom vann guld, Grattis! Fick en massa gäster på Lördagen så stod och fixade all mat i köket med storebror, sen vid halv elva åkte jag till Vaxholm och mötte upp Inés. Sitter och pratar med folk nu ingenting jag tar upp nu. Fuck allt bara. hejdå

snabb bloggning.


Arkivet..

Hinner bara blogga lite snabbt nu! Nu ska vi hämta upp syrrans kompisar och sen drar vi alla på fotvollscup, lycka till tjejer! Måste ta med min tjocktröja annars fryser jag ihjäl. Nej nu måste jag dra för nu ska vi åka, ha det bra. Bloggar sen, Puss!

saker jag inte klarar mig utan.

- Min mobil, går ingenstans utan mobilen måste alltid ha den med mig vart jag än går.
- Datan, ovanligt? Nej. Har typ hela mitt liv där, allt händer där klarar mig inte utan den.
- Vännerna, alla mina underbara vänner. Skulle aldrig klara mig utan dom, de som står mig närmst är Elin,Felicia,Moa,Inés och Emma ♥ Sen har jag ju en massa andra väner såklart, men det är dom jag är med mest.
-Musik/Spotify, klarar mig inte utan musik. ÄÄLSKAAA musik! Har man tråkigt så finns ju alltid musik.


coconut tree


Helloo! Nu är jag sminkad och har fixat lite i rummet. Syrran och hennes kompis drog nyss till Odenplan orkar inte följa med så sitter hemma och väntar på att pappa är klar med renoveringen. Sen hittar vi på något innan fotbollscupen. Inés kommer inte idag men jag får vara med gästerna och syskonen då. Ska prata lite med folk på facebook och se hämta glass, haha. Pusshej!

halv elva.


Hellloo! Idag är det Lördag och jag har hunnit med lite saker på morgonen. Vanade vid åtta, kollade på TV och nu har jag duchat och ska snart fixa klart mig. Idag kommer kanske Inés in till stan men jag vet inte hur det blir med det.. Ska nog kolla på syrrans fotbolls cup också. Ikväll kommer det hit lite folk och äter, trååk. Nu ska jag och syrran kolla på BigBrother, Pusshej!

23.16


Bild på lillesyrran -05

Hellojjsaan! Ikväll har inte hänt så himla mycket, har kollat på Nalle Puh med min lillebror sen somnade han på mig, nutte då. Vid 21.00 började "Allt Flyter" så då kollade vi på den även fast jag sett den tuuusen gånger. Alla somnade förutom jag och min bonusmamma så vi satt och kollade på den. Har pratat med pappa och allt idag, känns skönt att han fattar. Imorgon får vi lite gäster som kommer hit + att kanske Inés kommer in, klarar mig inte utan henne. HAHA! Nu så ska jag kolla på dom BB avsnitt jag har missat, Pussar!

strömavbrott.

Tja alla fina! Igår var det strömavbrott men det blev rätt najs ändå. Var hemma hos både Inés och mig, vid åtta drog hela familjen (Inés familj+jag) till donken för att äta. Sen fick jag skjuts hem och läste SV-boken som ska vara utläst snart. Kom hem för ett tag sedan iallfall, hade fått hem alla kläder. Goosh vad snygga, ♥♥♥ Har precis packat klart väskan och ska snart till stan, får sällskap av Emma, Felicia & Inés in. Vet inte vad som händer i helgen måste vara hemma hela helgen, pga av några saker. Nej nu ska jag fixa det sista, Puss!!

sjukt att man inte kan äta.

älskar dig..♥
Godmorgon alla fina! Sitter och äter soppa haha, helt sjukt att man inte kan äta. Så får äta soppa. Gott? Nej. Börjar halv nio idag så jag sitter med en handduk uppe på huvudet och ska strax blåsa och platta det. Möter upp Elin & Moa innan bilden också. Efter skolan träffarr jag Inés ett tag. Vet inte vad vi hittar på, får se. Nu ska jag äta mig soppa och fixa klart mig. Puss så länge!

gillas starkt.


Lite snygga kläder jag hittade. Måste verkligen ha en vårjacka nuuu nuu, orkar inte gå runt i skinnjackan hela våren + hösten. Blir nog den gråa eller beiga, får se hur det blir. Mina kläder som jag beställde förra veckan har kommit nu så mamma hämtar ut dom imorgon. Gr8! Hoppas dom är lika fina på som på bild, får se. Har pratar en massa med G ikväll, känns bra för vi har snackat om en massa olika saker. Säger inget. Nu ska jag lägga mig i sängen och messa lite med honom, Puss!

studsmatta.

Hellloojsaan! Är på bra humör trots saken i munnen. Dagen var rätt soft idag förutom att vi skulle redovisa och det gick sämst på den. Men aja. Drog hem till Inés efter skolan satte upp hennes studsmatta och hoppade lite. Var ute i bara tröja idag, hur skönt som helst ju. Sen efter ett tag drog vi till Resarö skola och satte oss, alltid. haha. Nu ska jag prata med lite folk och sen fixa mig för BB, Puuuss!

varför har man är stål grej i munnen för. Dööö.

Bild lånad från Elin.
Blöööööööö! Orkar inte. Har sjukt ont i min mun inte äta eller något, alltså vafan! Aja, har typ druckit vatten idag och knappt ätit något. Kom hem från Inés för ett tag sedan. Var hemma hos Moa ett tag med Elin och Inés, men Elin gick efter ett tag men vi var kvar där ett tag. Hennes syrra bakade kladdkaka men det tog åååår att få i mig den hahahha. Behöcer egentligen plugga till två redovisningar imorgon men jag kommer ändå inte kunna snacka så. Tog nyss 2 alvedon så ska lägga mig i sängen snart och kolla BB, min drog typ. Nej nu ska jag prata lite med folk och smsa lite, Pussseeeeeen!

aj aj aj min mun.


Arkivet..

Hellojjsaaaaaaaan! Sitter i biblioteket just nu med Adna, vi har egentligen språk men palla. hehe. Fick tandställning idag och fyfan, ingenting jag har längtatefter direkt. Tog nyss en alvedon så hoppas att det hjälper då. Efter skolan så ska jag träffa Elin, Inés & Moa. Får se om det blir träning idag pga smärtorna i munnen..! Aja nu så ska jag logga ut och kolla fajjsbook lite, puusheeej!

Tisdag och godmorgon.


Godmorgon alla fina! Idag är det Tisdag och det innebär tandläkaren, blöö. Ska till skolan och gå på den första lektionen sen får jag skjuts till Mörby. Får tandställning somsagt not fuuun. Efter skolan så ska jag träffa Elin, Inés & Moa och så blir det träning. Nu så ska jag fixa det sista innan skolan sen ska jag möta upp tjejorna. Ha en bra dag, Puss!

imorgon så ah, ni fattar säkert.

HAHA! Sjuk dag. Skulle egentligen ha tränat idag men jag och Inés sket i det. Vi var här tills klockan var halv sju sen drog vi hem till Inés. När vi hade varit där ett tag var det dags för mig att dra hem. Vid tjugo över åtta gick vi till bussen, vi såg några personer och ah resten orkar jag inte berätta. Skrapade upp benet, eller bara pytteliiiite. Ramlade, skrattade hahah. Sjukt. Pratade i telefon men någon random men fick reda på vem det var tillslut. Nu sitter jag i mitt rum ny duschad och käääkar godis för imorgon får jag tandställning.. :( Ska messa lite nu och kolla BigBrother, Puss!

bråttom.

Godmorgon! Nu blir det ett snabbt inlägg för jag måste springa nuuuuu! Bloggar när jag kommer hem, Pussar!

Inspiration.

Sjukt snygga "Ponchos" från ↑ funderar på att köpa en sån men jag vet faktiskt inte. Vet inte vilken färg.. Vad tycker ni?

i helgen.

I Lördags så var jag i stan med Inés, fick med mig lite saker hem. Underkläder, 1 kofta, ett linne och en vanlig tröja. Nöjd? Oh yees. Imorgon är det måndag, skola som vanligt igen då.. Jobbig vecka. Har precis kollat klart på Stockholm-Båstad och väntar på att BigBrother ska komma ut. Sålänge sitter jag och pratar med G. Puss!♥

veckansplaner.


Måndag:Skola, träna och plugga!
Tisdag: Skola, tandläkaren, PLUGGA!!!!
Onsdag: Skola, vara med Inés.
Torsdag:Skola, inga planer.
Fredag: Skola, hem till pappa.
Lördag: Pappa.
Söndag: Åker hem till Vaxholm igen, får se om det blir träning.

TV nu.

Bild från Thailand 2010♥
Kom hem från Inés för ett tag sedan. Tänkte byta om nu och kolla på BigBrother & Stockholm-Båstad, missade det. I helgen färgade jag Inés hår och det blev sketa fint! Tycker jag iaf. Träningen idag gick bra, men det var sjukt jobbigt. Imorgon blire träning igen. Nej, nu ska jag fixa mig. Pusshej!

söndag, sista dagen på denna vecka.


Bild från Inés data, lite suddig.
Hellloo! Vaknade vid 12.00 idag skönt och tidigt! Dagen är rätt seg så vi går runt i mjukiskläder och chillar. Snart så ska vi på träning, eller den börjar inte förns 16.00. Tränar med Elin och Inés idag, Emma är sjuk..! Den här veckan kommer bli jobbig. Ska ha redovisning på saker jag inte kan, spanska redovisning och projekt redovisning. Läxor och en massa annat skit. Hände somsagt en massa igår kväll som jag inte tänker ta upp. Ska snacka med mamma ikväll. Nej nu ska vi kolla på TV. Pusshej!

lördag.


Helloo! Vet att jag inte har bloggat men har gjort andra saker i helgen. Både bar och dåliga saker. Sitter iallfall hemma hos Inés just nu efter en helt sjuk kväll.. Helt stört. Aja. Ska tvätta av sminket nu och sen kolla film i think. Imorgon blire träning, yäääy! Puss!

nu ska jag sova är jätte trött.


HAHA! Fan vad roligt vi hade idag, sjukt! Cencuerade ansiktet haha. Nu så ska jag sova hade jag tänkt eller näjj kan inte har ätit godis. Men jag ska läsa FRIDA-tidningen och messa. Puusss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se