orkade inte blogga.

Orkade inte blogga idag eftersom jag kom hem från stan så sent. Hittade en jacka och ett par tights, på lördag så ska jagf köpa 2 jeans och 2 tröjor och underkläder, det blir säkert mera men det är det jag måste ha! När jag kom hem vid kvart över nio så åt jag middag, vilket bestod av pizza, mums! Sen hoppade jag in i duschen 45 minuter och så har jag gjort min lunch tills imorgon. Vi ska till medelhavsmuset imorgon med klassen, kul. Eller inte. Nu ska jag sova, lovar att uppdatera bättre imorgon. Godnatt!♥

why does it make any difference whether it is smaller than the other? I still love him.


Min underbara snögubbe som jag har i fönstret, har haft den sen jag var liten ♥
Helllooo! Nu så sitter jag och pratar med Moa om lite små saker, fixade lite med bloggen också. La till snö som ni kanske märkte, älskar det! Ska snart gå och lägga mig, håller på att somna framför datan. Ska prata vidare med Moa nu och sen så ska jag sova, bloggar mera imorgon! Pussar & Kramar!

stockholm imorgon.


Imorgon så åker jag till Stockholm efter skolan,  ska köpa vinterjacka med mamma eftersom jag inte hittade någon idag. Hoppas verkligen att jag hittar någon. Har pluggat nästan hela kvällen så nu kan jag det mesta inför provet på torsdag, ska bara läsa igenom NO innan jag går och lägger mig. Nu så ska jag äta lite pepparkakor och prata vidare med Erik. Pussar & Kramar!

bytte igen.


Bytte lite bilder i designen igen, tyckte det var lite juligare än dom jag hade innan. Tryck F5 om du inte ser. Nu ska jag sätta mig ner och plugga en massa, Pussar & Kramar!

coming to town.


Kom nyss hem från Arninge, skulle köpa en jacka, men såklart hittar jag ingen. Bara vita, men jag vill inte ha en vit jacka för 2500:-! Så jag ska åka till Täby imorgon efter skolan och köpa vinterjacka och jeans. Idag i skolan hade jag det bäst, för jag älskar måndagar. Vi har dom bästa lektionerna då, musik,idrott och träsöjd.HAHA! Love it. Ska snart äta och sen blir det plugg resten av kvällen, kanske bloggar lite senare. Får se. Pussar & Kramar!

minus 12.



Godmorgon! Nu så är jag helt klar, ska bara borsta mina tänder. Jag ska snart gå för att möta Felicia, måste skynda mig lite. Efter skolan tror jag att jag ska vara med Inés, sen måste jag plugga en massa inför mitt SV-prov. Nu måste jag skynda mig, Pussar & Kramar!

klädsel.


Randigtröja-GinaTricot/ Svart baslinne-GinaTricot/Jeansleggins-Ginatricot/Ringar-Kicks,Glitter,Ginatricot,åhlens.

here is snow outside the window and the first candle is lit.


Nu så är det första ljuset tänd, åh gud vad jag älskar det. Har inte kommit i badet ännu, så nu ska jag bada och sen sova eftersom jag är jätte trött. Ha en bra första advent, Pussar & Kramar!

veckan som kommer.


Såhär kommer min vecka att se ut, rätt så skön. Och tack Elin för hjälpen med sträcken HAHA! Pussar & Kramar!

tiden går så himla fort, snart åker man.


Nu är det verkligen inte många dagar kvar tills jag åker till thailand, 18 dagar! Det kommer bli grymt. Har precis fixat lite i rummet, tänt ljus, ställt fram pepparkakor och fixat nya och rena lakan till sängen. Jag älskar julkänslan, men jag är ju inte hemma på julen..! Hade viljat det. Sitter och lyssnar på lite blandat med musik, och ska snart ta ett bad med ansiktsmask och lite så. Sitter och planerar med Felicia om att vi ska shoppa loss innan vi åker iväg. Nu ska vi prata vidare, Pussar & Kramar!

man får verkligen en julkänsla.



new.


Lite nya ringar som jag inte har visat. Var i Täby Centrum igår med Inés familj, köpte lite ringar. Skulle även köpt en tröja men det hann vi aldrig med, så jag får köpa den en annan dag.Pussar & Kramar!

bilder från helgen.


En massa bilder från helgen, inte alla dock. Men vi har tagit en heldel bilder, så det kommer komma upp mera. Pussar & Kramar!

nya skor.


Dom här skorna köpte jag i veckan, 349:- kronor på skopunkten. Dom är verkligen sköna, och varma! Love it♥

1 advent.


Foto:Jag/ Canon eos 350D
Hej igen! Idag så är det ju 1 advent och det är så himla mysigt, en massa julpynt är uppe, lyssnar på julmusik och äter pepparkakor.Kan det bli bättre ? Det har dessutom snöat hela dagen, så det är underbart. Skulle bakat lussebullar med mamma, men vi hann inte för hon var för trött. Så vi gör det en annan dag. Nu ska jag äta pepparkakor och dricka julmust, Pussar & Kramar!

14 minusgrader.


Helloo! Kom nyss hemifrån Alex där vi var med Daniel. Vi kollade på film och pratade lite. Det är verkligen sjukt kallt ute, det är liksom 14-grader ute, helt stört! Köpte även kameran idag, så jag har en massa bilder som kommer komma upp. Ska även fota mina skor som jag köpte. Imorgon blir det julmarknad med Daniel,Julius & Alex, och Inés. Nu så ska vi fota en massa sen så ska vi äta gooodiiiiiis, Pussar & Kramar!

idag är det Fredag!


Godmorgon! Nu så är jag snart klar, ska bara sminka mig och borsta tänderna sen möter jag Felicia 07.55. Idag är det Fredag, yes! Ska köpa kameran idag och göra lite andra saker. Som jag sagt tidigare så sover jag hos Inés. Kommer säkert blogga lite under helgen, kanske ett inlägg eller något får se. Nu ska jag göra det jag ska så jag hinner, Pussar & Kramar!

jag kommer alltid att älska dig, snygging!


Jag älskar dig Moa, du är verkligen en underbar vän. Alla våra minnen är verkligen underbara, ♥

kesha!


hur trött får man vara?


Just Friends.
Har precis kollat klart på Kenza & Tyra Show nu, har också druckit upp mitt té. Men jag orkade aldrig måla naglarna, fixar det någon annan dag istället. Imorgon efter skolan åker familjen och Inés och köper kameran! Grymt! Nu ska jag sova, bloggar imorgon bitti, kanske. Pussar & Kramar!

duscha.


Nu så har jag precis duschat, gud så skönt det var! Jag som alltid duschar varmt blev helt röd på kroppen, haha! Ska snart kolla på Kenza & Tyra Show och dricka té. Ska måla naglarna under tiden också, Pussar & Kramar!

gott.


Nu så har jag precis ätit, så sjukt gott! Nu ska jag dansa, eller rättaresagt träna på dansen som vi har på profilen. Jag kan allt nu, så det är najs. Sen så ska jag duscha innan Kenza & Tyra Show, hoppas det är bra! Får se om jag bloggar senare, Pussar & Kramar!

kvällensplaner.


Ska äta middag.
Plocka undan lite i rummet.
Kolla på Kenza & Tyra Show som börjar 21.00
Ringa Inés och prata med henne om morgondagen.
Duscha/Bada ha ansiktsmask och måla naglarna.
Så här kommer min kväll att se ut, rätt så skön kväll. Nu ska jag äta, Pussar & Kramar!

kärlek.


Saknar att vara brun..
Nu så är jag hemma ifrån Arninge köpte ett par skor och sminkborttagning, Visar skorna någon annan dag, dom ska användas imorgon, tror jag. Dom är så härliga, dom är liksom fodrade. Najs! Nu så ska jag snart äta, vi ska äta pasta med pesto och kyckling, det är så stöööört gott! Nu ska jag hjälpa till lite med maten, Pussar & Kramar!

äntligen.

bäääääbis.
Yes! Imorgon så åker jag och köper kameran om den är bra osv. Är verkligen sjukt glad, det går inte att beskriva. Kan typ inget om systemkameror så Inés får hjälpa mig. Bussen går 16.23 så det är skönt, slipper stressa. Anders har möte så jag får inte gå ut, måste sitta på mitt rum vilket suger. Nu ska jag lyssna på musik och sen får jag se. Pussar & Kramar!

fick sluta tidigare.



Slutade för ett litet tag sedan, hade dans som sista lektion. Vilket var skönt, kan dansen nästan nu, ska träna så jag verkligen kan den. Nu så ska jag snart åka och möta mamma, eller jag ska åka till kullavägskäl för att byta buss och sen till Arninge där jag möter mamma. Ska ju köpa ett par skor. Nu ska jag kolla bussar och sen går jag förmodligen, Pussar & Kramar!

Ändrade planer.


love.
Nu så ska jag snart gå till idrotten, ska dock inte vara med eftersom jag har varit sjuk. Men jag får väl kolla på, i think! Ändrade planer, jag och mamma åker till Arninge istället, det är där skorna finns, alltså dom jag vill ha! Kommer Visa upp dom i bloggen också. Nu måste jag gå, börjar om 20 minuter. Pussar & Kramar!

nästan klar.


Minns kvällen som den var igår, ni är underbara!
Nu har jag plattat mitt hår och klätt på mig. Nu så ska jag bara sminka mig och sätta på mig lite ringar, sen är jag klar. Börjar om en timme så det är chill, ska väcka Anders snart. Trodde det hade slutat snöa men nej, nu har det börjat igen och nu plogar dom. Visst älskar när det snöar men inte när man inte har kläderna! Pussar & Kramar!

Get Ready It´s A new Day.


Täby.


Jag älskar dig.
Efter skolan så åker jag till Täby Centrum och möter mamma, vi måste köpa ett par skor till mig. Eftersom jag fortfarande går i converse. Sen nästa vecka eller i helgen ska vi köpa en ny vinterjacka till mig! Blir awesome. Pussar & Kramar!

se det positivt, imorgon är det Fredag!


Peace.
Yes! Imorgon är det Fredag och jag har en massa planer, efter skolan så ska jag,Inés och Anders åka och kolla på den där kameran. Tror att jag ska köpa den om den är bra, förmodligen! Sen efter det får vi skjuts hem till Inés, då jag ska sova hemma hos henne hela helgen. Vi ska kolla på film och verkligen ha det bäst! Sen på lördagen så är det julmarknad i Vaxholm, får se om vi går på den. Sen på kvällen ska jag sova hos tjejen igen, vet inte riktigt vad vi hittar på, men något roligt i think! Nu ska jag platta håret, Pussar & Kramar!

kan inte sova.


Riktigt gammal bild.
Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sedan och jag kunde inte somna om, jag vaknade för jag hade sovit för mycket! Så nu ska jag gå och göra varmchoklad och rostmackor. Sen börjar jag fixa mig, börjar ju 09.20 idag så jag har ju all tid i världen! Nu blev jag hungrig, Pussar & Kramar!

morgondagensplaner.


Saknar.
Nu har jag precis kollat på "Arga Snickaren", sitter och pratar med Elin & Erik just nu. Tänkte snart gå och lägga mig så jag är frisk tills imorgon, mår fortfarande lite illa.Men det är nog ingen fara. Imorgon efter skolan ska jag inte göra så himla mycket.Bara gå hem tror jag! Pussar & Kramar!

vet inte vad jag ska göra.


Gud vad jag längtar tills jag åker till Thailand, åker om  23 dagar! Jag är borta i 17 dagar alltså så kommer jag hem på nyår. Kommer prata mera om Thailand när det börjar närma sig 5-4 dagar eller något. Det kommer komma upp en massa saker. Åter till inlägget ;)) Har verkligen ingenting att göra, kanske ska sova. Fast det orkar jag inte. Har sovmorgon imorgon tills halv tio och jag har idrott på morgonen, men jag ska inte vara med eftersom jag har varit sjuk. Uppdaterar mera senare. Pussar & Kramar!

Canon eos 350D.

Canon EOS350D + Canon EF 2.8 70-200 mm
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY! Jag ska typ på en canon eos 350D. Med batterigrepp och allting! Är verkligen så sjukt glad. Men det är inte helt säkert ännu, men jag tror det! Gud vad jag är glaaaaaad!

inte länge kvar nu.


Nu är det inte många veckor kvar, bara 4 veckor! Är ju somsagt inte hemma på julafton, jag ligger på en strand i Thailand och solar, men det är ju inte så himla dumt det med. Tänkte sätta in snö på bloggen och fixa lite juligt. Kanske göra om designen eller något. Får se. Pussar & Kramar!

white light moment


klä på mig.


Jag & Moa!
Nu så ska jag klä på mig, eller jag ska sätta på mig mjukisar och en tjocktröja. För om ett tag så ska jag möta mama vid ICA. Eftersom jag ska till skolan imorgon så måste jag plugga, har ju inte haft böckerna hemma. Nu när man kollar ut så längtar man ju en heldel tills man ligger och solar i Thailand. Pussar & Kramar!

mina syskon.


1.Lillebror Vincent 2 år. 2. Storasyster Caroline 22 år. 3. Storebror Niklas 17 år. 4. Storebror Adam 17 år. 5. Storebror Daniel 19 år. 6. Lillasyster Linnéa 10 år.

visste ni att?

Visste ni att:
Bita på naglarna är samma sak som om du skulle slicka en toalett.
Apelsinskal ger vitare tänder. Så om du skulle "gnida" dina tänder mot apelsinskal ska du få vitare tänder.
Om du äter mycket frukt och grönsaker så får du en finare hy.
Det är bättre att små äta en att äta mycket under en tid, för då får du igång matsmälltningen mycket bättre.
Om du duschar så ska du först duscha varmt sen sänka till kallar och sen varmare och fortsätta så i 2 minuter . Det får igång blodcirkulationen mycket bättre.

det jag gillar.


+ Att det snöar ute, det är så himla härligt! Speciellt på kvällarna när man kanske sitter med tända ljus och en stor varm filt.
+ Té, hur gott är inte det. Det är verkligen gott eftersom det är så himla kallt ute. Och samma sak med varm Choklad.
+ Att julen snart är här, det är inte många dagar kvar till julen nu. Synd bara att jag inte är hemma.
+ Jag åker snart till Thailand. Om ca 27 dagar sitter jag på flyget, åker den 16 December.
+ Nystädat rum & Nybäddad säng. Det är himla härligt att krypa ner i en ren säng och så är det så skönt när man kommer in i sitt rum så är det fint och rent! Älskar det.

hoppas verkligen.


weheartit.
Yees! Imorgon så kommer jag nog till skolan, HOPPAS! Orkar verkligen inte vara hemma mera, fast jag mår fortfarande illa så hoppas det blir bättre under kvällen. Nu är det verkligen snöstorm ute, det har verkligen snöat mycket. Det har snöat sen igår! Och dom plogar inte ens, aja! Tycker att jag har bloggat bra idag, eller vad tycker ni? Pussar & Kramar!

bytt bilder.


Som ni kanske ser så har jag bytt ut två bilder i headern, om ni inte ser det så tryck F5!

rihanna.


Ny låt från Rihanna´s u Album, ni måste lyssna! Men ni måste ha spotify för att lyssna på den, ni kommer inte att ångra er. Så lyssna!

verkligen grym.


helt vitt.


Utanför mitt fönster just nu, tagen med Wbbkameran.
Shit vad det snöar, när jag vaknade var det helt vitt! Visst det är kul att det snöar men hatar att det är kallt, och jag har inga vinterkläder..! Puss!

♥.


Vill verkligen ha ringen så grymt jävla snygg! Från StyleByTyra!

varför just jag, och varför just nu?


Jag & Felicia för ett tag sedan!
Godmorgon! Vaknade precis mår verkligen inte bra, håller typ på att bli magsjuk. Mår illa och så har jag ***** en gång. Aja, får se hur det blir! Lite senare så ska jag möta mamma vid skolan för jag ska hämta läxor och blommor som vi ska sälja. Har ju redan som sagt sålt lite. Skulle varit med Inés idag men det blir ju inte så nu eftersom jag är sjuk och har varit det sen i måndagskväll. Tror inte jag går imorgon heller, vill verkligen vara frisk tills på Fredag! Nu ska jag koka té och kolla en film. Pussar & kramar!

FRIDA.


Gammal bild.
Nu så ska jag gå och lägga mig i min nybäddade säng och läsa den nya FRIDA-tidningen som kom idag. Ska lyssna på lite muusiiiiiik och skriva lite. Går somsagt inte till skolan imorgon, stannar hemma. Men måste till skolan och hämta mina skolböcker.. Pussar & Kramar!

krossadchoklad.

Nu så ska jag kolla på TV men mamma och äta glass! Blir hemma imorgon också, så det blir bloggning. Pussar & Kramar!

ringar.


Båda ringarna är från StyleByTyra, och dom är grovt snygga & billiga. Kostar 129 :- st

Yeeees!


Yeeeeees! Söndagen den 16 Januari, då sänds del 2 av SOLSIDAN klockan 20.00! Fyfan vad najs!

tisdag.


Onsdag: Vara hemma och bli frisk.
Torsdag:Skola, gå hem och fixa sakerna inför helgen.
Fredag: Skola, sova hemma hos Inés.
Lördag: Sover hemma hos Inés idag igen, vi ska ha tjejkväll!
Söndag: Vara med Inés och komma hem i tid för att ha spa!
Så kommer min vecka att se ut! Puss!

städat.

Nu så har jag precis plockat undan lite i köket och i mitt rum, nu ska jag äta min lunch som jag gjort. Efter det ska jag lägga mig i sängen och kolla på TV, sen lite senare mot kvällen ska jag plocka undan i mitt rum och lite så, Pussar & Kramar!

nu snöar det verkligen.


Jag & Julia.
Nu har det snöat i över en timme, och det snöar inte lite heller. Nästa vecka ska jag åka med mamma och köpa skor och jacka! Det ska bli skönt att ha det. Sitter och kollar på "Ung & Bortskämmd" just nu, efter det ska jag blogga en heldel. Ska göra lunch också! Lovar att blogga senare, Pussar!

det kommer fler och fler.


Jag älskar dig lillebror, glöm aldrig det!♥

man blir beroende.


Tröjorna är från Ginatricot, och kostar 199:- Tycker dom är skit snygga, och så ser dom jätte sköna ut!

tisdag,och jag är sjuk.


Idag är det Tisdag, och jag är hemma och är sjuk. Kanske lite mindre roligt. Som jag sa, jag mår illa konstant, ont i huvudet, ont i halsen och är yr hela tiden. Vaknade kvart i tio idag vilket vad jätte skönt, ska snart göra frukost och kolla på reprisen av "Ung & Bortskämd". Tänkte städa mitt rum också lite, för det är jätte stökigt just nu. Juste, min klass håller på att samla ihop pengar till klassresan. Och då skulle man sälja 4 dörrkransar & 4 ammaryllis, och jag har redan sålt 2 dörrkransar. Och så ska mamma köpa lite också, så det blir bra! Snart klar. Kommer blogga mycket idag, Pussar & Kramar!

mår verkligen inte bra.


Hellooo! Idag så har jag varit med Inés vi bakade kladdkaka och sjöng lite, haha! Idag i skolan så mådde jag inte alls bra men jag gick hela dagen ändå, hade håltimme på sista lektionen så det var skönt. Kommer inte blogga något mera ikväll, så detta blir sista inlägget. Kommer stanna hemma imorgon, måste bli frisk. Mår liksom illa hela tiden, har sprängont i huvudet, ont i örat och en massa mera. Så jag stannar hemma imorgon. Så det blir mycket bloggning imorgon. Pussar & Kramar!

kesha.


Den är mycket bättre på "SPOTIFY"!

22 november.


Godmorgon! Idag är det Måndag det innebär skola, är lite sugen på det. För jag gillar verkligen Måndagar, vi har dom skönaste lektionerna + att jag ska få se Elins nya hårfärg :D Ska snart möta Felicia, fast först måste jag borsta tänderna och bädda sängen sen går jag. Efter skolan ska jag vara med Inés, vi ska nog baka och plugga lite. Nu måste jag skynda mig, Pussar & Kramar!

petter.


Stockholm I Mitt Hjärta- Petter!

nu funkar det äntligen!


Alla bilder lånade jag av söta Lillan, från Julias fest!
Hellooo! Har inte kunnat blogga eftersom inte blogg.se har funkat, man kunde inte ens komma in på bloggen, märkligt. Aja, nu funkar det i allfall! Har precis duschat och ska gå och lägga mig nu eftersom jag har feber och enorm huvudvärk, får se om jag går till skolan imorgon. Jag som hade tänkt att det skulle komma upp en massa roligheter på bloggen idag men eftersom det inte funkade att komma in och jag inte orkar nu så fixar jag det imorgon. Kommer kanske blogga lite senare om jag inte somnar. Pussar!

.

det funkar inte att blogga, kommer inte blogga ikväll.

Arninge.


Åker till Arninge med Inés om ett litet tag, ska bara kolla runt lite! Kommer inte hem så sent, så nu ska jag byta om och så åker jag. Puss!

Söndag.


Helloo! Kom somsagt nyss hem från Pappa! Har precis ätit lunch och ska kanske kolla på en film eller något. Orkar verkligen inte göra något speciellt idag, så ikväll ska jag ta ett bad och ha ansiktsmask och lite så. Kommer blogga mycket idag iallafall. Tänkte även rensa lite på mitt rum så det blir skönt, Pussar & Kramar!

hade det underbart i helgen, med just er!


Foto:Inés.
Kom nyss hem från Pappa! Eller Caroline. Kan berätta lite om helgen för er, hade det verkligen grymt! I Fredags så kom Caroline hem till oss på middag och kollade på IDOL, sen sov hon hemma hos oss. Vi vaknade vid kanske åtta, vi gjorde en jätte god frukost och åt hela familjen. Sen gjorde vi iordning oss och gick på stan ett tag. Jag & Caroline år på ett jätte mysigt Café. Jag åt foccacia & Carro åt bullgursallad med pesto och mozzarella! Det var sjukt gott! Sen gick vi och köpte kanelbullar och brownie´s från 7-eleven. Efter ett tag gick vi och handlade mat inför kvällen, viket blev pizza. Hembakad såklart! Vi köpte även en massa godis och coola. Se lite senare på kvällen så kom Isabelle & Sissi hem till syrran. Vi snackade kollade på TV och hade det mysigt! Sen sov jag och Sissi där och så vaknade vi idag så följde dom mig till bussen! Hade det bäst, jag älskar er!

GRATTIS!


Idag så fyller min älskade Felicia år, hoppas du får en bra födelsedag gumman! ♥

17.23


Jag älskar er ♥
Så. Nu har jag precis packat klart väskan, och ska snart gå ner till bussen. Den går 17.23, sen tar jag bussen till Pappa. Egentligen orkar jag inte åka till pappa, men jag måste! Nu ska jag prata lite med mamma innan jag åker, Pussar & Kramar!

snart åker jag.


Gammal bild. Men jag älskar dig ändå, Felicia♥
Har inte packat ännu men ska göra det nu, mamma kommer snart och då får jag hennes busskort eftersom mitt inte fungerar på helgerna! Fixade med en massa låtar till IPODEN också, hitta några videosar från spanien som jag kanske kommer lägga upp får se. Nu ska jag packa, kanske bloggar innan jag åker. Pussar & Kramar!

love it.


Älskar verkligen väskaaan grooooovt mycket! Båda från H&M! Puss!

Fredag.


Helloo! Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, hade sällskap med Emelie. Ska snart börja packa och sen åka till pappa. Men jag tar tjugo i sex bussen. Ikväll blir det mys med familjen framför IDOL och även god middag! Dagen har varit helt okej, ibland orkar man bara inte. Kommer förmodligen inte blogga i helgen, så jag gör det på söndag. Kanske kommer tidsinställda inlägg, men det vet jag inte. Pussar & Kramar!

mikrofonkåt.


Grrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym!

planer.


BY: Moa eller Clara.
Fredag:Skolan, hem och packa åka till Pappa och vara med Familjen + att Caroline kommer till oss och kollar på IDOL och äter middag.
Lördag: Vara med Caroline, shoppa lite. Laga mat, kolla film och en massa annat, sen så sover jag hos henne.
Söndag: Åker hem som vanligt!!
Ska bli härligt att vara med min syster så himla mycket eftersom jag inte har sett henne på ett tag :D

Fredag imorgon.


Imorgon så är det äntligen Fredag. Kommer komma upp med "Helgens Planer" också snart. Har precis kollat klart på Kenza & Tyra Show, grymt! Drack även en stooor kopp té, och hade ansiktsmask. Så himla skönt. Nu ska jag snart sova, Puss!

Fredag imorgon.


Imorgon så är det äntligen Fredag. Kommer komma upp med "Helgens Planer" också snart. Har precis kollat klart på Kenza & Tyra Show, grymt! Drack även en stooor kopp té, och hade ansiktsmask. Så himla skönt. Nu ska jag snart sova, Puss!

Rasmus.


GRATTIIIISSSS underbara kusin! Hoppas att du får en bra födelsedag, nu blir du 18 år. Det kändes som du var 14 år för inte alls länge sedan. Snart flyttar du säkert till Skåne och bor där i en egen lägenhet. Jag älskar dig Kusin♥


dans.


Saknar dig ♥
Idag så hade jag dansprofil som jag har varje Torsdag. Våran dans är verkligen grym, det är Emma som har den på sin dans. Så hon håller på att lära ut den till alla, det kommer bli bäst! Men jag & Felicia är inte hemma när uppvisningen är, då ligger vi på stranden och sooooolaaar! Pussar & Kramar!

underbart!


Ur snygga tröjor från H&M. Vet inte riktigt vad dom kostade men dom ser grymt skööna ut iallfall!

har saknat dig, men nu får jag äntligen träffa dig!


Foto:Inés.
Kom hemifrån Inés för ett litet tag sedan.HAHA! Man kan aldrig ha tråkigt med den bruden! Hade yoyo-test idag, det gick helt okej. Är inte nöjd iallfall. Ikväll så ska jag kolla på Kenza & Tyra Show och plugga lite engelska vi har tills imorgon. Efter skolan går jag hem och sen packar och åker till Pappa! Nu ska jag duscha, Pussar & Kramar!

Torsdag.


Foto:Inés.
Godmorgon! Har precis ätit frukost och druckit ett stoooort glas med vatten, så gott! Börjar om en halvtimme så jag går om kanske 10 minuter, till idrotten, har yoyo-test idag. Vilket jag inte är ett dugg taggad på. Har fixat med IPODEN nu så jag kan lyssna på musik när jag springer. Har en jätte stor tröja som det står "Vaxholm" på och så ska jag ha shorts. Men just nu har jag mjukisar över så det  blir så kallt. Nu ska jag fylla vattenflaskan och sen gå, Pussar & Kramar!

det får bli vad det blir.


Två underbara sköna "mjukisoutfit", finns på H&M. Jag har en rosa tröja men ska kanske köpa byxorna också, eller så köper jag den gråa. Det är ju bra att ha, + bra när man flyger(idén från Felicia) eftersom vi ska flyyga måånga timmar! Pussar & Kramar!

vad ska man säga, just nu kanske det inte är som bäst.


Foto:Clara.
Nu så har jag kollat på "Välkommen åter" & pluggat lite, just nu så sitter jag och lyssnar på en massa grym musik! Ska snart gå och lägga mig. Imorgon så har vi sovmorgon till 09.20 och vi börjar med idrott. Då blir det yoyo-test. Så jag ska ladda min IPOD nu så jag kan ha den och lyssna på. Måste fixa lite med musiken också. Godnatt!

Your Winter.


Så grym låt, ni måste lyssna!

fått hem kläderna.


Foto: Clara.
Fick hem mina kläder från H&M idag, men såklart är dom förstora. Så vi ska skicka tillbaka dom så får jag säkert dom om ett litet tag. Det kommer även komma upp inspiration senare i bloggen. Imorgon har jag yoyo-test i skolan. Är inte ett dugg taggad, men får hoppas att det går bra. Pussar & Kramar!

Allt jag kan säga är att jag är riktigt trött.


Ändrade planer. Sover hos syrran på lördag istället. Men hon kommer ändå hem till oss på Fredag och äter middag och kollar på idol, hon kanske sover där också. Vi får se! Kom hem från Inés för ett tag sedan, har hunnit att plugga lite svenska som är tills imorgon. Hade det grymt med Inés idag, vi sjäng, dansade och skrattade. Man kan inte ha det bättre. Nu så ska jag duscha innan jag ska kolla på välkommen åter, Pussar & Kramar!

snälla sluta, jag orkar inte!



Foto:Felicia & Lillan.
Nu så sitter jag i datasalen och vi ska snart börja. Nu måste jag dra,Puss!

Man vill bara krypa tillbaka, till det varma.


Foto:Moa/ Nikon D3000.
Godmorgon! Idag är det skola, och det ser jag verkligen inte frammimot. Vi ska ha projekt i slutet på dagen i 2½ timme, det är verkligen inte kul! Man vill bara krypa tillbaka till sängen och bara somna om, kom nästan inte upp imorse. Efter skolan så ska jag vara med Inés som många säkert redan vet, kommer hem tidigt. Nu måste jag äta frukost innan jag går och möter Adna. Pussar & kramar!

ser du stjärnorna i taket, Jenna ?


Har precis kollat klart på "I Taket Lyser Stjärnorna". Och rubriken kommer från en "mening" som dom sa i filmen. Dem var bra trotts att jag sett den tidigare. Imorgon så ska jag vara med Inés, åker hem vid kanske 19.00, så imorgon kommer jag blogga. Måste även plugga eftersom det aldrig blev av idag. Nu är jag jätte trött, så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Godnatt alla underbara!


Jason Derulo.


Om ni trycker på bilden ↑ så kommer ni till en grym låt, ni måste ha spotify för att lyssna på den. Den är verkligen grym, så lyssna! Pussar & Kramar!

Elin & Moa.


Foto:Inés.
Hello! Nu så har jag precis ätit, innan så var jag med Moa & Elin. Vi kollade på Kungarna av Tylösand eftersom dom aldrig sett det. Åkte hem vid kanske halv sex vilket var väldigt skönt, för jag fick skjuts hem! Vi skulle ha pluggat men det gick inte så bra som vi tänkt. Så jag tänkte sätta mig och plugga lite nu och sen ska jag kolla på film med mamma. Berättar vad det var för film osv senare, har redan sett filmen flera gånger innan. Pussar & Kramar!

kläder,kläder och ännu mera kläder.


Båda tröjorna finns att köpa på HM, dom är väldigt billiga samt att dom är snygga! Själv vet jag ine vilken jag skulle vilja ha. Dom finns i andra färger också. Så gå in på H&M´s hemsida och kolla så hittar du dom här snygga tröjorna! Pussar & Kramar!

underbar dag!


Foto:Elin/Canon eos 1000D
Nu så är jag vaken, eller jag är helt klar. Ska gå till skolan om kanske 15 minuter. Börjar 09.15 idag, riktigt skönt! Efter skolan så ska jag träffa Elin & Moa ett litet tag.Idag så fyller även Olof år, så grattis! Vi ska ge honom en sak men det säger jag inte här såklart. Berättar ikväll.Nu ska jag platta håret sen går jag nog, Pussar & Kramar!

Inspiration.

Båda tröjorna/koftorna kommer från HM, och är verkligen sjukt snygga! Gillar den åt vänster mest, båda tröjorna finns i andra färger också. Ni kommer att få mera inspiration imorgon och veckan framåt, så håll ögonen öppna! Pussar & Kramar!

godnatt.


Nu så ska jag gå och lägga mig, har kollat på "Ung & bortskämd". Så nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon har jag ju somsagt NO-prov. Hoppas att det går bra, nu måste jag sova. Pussar & Kramar!

kvällen.


Foto:Inés.
Nu har jag precis duschat, riktigt skönt! Satte mig och pluggade men det gick inte så bra så jag struntade i det, får hoppas på det bästa. Imorgon efter skolan ska jag vara med Elin & Moa ett litet tag för att sen så ska jag ha en myskväll med mami. Nu så ska jag kolla på reprisen av "ung och bortskämd" ;D Pussar & Kramar!

pluggdags.


Har precis kollat klart på alla avsnitt av kungarna av tylösand. Som jag sa igår så är programmet bäst! Nu så ska jag börja plugga till mitt NO-prov som jag har imorgon. Kanske bloggar mera senare, jag får se. Pussar & Kramar!

får skjuts.


Klockren,Foto Inés.
Ska inte möta Felicia nu på morgonen, dom hämtar upp mig eftersom det regnar ute. Så dom kommer vid tio i, najs! Nu ska jag sminka mig, Pussar  & Kramar!

Måndag.


Foto:Moa/Nikon D3000
Nu så sitter jag och äter frukost, ska snart möta upp Felicia. Efter skolan så ska jag gå hem och plugga en massa, måste leta efter mitt och mammas busskort också, eftersom dom är borta. Vilket inte är så bra. Hoppas dom ligger i mitt skåp i skolan eller i Elins bil. Pussar & Kramar!

kungarna av tylösand.


Har precis kollat på 4 avsnitt på "Kungarna av tylösand", så himla sjukt program. Och Nemo, han är så himla snygg, inte så bilden jag la upp nu då men i avsnitten. Det är sjukt! Nu så ska jag gå och lägga mig, och imorgon ska jag fortsätta att kolla på det. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Pussar & Kramar!

farmor.


Foto:Elin/Canon eos 1000D
Nu så ska jag gå ut med farmors hund, efter det så ska jag äta. Bloggar om ett tag, Pussar & Kramar!

46.


Måndag:Skola, plugga inför NO-prov.
Tisdag:Skola,kanske vara med Inés.
Onsdag:Skola, vara med Inés.
Torsdag: Skola, Fixa inför helgen + yoyo-test i skolan.
Fredag: Mys med Carro, äta mat kolla film, shoppa och en massa mera.
Lördag: Åker hem till pappa, ska säkert iväg. Kanske åka till stavsudda för att gå på Julmarknad.
Söndag: Åker hem till mamma igen och fixa inför skolan på måndag.

musik är bara en smak, och alla har olika.


Jag vet att låten är grymt gammal, men den är verkligen grym!

kläder.


Love, det är ordet jag får fram. Dom är verkligen underbara! Ska shoppa lite i helgen med syster, så får se om jag hittar något. Pussar & Kramar!

graven & lite till.


Foto: Elin/ Canon 1000D.
Idag så var jag på graven med mamma och Anders, vi tände ljus eftersom det är farsdag idag! Vi åkte till Arninge och kollade lite, ska köpa ett par skor och jacka nästa gång. Var också ute och gick idag med hunden eftersom farmor & farfar inte mår bra. Imorgon så är det skola igen så jag ska snart sätta mig ner och plugga  inför mitt stooora NO-prov på tisdag. Pussar & Kramar!

Farsdag.


Jag älskar dig Pappa, även fast det kanske inte märks ♥


IKEA!


Foto:Elin/ Canon 1000D
Igår så var jag ju på IKEA med Elin, vi kollade på en massa saker. Hittade en heldel, men jag köpte inget för jag ska dit med mamma snart! Vi åkte runt på en vagn och skjutsade varandra, skrattade klättrade vid varouttagen och en massa mera. Älskar dig!

jag kan inte säga något annat att den är grym!


så mycket bättre.


Ikväll så är det "Så mycket bättre", det är verkligen ett roligt program. Sen vid 21.30 så börjar filmen "Underbar och älskade av alla". Den ska jag också se, har sett den förut men det är underbar! Har ni något favorit program eller favorit film ? Pussar & Kramar!

lördag!


Foto Inés.
Nu så sitter jag och äter lite frukost, har hunnit att duscha i allafall. Snart så ska jag fixa håret och sminka mig, sen möter jag upp Felicia 08.40. Ja, jag är uppe på en lördag såhär tidigt för att jag ska till skola. Som jag sa förut så har vi öppet hus. Kommer att göra tidsinställda inlägg, i think! Nej nu måste jag börja fixa mig, Pussar & Kramar!

godnatt.


Foto: Felicia/ Canon eos 1000D.
Nu så ska jag gå och lägga mig blev lite tröttare, ska läsa tror jag ett litet tag. Går upp vid kanske sju halv åtta imorgon, så jag KANSKE bloggar imorgon bitti, får se! Nu ska jag sova, Godnatt!♥

idol, Ben And Jerry.kvällen kan inte bli bättre.


Nu så har jag kollat på IDOL, det var grymt. Speciellt Linnea! Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart gå och lägga mig, även fast jag inte är trött. Men vi har skola imorgon. Efter skolan så ska jag träffa Elin el liten stund tror jag, sen på kvällen vet jag inte. Får se, Pussar & Kramar!

hur grym är inte hon.


mina grymma favoriter.



Alla låtar är Daniel Adams-Ray,♥

det blev ingenting.


Jag älskar dig syster♥
Kom hem från Arninge nu, hittade ingenting. Eller jo jag testa ett par skor som jag kanske ska köpa inte har inte inte bestämt mig ännu, vet inte om jag vill ha bruna eller svarta! Ska åka och handla vinterjacka,skor och allt om 2 veckor.Nu så håller mamma på med maten, så vi ska snart äta. Har även köpt Ben & Jerry tills ikväll, gott! Träffar Felicia en stund i kväll också, Pussar & Kramar!

Arninge.


Gammal bild. Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Hade matteprov idag vilket inte gick så himla bra, kändes inte som det iallfall. Ska snart åka iväg till Arninge med familjen och efter det ska jag hjälpa till med maten. Lite senare ikväll så ska jag kanske träffa Felicia ett litet tag, får se om jag orkar det. Nu ska jag fixa lite saker, Pussar & Kramar!

skolan.


Helloo! Nu så är jag helt klar och ska snart möta Felicia. På morgonen så har jag matteprov, hoppas att det går bra. På idrotten så har vi bandy vilket är super kul, så det ser jag fammimot. Efter skolan åker jag till arninge med familjen för att handla lite.Ska köpa nya jeans och lite mer, får se vad jag får med mig hem. Nu måste jag skynda mig, Pussar & Kramar!

kvällen har bestått av plugg.


Min kväll har spenderas med matteboken framför mig, har pluggat en heldel idag. Innan så var jag med Inés och så gick bussen för tidigt så då kom mamma och hämtade mig. Imorgon så är det Fredag vilket är otroligt skönt, men jag vet inte vad jag ska göra. Ska nog hyra film och bara ta det lungt, har ju öppet hus i skolan på lördagen vilket inte är så kul. Nu så ska jag kolla på Kenza & Tyra Show. Pussar & Kramar!

håltimme.


Har håltimme nu, eller jag har haft det nästan hela dagen. Vilket är grymt! Sitter i datasalen med Moa nu och kollar rint lite och ska snart gå upp till skåpet.Har profil idag vilket är dans, vi ska börja öva på våran juldans. Kommer bli awesome! Pussar & Kramar!

godmorgon.


En trött Cornelia.Nu så ska jag snart gå till IF-HALLEN där jag har idrott. Börjar 09.20 så det blir skönt. Efter skolan ska jag vara med Inés får se vad vi hittar på, kommer förmodligen att blogga ikväll också! Nu måste jag borsta tänderna,Pussar & Kramar!

fruit té.


Repris. Sitter och dricker Fruit té, det är sjukt gott. Ska kolla på "Berg flyttar in" nu och sen "Välkommen åter". Så jag bloggar inte mera idag, Godnatt!

helgensplaner.


HELGENS PLANER:
Fredag: Inget speciellt planerat, hittar säkert på någonting.
Lördag:Öppet hus i skolan och sen efter så kanske jag är med någon. Kanske åker in till stan med Mattis, får se.
Söndag: Vara hemma och fixa inför skolan på måndagen. Ha spa och lite så!

summertime.


Saknar verkligen sommaren, speciellt skolavslutningen.Den var bäst både kvällen  & dagen.

I want to go back had a wonderful time!


Foto: Isabelle.
Hade det verkligen underbart på Gotland i sommras, bilderna är från godisbutiken där pippi spelades in. Det var så mysigt och härligt där inne, man fick verkligen en känsla.Vi badade varje dag och kollade på film på kvällarna och spelade en massa spel. Hade det underbart, vill tillbaka! Pussar & Kramar!

flowers.


Bilderna är tagna med mammas IPHONE.
Nu så ska jag snart hoppa in i duschen och sedan dricka te. Ska nog ha ansiktsmask och lite så tror jag, imorgon så ska jag vara med Inés. Grymt! Nästa vecka så kommer mina kläder som mamma beställt åt mig, Pussar & Kramar!

inga kommentarer.


Ni är verkligen dåliga på att kommentera, ni måste börja kommentera mera. Det är inte kul att blogga annars, så ställ en massa frågor. Pussar & Kramar!

hissar & dissar.



+ Pepparkakor, det är verkligen underbart gott speciellt nu på Julen.
+ Julmust, hur gott är inte det. Vet att man kan köpa det redan nu men jag vill ha det när Julen börjar närma sig.
+ Nya saker, det är så underbart att veta att man har något nytt.
+Helger, det är verkligen underbart! Man kan slappa och vara med kompisar, älskar det.
+ Jag åker snart till Thailand :D! 

- Nu när det blir mörkt ute så snabbt, man blir verkligen sjukt trött så man inte orkar något.
- Att det är sjukt kallt ute, och jag går fortfarande i converse och skinnjacka.
- Blogg.se! Blir verkligen sur ibland är ingenting funkar.
- Att jag missar en massa "vinter" när jag är utomlands.

utvecklingssamtal.


Kom nyss hem från utvecklingssamtalet, gick underbart bra faktiskt. Är nöjd, nu så ska jag snart äta och sen efter det så bli det lite data och kolla TV tror jag. Har inte så mycket planer för kvällen. Slutade 11.00 idag så då gick jag och Moa hem till Felicia och vi satt vi datan och kollade på en massa gamla bilder.HAHA! Sen gick Moa vid två kanske, efter ett tag så bakade jag och Felicia. Underbart god kladdkaka, oväntat! Pussar & Kramar!

tack elin.


Så himla söt. Som ni ser så har jag fått hjälp med bloggen av Elin, vad tycker ni ? Det blev en rätt stor förändring. Om ni inte ser tryck F5. Ska fixa mera med den någon annan dag, nu så ska jag gå till skolan. Men det sköna är att jag slutar 11.00 då ska jag vara med Felicia och Moa ett tag sen har jag utvecklignssamtal. Nu måste jag skynda mig, Pusar & Kramar!

fotografi.


Foto:Inés.
Nu har jag precis duschat och ska kolla på "Ung & Bortskämmd" måste kolla reprisen eftersom jag missade det igår. Sen så ska jag få hjälp med bloggen och så ska jag dricka té. Pussar & Kramar!

veckansplaner.


Lite sent men det får duga, har inte så mycket planer i helgen. Någon som vill sova på Fredag och någon på lördag ? Pussar & Kramar!

godisförbud.


Nu är det så att jag har godisstopp/godisförbud. Ska börja med att ha det i en månad och sen om det funkar så fortsätter jag med det, känns bra. Hoppas jag klarar detta, Pussar & Kramar!

snöigt.


By Inés.
Det är snöigt,kallt,mörkt och riktigt blött ute. Ville att det skulle snöa men inte såhär, USCH hatar det! Kom nyss hem från skolan, snön verkligen piskar en i ansiktet! Ska börja plugga lite matte och sen ska jag fixa en massa med bloggen, ska även få hjälp av Elin ikväll. Kommer att lösenordskydda bloggen då under några timmar, men efter det så kommer det upp fin fina saker. Pussar & Kramar!

Daniel Adams-Ray.

"En million på banken men ingenting att leva för"


Jag älskar dig otroligt mycket, du är den bästa. Tänker aldrig lämna dig, lillebror!

svart,vitt och altt däremellan


Svart - Daniel Adams-Ray ♥. Nu har jag duschat, och ska lägga mig i sängen och läsa min nys FRIDA-tidning. Imorgon vet jag inte om jag ska gå på NO:n på morgonen och strunta i sovmorgonen, har prov nästa vecka och måste plugga en massa. Så jag går nog till skolan imorgon, vi får se hur jag gör, bloggar imorgon bitti också. Pussar & Kramar!

skola imorgon, orkar inte.


By:Inés.
Kom hem för ett tag sedan, har varit hos Inés. Vi kollade på TV och pratade en massa. I går så sov jag ju hos Emma med Inés,Moa,Emma & Felicia. Grymt kul, kollade skräckis titanic. Har aldrig gråtit så mycket i mitt liv. Somnade vid fyra vaknade vid 06.00 somnade halv sju och vaknade vid elva igen. Vi gick ut och fotade lite också, men bilderna får ni sen. Moa var fotograf ;) Nu så ska jag iallfall fuscha och sen sova, har även sovmorgon imorgon. Pussar & Kramar!

du är den jag verkligen kan sakna, på riktigt.


Du är bäst!
Sitter just nu hemma hos Ines, vi har verkligen värsta grymma idén. Åker hem lite senare ikväll då jag kommer lägga upp bilder, och sen berättar jag vad jag gjorde igår. Pussar & Kramar!


ringarna.




Nu får ni bilder på ringarna som jag har köpt under veckorna! Nu sitter jag hemma hos Felicia, vi ska snart gå ner till Emma, för att träffa tjejerna. Kommer bli grymt! Pussar & Kramar!

PH.


Jag och bästaste Felicia, visst är vi snygga ;D !
Nu så sitter vi och kollar på "Paradise Hotel" och käkar godis,chips och dricker coolaaaa! Idag så tog vi bussen till Västermalmsgallerian och gick runt och kollade hittade ingenting. Sen gick vi till ÖB och handlade chiipps, det är sjukt billigt där. 500g för 20 kronor, tjoooockis varning! ;) Sen gick vi till Pris Xtra och handla mat tills kvällen och köpte även godis. Har en massa ringar som jag ska visa er också snart! Imorgon ska vi upp tidigt för att shoppa lite och sedan ska jag på "kalas" hos min mormor som fyller år! Sen på kvällen blir det grymt, Pussar & Kramar!

felicia påväg hit.


1.Pappa & Caroline 2. Linnéa. Gamla bilder, men ändå otroligt söta!
Nu är Felicia påväg in till stan hennes buss går 13.00 och så möter jag henne vid tekniska kvart i två, kommer bli grymt! Men det som är dåligt är att det bara är 3 dagar kvar på lovet, min skola är ju lediga på måndag för att på lördag så ska vi ha öppet hus i skolan istället. Vilket är väldigt tråkigt med öppet hus, men det är ju najs att man ät ledig på måndag. Sitter och lyssnar på musik, Pussar & Kramar!

yeeeeey!


En ny duschad Cornelia ;D! Nu så har jag precis duschat, och eftersom jag inte har ätit någon frukost så ska jag äta lunch nu. Ska äta mozzarella-pizza, MUMS! Vi kanske går på stan ett litet tag nu på dagen eller går en promenad och fotar kanske ;) Vi får se hur det blir, Pussar & Kramar!

duscha.


Min underbart söta lillasyster för några år sedan.
Nu så ska jag hoppa in i duschen och sen ringa Felicia och kolla hur det går för henne, tänkte äta lite lunch också. Men det kanske jag gör med Felicia, nu måste jag duscha om jag ska hinna. Det kommer inte vara så jätte bra uppdatering i helgen, men jag ska försöka så gott jag kan :) Pussar &  Kramar!

klänningar.


Underbart fina klänningar,från HM.  Vill verkligen ha en klänning men jag har aldrig riktigt hittat någon. Men nu har jag fastnat för dom här och några andra, men dom kanske kommer upp i ett annat inlägg. Vad tycker ni hittills att jag har Mode/inspiration varje dag, är det bra eller dåligt ? :) Pussar & Kramar!

soligt.


Sjukt gamal bild. Vaknade för ett  bra tag sedan och just nu så kollar jag på TV. Lite senare eller under dagen så ska jag möta Felicia vid tekniska för hon kommer hit. Vi ska laga mat och ha det bäst, imorgon så ska jag ta ett bussen in till Vaxholm för att klockan 14.00 så ska jag vara hos min mormor som fyller år, och på kvällen sover jag över med en massa tjejer, vi ska kolla skräckisat och lite så, kommer bli grymt! Pussar & Kramar!

inte så himla kallt.

Ishavskylan på väg till Sverige!

Det blir minusgrader ända nere i Skåne

På med handskar och mössa.

Fram till mitten av nästa vecka kommer det att vara ovanligt kallt i hela Sverige.

– Ända ner i Skåne blir det minusgrader, säger meteorolog Daniel Fredriksson.

Det blir torrt och kallt under helgen. Ett väder som fortsätter ända fram till mitten av nästa vecka då fronter med nederbörd kommer in över landet.

– Det är klassiskt senhöstväder. Fast i norr är det mer vinterlikt, säger Daniel Fredriksson på Storm.

Blåsigt Skåne

Torsdagens lågtryck har i princip dragit vidare mot Finland.

Skåne och Blekinge plågas fortfarande av de sista resterna höstrusk medan mellersta Sverige får klart och kallt.

– Det blir fint väder i stora delar av Svealand och Götaland under dagen och kvällen.

I norra delen av landet finns ett splittrat område med snöfall.

Soligt väder

Under lördagen blir det rejält kallt i hela landet.

– Som mest blir det fem plusgrader. Betydligt kallare på morgon och kvällar, säger Daniel Fredriksson och poängterar att Luleå inte kommer att få temperaturer över nollstrecket överhuvudtaget under dagen.

Det blir lugnt på nederbördsfronten förutom i Norrland där det blir snö på flera platser.

Mellersta Sverige får gott om sol.

Varmare

Söndagen bjuder på solsken i hela Sverige förutom i mellersta och norra Norrland där det kan bli molnigt och snöigt.

– Temperaturen är klart under det normala, säger Daniel Fredriksson.

Även måndag och tisdag bjuder på kallt och torrt väder.

– Först mitten av veckan kommer fronter från sydväst, Nordsjön, med nederbörd. Då blir det varmare.




läste nyss på Aftonbladet, nu ser jag verkligen inte emot vintern! Blää säger jag bara!

repris.


Har precis kollat på reprisen av Kenza & Tyra Show. Grymt bra, ska gå och lägga mg nu så jag orkar morgondagen. Pussar & Kramar!

idol.


Bild i repris, by Clara.
Nu så har jag precis kollat på idol så nu sitter jag vid datan. Men eftersom den lagga sjukt mycket så ska jag byta till den andra datan. ikväll så har jag varit med min lillebror ( Vincent ), vi har kollat på Nalle Puh och ätit lite popcorn. Ska kolla på en film nu eller något, får se om jag bloggar mera senare. Ska lägga upp bilder på ringarna jag har köpt också, Pussar & Kramar!

jag vet att du vågar, men du visar det aldrig.


Båda tröjorna är från HM, gillar dom verkligen! Har redan en sån tröja till höger fast i vit och svart. Puss!

inte många dagar kvar nu.


I vintras efter vintervandrigen. Nu är det inte många dagar kvar på höstlovet så passa på att njuta det ska jag i allafall! Pussar & Kramar!

har verkligen inte bloggat.


Den här underbara tjejen kommer in till stan imorgon, och vi kommer ha det gryyymt!
Förlåt att jag inte har bloggat men jag har sovit hos mattis, och fyfan vilken humor man har. Först så kollade vi på två filmer och sen vid kanske 00.00 gick vi ut ner  på stan och lite så, och sen vid 01.00 så gick vi hem. När vi kom hem så kollade vi på TV och snackade en massa sen gick vi och la oss. Tack för kvällen kusinen! Nu så ska jag packa för att jag ska snart åka till pappa. Pussar & Kramar!

täby centrum.


Kom hem från Täby för ett litet tag sedan, köpte en massa ringar ca 5-6 ringar i think! Ska snart äta middag och sen gå till mattis, ikväll ska vi dra ut och kanske träffa några och sen kolla film och ha det bääst. Vi har köpt godis och chips och läsk. Men vi ska köpa lite mera, tjockisar! Nu ska jag äta, Pussar & Kramar!

har man lovat så har man.


Halsduken är en jätte storhalsduk och underbart mysig, från Ginatricot. Och ringer är från LINDEX, kanske ska köpa något idag. Får se, Pussar & Kramar!

allt förändras så himla snabbt, kan man spola tillbaka ?


Jag älskar er tjejer! Håller på att fixa mig nu, ska snart möta mattis för att sedan åka till Täby, sover hos henne ikväll också, grymt! Har verkligen saknat henne, för er som inte fattat det ännu så är det min kusin (y'. Nej nu så ska jag snabba mig lite, Pussar & Kramar!

4 november.


Saknar verkligen sommaren för mycket! Vaknade nyss och ska snart börja fixa mig, ska till Täby idag med Mathilda, ska kanske köpa en väska och lite annat. Sen vet jag inte hur vi gör, kanske sover hos henne eller mig. I hope! Nästan hela kvällen igår så satt jag med designen och allt, det låter kanske som det är värsta proffsiga designen men det är det verkligen inte. Men det är det att det tar lite tid med allt annat som ska upp. Nu måste jag göra mig i ordning. Pussar & Kramar!

med detta inlägg så säger jag..


Old. GODNATT! Är verkligen skit trött så jag ska krypa ner i sängen nu och lyssna på lite musik och sedan försöka att sova. Imorgon så åker jag till Täby med Mathilda, bloggar när jag vaknar. Pussar & Kramar!

helgensplaner.



Åker in till Pappa och är där under helgen, blir säkert mys!
Elin & Moa kanske kommer in till min Pappa, och kollar film och går runt på staan. Sen sover dom hos mig ;D
Tjejerna och jag åker hem, klockan två så ska jag till min mormor som fyller år sen på kvällen så blir det mys med tjejerna, Emma, Elin, Felicia, Moa & Inés. Vi ska kolla skräckisar och bli tjocka, vi är nämligen lediga på måndagen! Men vi vet inte vart vi ska vara ännu..!
Hoppas ni får en lika bra helg som jag, Pussar  & Kramar!

kanelknäcke.


Lånad av google. Japp, bilden och rubriken hör verkligen in hit. Sitter och äter kanelknäcke och lyssnar på musik. Har svarat på frågestunden också, har lite andra saker som ska upp i bloggen också. Håller på för fullt med designen som ska upp, behöver lite hjälp också! Under tiden jag håller på och innan designen ska upp så kommer min blogg att vara löseordskyddad under några timmar. Men det får ni klara. Pussar & Kramar!

svaren.

Vem är din idol ?
Svar: Jag har inte direkt någon idol, men om jag absolut måste säga någon så är det helt klart Ashton Kutcher :)!

Vem är din förebild ?
Svar: Det låter helknäppt, men helt ärligt så är min storasyster min förebild. Älskar verkligen henne!

'Favorit film ?
Svar: Gud vad svårt, har verkligen jätte många. Så här får du några stycken som jag tycker är bra, för att det finns ju så många ;) Dear John, The last Song & en till men den minns jag inte namnet på.

Favorit färg ?
Svar: Svart,Vit,Grå,Ljusrosa,Grön & Röd.

Favorit blogg ?
Svar: Har verkligen många, men en av dom bästa är nog Moa och om man ska vara lite ego, min ;D!

Hur många besökare har du om dagen ?
Svar: Det är ingenting jag vill säga här i bloggen, vill ha det personligt. Men om jag ska säga något så är det mellan 20-60 besökare. Säger inte exakt hur många jag har, men emellan där.

Vilken kamera ska du köpa ?
Svar: Canon EOS 500D.

Ska det bli kul att åka till Thailand ?
Svar: Absolut, visst ska det de. Men jag kommer ju sakna alla mina vänner, är en sån person som saknar sina vänner inom en kort tid. Men med familjen är det annorlunda.

Vilka bloggar läser du ?
Svar: Jag läser en heldel, mina närmsta vänner & Kissie, Paow, Dessie, Haidi, Isabella, Michaella och en massa flera. Orkar inte att rabbla upp alla, men här får du några iallfall :)!

Sommar/Vinter ?
Svar: Jag gillar båda, för att på vintern kan man sitta inne och kolla på film och myysa! Och på sommaren är man ute och solar och har det underbart med alla kompisar, springer runt barfota och en massa. Så jag kan inte riktigt välja.

Godis/Chips ?
Svar: Båda. För att när jag ätit något sött så måste jag alltid ha salt. Därför säger jag båda.

Cornelia/Elin ?
Svar: Jadu, du är min kompis. Så jag väljer dig såklart gumman!

TV/Data ?
Svar: Datan helt klart, kollar nästan aldrig på TV. Dessutom så kan man kolla på datan om man missat ett TV program eller något ;)!

Film/Serie/Program?
Svar: Det beror på, Film tror jag. Gillar filmer, men också serier och program. Men om jag måste välja så väljer jag film.

Favorit film ?
Svar: Svaret hittar du lite längre upp :)

Gillar du någon ?
Svar: Yes det gör jag, men säger inte vem ;)

Är du kär i någon ?
Svar: Kolla svaret ovanför ;)

Hur många syskon har du ?
Svar: Om man ska svara korrekt så har jag 1 helsyskon och 5 halvsyskon.

Vinter/Sommar ?
Svar: Båda, gillar båda lika mycket. För ett bättre svar kolla lite längre upp!

Bästavän ?
Svar: Jag har en helt underbar bästavän, Inés!

Vilka bloggar läser du ?
Svar: En massa olika, allt från vänners till kända bloggare.

Det bästa minnet ?
Svar: Oj, jag har verkligen så många underbara minnen med mina vänner. Så mina vänner är nog mitt bästa minne. Men också när jag fick reda på att jag skulle få en lillebror!

Favorit glass ?
Svar: Helt klart C H O K L A D !

Bästis ?
Svar: Inés, en underbar tjej!

Har du pojkvän ?
Svar: Nej det har jag inte.

Vad hatar du mest av allt ?
Svar: Om det är något jag hatar så är det falska vänner och sånna som ljuger. Men också spindlar och småkryp.

Vad älskar du mest av allt ?
Svar: Min familj och mina vänner, det är det bästa som finns!

Vad gör du på fritiden ?
Svar: Förutom att gå i skolan så umgås jag med mina vänner.

Vart har du varit utomlands ?
Svar: Marbella, Gran Canaria, Danmark, Kreta!

Hur kommer det säg att du började blogga ?
Svar: Många av mina vänner bloggade och då tyckte jag att det såg roligt ut helt enkelt. Sen så gör jag det istället för att skriva dagbok och sånt. + Att jag bara kände för att testa, jag vill egentligen inte börja blogga, skulle bara testa under en period. Men sen blev det roligare, och då slutade jag aldrig.

Favorit färg ?
Svar: En massa olika, bättre svar finns längre upp :D!

Har du några djur ?
Svar: Nej det har jag inte, min storebror är allergisk. Och därför har vi aldrig skaffat husdjur, men om han inte var allergiker så skulle vi skaffa hund.

Har du några syskon ?
Svar: Ah det har jag, och det är dom bästa som finns!

Vilka bloggar läser du ?
Svar: Jag läser en massa olika.

Har du någon idol, isåfall vem är det ?
Svar: Helt klart Ashton Kutcher ;D

Kan inte du lägga ut bilder på dina syskon på bloggen ? :)
Svar: Absolut kan jag det, måste bara försöka få på alla. Alla vill inte men jag kan ju alltid försöka!


Tack för alla frågor, hoppas att ni fick svar på era frågor om det är något du inte fått svar på så är det bara att kommentera eller kontakta mig på [email protected] :D !


STOPP!



your favorite fruit is chocolate covered cherries, and seedless watermelon oooh.


Grymt snygga linnen, vill verkligen ha båda två, dom är från HM!

ibland så vill man bara tillbaka.



Lånad av Clara.
Ikväll så kanske jag sover hos Clara, hon drog på fotboll och jag har inte hennes nummer eller något. Så jag vet inte riktigt hur det blir, men hopps hoppas! Imorgon så ska jag vara med tjejen också. Nu ska jag försöka få tag i hennes nr, Pussar & Kramar!

malin.


By:Moa, blev sjukt sugen på kladdkaka.
Kom hem för ett litet tag sedan, har varit hos Malin. Hade det grymt igår med tjejen. Idag så vaknade jag vid elva och Malin lite tidigare, sen så vid kanske tolv-halv ett så kom Mirandra & Emilia. Vi gjorde pannkaka, och dom blev underbart goda! Sen spelade vi lite WII och kollade på film. Så sjukt bra film. Igår kväll så kollade jag och Malin på "Eva och Adam". Och JA, det är kul att kolla på! Nu så ska jag snart äta och sen kanske träffa Felicia ett litet tag på kvällen, Pussar & Kramar!

saknar verkligen sommaren.




Tack alla underbara kompisar som jag har som har gjort min sommar till den bästa. Man saknar den verkligen, och er! ♥

fråga vad ni vill.


Nu kör vi på frågestund, kommer att stoppa när jag känner för det. Fråga vad ni vill jag svarar på allt, Pussar & Kramar!

tisdag.


Malin åkte till Stockholm för ett tag sedan, så hon kommer hem vid sju. Då så ska jag möta henne vid ICA och handla godis och lite så :D Nu ska jag förtsätta lite med designen, Pussar & Kramar!

vi kör det igen.


Jeansen från BIKBOK & Tröjan från Ginatricot, dör för det!

äntligen är jag klar.


Nu så är jag klar, har packat allt osv. Ska ringa Malin nu och be henne möta mig vid ICA för jag måste panta lite flaskor och lite så, sen sover jag hos bruden gryymt! Pussar & Kramar!

12.54 andra november


Vaknade precis, hur kan man sova så länge. Och egentligen så är klockan två.. Ska göra lunch nu, duscha , fixa mig och packa väskan. Sen ska jag också ringa Malin, det kommer säkert ta ett litet tag nu, menmmen. Nu ska jag börja med lunchen så inte Malin behöver vänta så himla länge, Pussar & Kramar!

ögonen håller på att stängas.


By:Julia. Nu håller mina ögon på att stängas så jag ska krypa ner i min säng nu och sova. Imorgon sover jag hos Malin, vi kommer tjocka oss, det vet jag! Det är vi bäst på ;) Tycker jag har bloggat helt okej idag, imorgon får ni lite bloggning innan jag åker till Malin. Pussar & Kramar!

Inspiration.


Gillar verkligen dom här tröjorna, dom är från BIKBOK. Varje dag/vecka så kommer det att komma upp ett inlägg om inspiration. Hoppas att ni blir inspirerade för det blir jag, och jag ska ha några saker som kommer upp imorgon. Pussar & Kramar!

vi kör igen.


- Att vintern är påväg, gillar verkligen vinter.
- Halsdukar & Vantar, det är det mysigaste som finns. Att vara ute och vara varm, grymt!
- Ha mycket pengar, för då kan man shoppa en massa och inte tänka på att man har lite pengar.
- Att vara frisk, det finns inget bättre.
- När folk uppdaterar sina bloggar, då har man alltid något att läsa.
- Att det är HÖÖÖÖÖSTLOOOOOOV!

- Att det är så himla kallt ute, man håller ju på att frysa ihjäl. Även fast man har tjocka kläder på sig.
-Att det inte snöar, det är November och det snöar inte.
- När tiden går långsamt, hatar det. Eller ibland.
-Det blir så himla mörkt ute på kvällarna redan vid 5 så man är liksom trött vid 7 typ.
-När man inte har något att skriva om i bloggen, jobbigt.
- När det är stökigt i ens rum, hatar det!

en liten bit avklarad.


Nu så har jag börjat på designen och den är nästan klar, sen ska jag fixa med bakrunden texten osv. Kommer nog bli grymt! Men den kommer inte upp förns senare som jag sa, är inte ett dugg trött så jag kanske kollar en film eller något. Får se hur jag göra, kanske bloggar mera senare. Pussar & Kramar!

verkligen en grym film.


Har precis kollat klart på filmen med mamma, det blev inget Clara & Malin ikväll. Sover hos bruden imorgon istället, det kommer säkert att komma upp en massa foton också. Eftersom Malin har fått en ny kamera och lite så, nu så ska jag börja på en design som kommer upp i December eller något. Hoppas det blir bra, Pussar  & Kramar!

minnen man saknar, speciellt med dig.



Kollade tillbaks på min gamla blogg och hittade denhär bilden, det var dagen innan vi åkte till Gotland, dom bästa dagarna med dig. Minns det som det var igår, även fast vi var sjuka hade jag det bäst med dig. Jag saknar verkligen dig och våra minnen, vill att allt ska vara som det var i 5,6:an. Jag älskar dig, Felicia Cederström♥

kladdkaka.



Saknar sommaren. Sitter och äter min underbart kladdiga kladdkaka, så underbart god! Vet inte hur det blir ikväll, hoppas vi kan sova hos Clara och om vi inte kan det så träffas jag och Malin ikväll, Pussar & Kramar!

The bounty hunter.


Var nere på ICA med mamma och hyrde filmen som är på bilden. Kanske sova hos Clara ikväll med Malin, kanske. Isåfall tar jag med mig filmen dit och så kanske vi kollar på den då. Får se om jag orkar, imorgon så sover jag även med Malin igen, har verkligen saknat bruden! Pussar & Kramar!

mami beställt.


Mamma har beställt lite saker till mig, men det kommer inte förrns vecka 46. Ska beställa hem en halsduk och en tröja också, nu känner man verkligen att vintern är här, längtar lite faktiskt. Men samtidigt saknar man sommaren, men ett + är att vi har HÖSTLOV nu. Kommer upp med en "planering" lite senare kanske. Pussar & Kramar!

ner på stan.


By:Felicia. Ska snart åka ner på stan med Anders, vi ska hyra film och handla lite inför kvällen. Måste ner på ICA också för att lämna filmen vi hyrde igår. Ikväll så ska jag nog bara kolla på film och chilla. Idag så har jag städat och även bakat en kladdkaka men kokos i, sjukt god! Min kuusin är också här, har verkligen saknat honom! Nu måste jag sminka mig, Pussar & Kramar!

tack för en grym kväll!


By:Elin! Igår så sov ju Emma & Elin hos mig, Felicia skulle ha varit med, men hon hade feber. Igår kväll så kollade vi på "När lammet tystnar", "I love you Philip Morris & "Mitt liv som popstjärna". Trodde att "när lammer tystnar" skulle vara läskigare, men tydligen inte. Vi köpte en massa läsk,chips & godis. Vid kanske  01.30 så hade vi ansiktsmask, vi satt och pratade en massa och skrattade. På söndag ska vi göra om det, men då blir vi lite flera.Pussar & Kramar!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se