ÅH VAD LIVET ÄR UNDERBART.


Saknar sommaren.
Kan inte ha det så mycket bättre just nu. Älskar allt just nu, så himla härligt! Praoar med världens finaste barn, så jäkla underbara! Säger så fina ord till en, dom berättar hur mycket dom kommer sakna mig när jag slutar, hur bra jag är osv. Så underbart! Har inte många dagar kvar nu på praoen.. Tyvärr! Men på Fredag blir det avslutningsfika, så jag och Elin ska baka hela Torsdagen! Haha! Kommer sakna det så himla mycket, att smita ifrån fritids och gå till fika rummet å dricka varm choklad, göra massor med olika lekar varje dag, höra fina ord, ha måndags och Fredagsfika i fikarummet med alla lärare, sluta vid ett tiden varje dag. Kom iallfall hem precis, har varit ute på en låååång promenad med Johanna. Åker även med henne för ansiktsbehandling imorgon. Sedan kommer mina dagar bestå utav P L U G G. Blää. Men snart är det Valborg. Wiiiie! Nej nu ska jag kolla på en film och somna. Puss!

LÖRDAG.

Nu kör  vi igen. Haft prao i 1 vecka nu, gud så roligt det är. Älska barn!♥ Nu har vi bara 1vecka kvar, kommer bli jobbigt att lämna alla fina och härliga barn. Nu när man kommit alla så himla nära. Har varit i den stora staden en hel del och shoppat en massa. Varit med Elin och skrattat åt hur fula vi är när vi fotar på mobilen. Det har varit en helbra vecka iallfall.Nu är det äntligen Lördag igen. Känns som att jag bara bloggar på helgerna. Haha! Sitter iallfall i min säng och väntar på att min pojkvän ska komma hit. Efter det kanske vi åker hem till en vän och hittar på roligheter, men får se hur det blir med det! Lite senare ikväll åker vi in till stan och sover även kvar där. Mys!

HIDE AND SEEK.

Denna helg har varit sjukt härlig! I Fredags åkte jag och Inés till Näsbypark allé hem till Christoffer och Mathias. Hände lite skojsigheter där med en massa annat folk så vi joinade. På Lördagen taggade vi typ mycket, sen efter ett tag insåg vi att ingenting skulle hända så vi åkte hem till mig och var nära på att somna när Oskar ringde och bad oss komma till han där Felix också var. Men det gick inga bussar så dom fick hämta oss vid 02.00 tiden, hade såå kul. Åkte till Vaxholm vid 06.00 och sen blev vi hemskjutsade. Tur det! Mådde dåligt hela natten och hela Söndagen. Men det var fan värt det! Igår sov min gos pojkvän här. Och idag har jag praoat! Så himla härligt! Ska drunkna i skolböckerna nu sen får jag se vad som händer. Puss!

P Å S K L O V E T

Fan. Påsklovet är över nu. Ingen mer ledighet, bara på helgerna. Det första jag tänkte när jag vaknade var "det är bara 4 dagar till Fredag" Fast vi har det rätt chill ändå. Vi ska gå i skolan tills Fredag, sen har vi prao i 2 veckor sen är vi lediga några dagar osv. Så det är sjukt härligt! Sen kan man även passa på att tagga lite till sommaren. Wiie. Under lovet har jag hunnit med sjukt mycket, haft myskvällar med Inés, varit ensam hemma hela lovet, varit med min fina lillebror och lillasyster, varit med min underbara pojkvän varje dag nästan, fått Axel att laga mat till mig (för det är i köket han hör hemma) kollat på hockey även fast det är sjukt tråkigt, blivit uppraggad av polacker, haft skojsigheter hemma hos mig, förstört golv och bord, rökt vattenpipa, storhandlat tidigt på morgonen, sena kvällpromenader till statiol för att köpa godis, hängt med min härliga bror Niklas +Fredsson och Inés hela natten, ätit nattmat och bara levt livet. Så himla härligt! Nu tillbaks till skolan.. Puuuss!

S Ä M S T

Jag vet att bloggning har varit sämst. Men jag har liksom levt livet istället. När jag kommer hem till Vaxholm lovar jag att blogga om hela mitt lov. Det finns skitbra saker som hänt och skitdåliga.. Inte okej!! Nej nu ska jag ut på stan en snabbis, ringa min pojkvän och sedan vidare till Vaxholm för skojsigheter! Puss! Ha en bra påsk!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se