Godnatt alla underbara!


Med detta inlägg så säger jag GODNATT, är så freaking trött så jag tänkte lägga mig i sängen nu och lyssna på azuum musik. Pussen!♥

my week.


TISDAG: Skolan, efter skolan är jag med Emelie och vi ska plugga inför omprov och en massa annat.
ONSDAG: Skolan, vara med Inés hjälpa henne med hennes rum och sen ha det bäst!
TORSDAG: Sjuorna åker till Täby och bowlar + badar och efter det stannar jag och Inés i Täby och kollar i affärer och träffar älsklingen min.
FREDAG: Vid kanske tio på kvällen träffar jag Inés tror jag, vet inte vad vi hittar på.
LÖRDAG: Tror jag är med Inés hela helgen och vet inte riktigt vad vi ska göra. Vi hittar alltid på något, så det är ingen fara ^^

Nu vet nu hur veckan kommer att se ut, rätt skön och roligt faktiskt. Helgen kommer bli grym det vet jag. Planer nu vet ;) Pussen!♥

when the sun goes down.


För ett tag sedan så kom lilla jag hem från Inés. Vi satte upp hennes nya bokhylla det tog ungefär 2 timmar, och jag tappade tålamodet efter ett tag men det gick. Inés och jag var inte på humör efter..HAHA! Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och pratar med lite människor. Idag blev det ingenting med Christoffer, orkade inte komma till Danderyd men vi ska ses på Torsdag tror jag. Kommer blogga senare, Pussen!♥

Grattis fina du!


Grattis fina du. Idag så fyller denna söta tjej år, hoppas du får en bra födelsedag gumman!♥

Nu bär det av till IKEA.


För ett tag sedan så kom jag hem till Inés från fotograferingen i stan. Det gick bra faktiskt. När jag får bilderna kan jag lägga ut dom! Nu så ska jag och Inés äta lite lunch och sen åker vi till IKEA, har varit där rätt ofta nu. Men ändå, ruuligt. Efter det så ska jag nog bara hem eller till Inés. Kommer vara död ikväll, sov bara i 2 timmar idag och inte 1½ timme. Så jag kommer vara sjukt trött. Skulle kanske träffa älskling men orkar inte det :/ Så vi ska ses imorgon tror jag. Nu ska vi äta, Pussen!♥

stockholm med ines.



Sitter med Inés i mitt rum och duunkar grym musik! Vi har mest chillat, fotat och haft det bäst ikväll! Men vi ska fan inte sova ännu, kanske kommer några nattinlägg. KANSKE! Imorgon blir kvällen ännu naaajssiigare! --nu ska vi käka glass med sååååås, Pussen!

Tagga inför helg, fredag imorgon.


Nu så tänkte jag lägga mig i sängen och slöööa. Är sjukt trött, bloggar imorgon innan jag åker till pappa. Pussen!

3:an

Sitter och lyssnar på lite musik som vi spelade in i 3:an med min klass. Sjukt gulligt! HAHA. ska försöka att lägga ut det på bloggen någon dag ^^ Annars gör jag inte så himla mycket, kollar runt lite bara. Ska försöka få tag på älskling. Eftersom han inte är inne på datan :/ Pussar!

Hannah!


Helllooo! Nu sitter jag och pratar med Hannah och hjälper henne med hennes blogg som ska bli klar! Fin tjej. Lyssnar på musik och pratar lite med Inés om helgen, kommer bli grymt! Ska nog träffa Älsklingen på Lördag också om han kan, får se! Nu ska jag hjälpa henne och sen göra lite andra saker. Pussen!

Godnatt alla fina!


Nu så ska jag gå och lägga mig, går till skolan men jag har sovmorgon till 09.20 så det blir skönt! Pussen!

Thanks Elin!


Fick hjälp av Elin med att sätta in designen på bloggen , fixade headern själv faktiskt. Byter ut bilder lite då och då, om ni inte ser tryck på F5 då! Kramis!

varför ska man bli sjuk? finns ingenting bra i det hela..


Nu så har jag försökt på i mig lite mat, tror ni jag lyckades eller ? NEJ! Asså vadfan, jag orkar inte. Är sjukt hungrig men jag får inte i mig något, blääää! Orkar inte vara sjuuk. Får inte gå till skolan imorgon heller, men på fredag går jag dit. För då ska jag ha det bäääääst! På fredag blir det nnnäääääjjz! Tänkte plugga lite nu eftersom jag har prov imorgon, fast jag orkar inte. Så jag fortsättar att lyssna på muuusic istället. Pussen!

actimel.


Lite underbara minnen med Ebba & Felicia ♥
Sitter och dricker actimel eftersom jag inte kan äta mat, så det gör så att man inte är hungrig. Men jag måste försöka att få i mig något, får se hur det går. Vaknade för kanske en halvtimme sedan, somnade igen och det var hur skönt som helst. Sitter och lyssnar på musik och pratar med älskling, bloggar senare. Pussen!

himlen är rosa.


1. En bild jag knäppte på Adnas kamera när vi var ute och fotade 2. Fina Moa och jag innan en konsert i Norrb.
Utanför mitt fönster så är himlen rosa, så sjukt fint. Ligger förövrigt kvar i min säng och lyssnar på musik, så som hela min dag har sett ut. Har inte rest mig ur sängen på hela dagen, eller jo några gånger. Men det är så sjukt skönt, man orkar ingenting när man är sjuk. Är hemma imorgon också tror jag. Pussen!

meeera kläääder!


Varför får alla affärer in sjukt snygga kläder nu, när man typ inte har några pengar..! Ponchon åt höger är något jag verkligen vill ha, i helgen blir det somsagt shopping får se vad jag hittar då. Vill verkligen ha allting jag ser just nu! Kramisar!

i want it now.


Ååh, nu vill jag verkligen ha sommar! Här är några favoriter jag skulle vilja ha till sommaren, ska beställa något hade jag tänkt. Pussen!♥

muuuuusic is my life.


Sitter och lyssnar på grymma låter och dricker coooooooola^^ [länk] [länk] [länk] [länk]

Filmdags.


Om ett litet tag så ska bror min ladda ner en film till mig så ska jag kolla film och sova tror jag. Mår inte alls bra. Tror jag ska se "burlesque", "i rymden finns inga känslor" eller "Love And Another Drugs" får se vad det blir. Pussen!

Onsdag.sjuk


Idag är det Onsdag och jag är sjuk, inte så himla roligt. Mår liksom illa och har kramper i magen, går nog inte till skolan imorgon heller. Får se, har försökt att få i mig lite lunch vilket inte går så himla bra. Sen har jag tappat bort min mobil och jag hittar den inte, får leta lite till. Men inte just nu för jag orkar inte. Sitter och pratar lite med älskling också. Kanske ska kolla en film snart eller något, eller så ska jag sova är sjukt trött. Pussen!

so it is gooodby!


Nu så har jag mailat ungdomsnämnden och klagat lite, känns skönt. HAHA! Nej men nu är det ju bestämt att vi byter skola till Norrberget, får se hur det går. Hoppas det blir bra, men tvivlar på det..! Sitter iallfall och lyssnar på gym musik och planerar helgen. Har även fått reda på av min pappa att jag kommer vara med i en "känd" tidning alla mina syskon, jag + min låtsasmamma. Grymt ju! Kommer bli en grym helg också, ines sover hos mig i stan och jag sover hemma hos henne. Sen blir det shopping i stan. Nu ska jag beställa ett WGF kort, Pussen!♥

ARG.


DAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP! Nu är det bestämt att Söderfjärd ska flytta ner till Norrberget i baracker! Det kom dom glömma! Dom kommer säkert splittra klasserna också vad vet jag. Det är stööööört hur arg jag är! Jag tänker inte. Byter fan skola! Jag vääääääääääägrar! VARFÖR SKA VI DRABBAS NÄR DET ÄR PÅLSUNDSSKOLAN SOM HAR MÖGEL OCH INTE VI! KOMMUNEN ÄR FAN DUMMA I HUVUDET!!!!!!!!!

Måndag.


Idag är det Måndag, nu dag på en ny vecka. Hittills har veckan börjat bra! Idag så var jag med Inés vi lyssnade på musik, dansade till en massa grym musik och hade allmänt roligt. Men det slutade med gräddkrig, HAHA! Det vart som det blev. Just nu så sitter jag med ansiktsmask och ska gå och tvätta bort det och sen sova. Imorgon så ska jag vara med Sandhya och vi ska plugga till spanskaprovet. Hoppas det går bra! Känner även att jag håller på att bli sjuk vilket jag inte får bli. NU måste jag dra, Pussen!

Everynight i have a dream, i dream i love.


Sitter och framkallar lite bilder, får hoppas att det funkar nu då. Annars så ska jag gå och lägga mig i sängen snart och sova, skola imorgon igen. Måndag, betyder att ta tag i alla läxor och papper som ska lämnas in. Gjorde iallfall klart två matteläxor igår så nu har jag projektet, svenskan och spanskan kvar. Det måste jag ju klara! Nej nu ska jag sova, Godnatt!

Everynight i have a dream, i dream i love.


Sitter och framkallar lite bilder, får hoppas att det funkar nu då. Annars så ska jag gå och lägga mig i sängen snart och sova, skola imorgon igen. Måndag, betyder att ta tag i alla läxor och papper som ska lämnas in. Gjorde iallfall klart två matteläxor igår så nu har jag projektet, svenskan och spanskan kvar. Det måste jag ju klara! Nej nu ska jag sova, Godnatt!

Söndag.


Nu så är jag vaken, eller jag har varit det i kanske en halvtimme. Ska göra lite lunch nu och kolla på en film och sen ska jag sätta mig ner och plugga en massa. Wich me luck! Så min dag kommer spenderas i mitt rum med en massa plugg och fixandes i rummet. Grymt! Pussen!♥

nattblogg.


Nu så har jag precis kollat klart på en serie, eller ett avsnitt. Tänkte lägga mig i sängen nu och försöka att sova lite. Imorgon så kommer jag för det mesta plugga en massa eftersom jag har prov nästa vecka och lite så. Sen ska jag även kolla på SOLSIDAN, grymt ju! Är jätte pigg konstigt nog, nej men jag ska försöka att sova nu. Bra att jag börjat blogga igen eller vad tycker ni? Släng in en kommentar vettja. Pussen!

Dagen blir detsamma som igår.

Old pic.
Nu så ska jag snart äta middag och sen går jag hem till Julia. Har pluggat lite nu innan maten också, så det känns rätt skönt! Sover även hos tjejen så jag kommer hem under dagen och då ska vi fixa klart allt i rummet. Nu så ska jag äta, Pussen!

hemma från IKEA.


Kom hem nu från Norrland!
Nu så har jag varit hemma ett litet tag, har fixat lite i rummet och ska snart sätta ihop min byrå. Fick med mig lite saker från IKEA, vilket är bra. Fick med mig, en byrå, två hyllor, en massa blockljus, doftljus, örngott och en platta där jag kan ställa ljusen på. Så nu har jag tagit bort min gamla hylla så det blir skönt. Vi sätter upp hyllorna imorgon och fixar det sista. Nu så ska jag gå till Farmor & Farafar och gå ut med hunden. Pussen!

IKEA.


Imorgon så åker jag till IKEA med familjen, ska handla möbler och lite annat. Så nu blir mitt rum klart, det kommer bli grymt! Sen så måste jag plugga en massa, vet att det är Lördag imorgon.Men jag har sjukt mycket plugg som jag måste ta tag i, ha prov och omprov och en massa annat. Men jag kommer blogga lite också, Pussen!

Fredag!



Sitter hemma hos Julia nu i hennes säng och bara chillar lite. Idag efter skolan så drog vi hem till henne och sen gick vi och handlade. Idag har vi bakat sjukt goda bakelser, vet inte vad dom heter med dom var sjutk goda. Sen lite senare vid kanske nio så gick vi hem till mig för att hämta saker, och så tog vi en promenad och pratade om saker. Pratat med Christoffer ett bra tag också. Julia och jag är lite osociala men skit samma ^^ Nej nu ska jag kolla runt lite, bloggar senare. Pussen!♥

jag vet inte vad jag vill längre.


Jag vet inte vad jag ska välja, jag vet inte vad jag ska tro. Det jag vet är att jag älskar dig!♥

fick tips.



Fick tips av Elin att börja blogga på devote.se så jag testar där ett tag. Bloggen kommer vara likadan bara fast det är devote.se så kolla gärna in där. http://jcornelia.devote.se! Kanske kommer tillbaka någon gång men jag vet inte, Pussar!

sjukt bra dag.


Idag var det somsagt första skoladagen och den var grym! Hade det underbart med alla vänner man saknat och allt, efter skolan var jag med Inés. Och fyfan vad roligt vi hade, vi gick runt lite och så hittade vi en skjärtlapp så vi tog den och åkte ner för en skit brant backe. Har fan aldrig haft roligare, Thanks älskling för dagen! Nu så ska jag prata lite med Christoffer och sen dusscha. Pussar & Kramar!

första skoldagen på det nya året.


Nu så ska jag snart gå till skolan, första dagen i skolan på det nya året. Nya dagar att ta igen och verkligen bli bättre i skolan. Hade inte alls svårt att gå upp idag, gick upp vid kanske kvart över sju men jag vaknade 06.00. Idag efter skolan ska jag vara med Inés, Vanessa frågade om jag kunde vara med henne och Sommar idag men jag ska vara med dom en annan dag. Nu måste jag skynda mig lite, Pussar & Kramar!

skola imorgon, orkar inte.


Nu så ska lilla jag gå och lägga mig eftersom jag har skola imorgn -.-Så jag bloggar mera imorgon, Pussar & Kramar!

i love it.


High And Dry - Daniel Norberg
No Diggity - Olle Hedberg
Don't Look Back In Anger - Daniel Norberg

orkar inte blogga.


Åhh, sista dagen innan skolan börjar orkar inte som dom flesta inte gör. Sitter och pratar lite med folk och ska snart börja fixa lite saker tills imorgon om jag orkar det, tänkte också duscha. Och ringa Inés lite senare eftersom hon kommer hem ikväll, och då ska vi nog prata lite som vi gjort dom sista dagarna (y) Nej nu ska jag prata klart med alla jag pratar med och sen ska jag nog duscha. Pussar & Kramar!

Det som är ute just nu, enligt mig.


Vintern! - Nu orkar jag faktiskt inte mer, visst jag gillar snön också. Men bara den första snön och det ska inte hålla på hur länge som helst. Det har snöat nu för länge. Och det är iskallt ute. Vill ha sommar, då man bara kan gå i linne och shorts och fina skor. Vilket man inte kan nu. Så hejdå Vinter, vi vill ha Sommar nu!

Mellandagsrean - Visst det är sjukt bra att det är REA överallt och man hittar oftast något osv. Älskar rentutsagt när det är REA. Men det är så sjukt mycket folk. Det är så trångt i butiken, det tar 100000 år att komma in till provrummen och så ska man testa typ en tröja eller något annat. Så himla jobbigt!

Dryga människor - Det är nog inte bara jag som ogillar det. Men det är så sjukt irriterande med dryga människor. Om man försöker att vara vänlig mot en så får man bara skit tillbaks. Liksom vad man än gör så kan personen aldrig blir nöjd, det hatar jag verkligen! Annars älskar jag nytt folk ;)

Inga pengar - Ogillar inte ni också det, när man hittar något man ska köpa så har man inte pengar eller något liknande. Tex om en kompis frågar om du vill gå på bio och sen äta på en Resturang, man tycker ju att det skulle vara sjukt roligt. Men nej så kan man inte eftersom man inte har några pengar, så jobbigt!

helg med vanessa.

Lite bilder från helgen! Vanessa ville inte vara med på bild, det är därför hon inte är med å någon bild. Har verkligen haft det skitroligt med henne i helgen. Och vi har inte sovit något så man kan ju säga att jag är sjukt trött. Imorgon så börjar ju skolan, och då börjas det med läxor,prov hit och prov dit. Så det kommer jag lägga ner mycket tid på. Men imorgon efter skolan så ska jag vara med Inés. Äntligen! Saknat henne. Nu så ska jag äta, Pussar & Kramar!

seg dag.


Snacka om seg dag! Vaknade hemma  hos Vanessa vid kanske halv tre, vi åt frukost och sen har vi bara suttit vid datan. Är sjukt trött har inte sovit många timmar eftersom vi gick och la oss vid åtta imorse. Så jag kommer somna bra ikväll. När jag kommer hem kommer det att komma ypp bilder från igår inte så många men det är några. Hade det verkligen jätte roligt med dig igår Vanessa! Om ett litet tag så kommer mamma och hämtar upp mig eftersom jag inte orkar gå hem. Hihi. Nu så ska jag lyssna på lite musik och sedan ska jag gå, Pussar & Kramar!

Vanessa.


Nu så sitter jag hemma hos Vanessa, vi har suttit vid datan,fotat, varit ute, handlat cola, ramlat på isen, skrattat, haft det skit bra men det kommer bli ännu bättre. Just nu så sitter vi och pratar med lite folk och ska kasnke snart kolla på film eller något vet inte. Nej, nu så ska vi ha det bäst. Pussar & Kramar!♥

skynda mig lite.


Saknar den dagen♥

Nu så måste jag skynda mig lite, ska plattahåret, sminka om mig, byta kläder och lite så. för att vi ska iväg så snart som möjligt. Sen lite senare ikväll så ska jag träffa Malin vet inte om jag sover hos henne, får se hur det blir. Men då går jag hem och packa eller något. Ska också ringa Malin, så nu måste jag verkligen skynda mig. Pussen!

Lördag.

Jag & Elin på IKEA!

Godmorgon! Nu är jag vaken eller jag har varit det ett tag nu, ska snart börja fixa mig lite. Shit, det är red<n lördag och om 2 dagar börjar skolan. Åhh, jag vill verkligen inte det. Så ta tillvara på dagarna som är kvar och verkligen njuut. För det ska jag göra. Ska lägga mig i sängen och läsa FRIDA-tidningen som jag fick hem för någon dag sedan också. Bloggar senare, Pussar & Kramar!

music is my life.


Kom hem nu din skitunge!
Sitter och lyssnar på musik som jag oftast brukar göra. Har precis tagit ett långt bad med ansiktsmask och allting, så himla skönt! Imorgon så ska jag somsagt på julgransplundring hos några kompisar, blir typ ensam barn om inte några andra skulle komma. Roligt, Nej! Ska snart gå in till Adams rum och kolla lite TV och sen sova. Så jag bloggar mera imorgon. Pussar & Kramar!♥

jay smith.


vitchokladmousse.


Idag somsagt var det jag som lagade maten. Till förrätt: Toastskagen, Varmrätt: Kycklingenchilada Efterrätt: Vitchokladmousse med färska frukter. Jag gjorde allting själv och det blev grymt gott, så nu är jag riktigt mätt. Skulle sovit över med Malin & Miranda idag men den ungen svarar ju aldrig på sin telefon så jag vene om det blir något ikväll. Får se. Nu tänkte jag fixa lite med bloggen och sen kolla lite TV eller kanske någon film. Pussar & Kramar!

sleeping.



Nu så ska jag gå och lägga mig eftersom jag är sjukt trött, bloggar mera imorgon. Pussar & Kramar!

you are missing as the star in the sky.


Imorgon så sover jag kanske med skitungen Malin, får se om det blir av. Men det hoppas jag. Miranda kanske skulle vara med också, kuligt! Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och sen kolla på lite TV. Pussar & Kramar!

imorgon.


Bilden är ett minne som jag saknar otroligt mycket, då tiden var som bäst med dig. Jag älskar dig, du vet vem du är!
Imorgon så ska jag göra 3 rättersmiddag, hoppas att det blir bra! Kände bara föra att laga mat osv. Och på lördag ska jag på julgransplundring, inte det roligaste men jag måste följa med. Nu ska jag prata lite med Vanessa och sedan vet jag inte vad jag ska göra. Pussar & Kramar!

Rensat bilder..


..Och hittade den här, gammal men gullig.
Nu så som jag sa så har jag rensat alla mina bilder på datan och det var inte lite bilder det. Men nu går datan snabbare iallfall, tack och lov. Vet inte vad jag ska göra ikväll, fixa lite. Får se vad jag hittar på. Nu ska jag göra en sak och sen bloggar jag säkert senare. Pussar & Kramar!

Klädval.


Fredrik tror jag han heter.

Cebro- Ultisetup mix by Cebro
En kille som är grym på att göra en massa remixer, lyssna på hela så förstår ni :)

en låt som jag letat länge efter.


Torsdag.



Idag är det somsagt Torsdag och jag ska snart börja fixa mig och plocka undan i mitt rum. Ska ner på stan och handla en sak också.  Det är typ snöstorm ute nu vilket inte är så härligt, vill att det ska bli varmt. Aja, det kommer inte  bli så bra uppdatering idag med jag lovar att blogga när jag kommer hem igen. Pussar & Kramar!

godnatt.


Godnatt, nu så ska lilla jag lägga mig i sägen och läsa FRIDA-tidningen som jag fick hem idag. Imorgon ska jag somsagt till Farmor & Farfar, så jag måste vila upp mig. Pussar & Kramar!

ont i huvudet.


Man kan inte vara klantigare än mig, jag skulle sätta mig i sängen och så lutar jag mig för långt bak och för snabbt. Så jag slår huvudet i en betong vägg, så snacka om att jag har ont i huvudet nu. Har precis kollat klart på "Bröderna Karlsson" med mamma, den var sjukt bra! Vi skulle sätt en annan men den hade inte svensktext så vi ska se den en annan dag. Nu ska vi fika lite, med té osv. Pussar & Kramar!

twelve.


I waaant.
Nu har jag precis ätit klart och jag ska snartkolla på film med mamma, tjejkväll ikväll eftersom dom andra jobbar natt. Har även pratat med Inés idag och jag ska ringa henne imorgon och snacka i evigheter. Saknar bruden! Imorgon så ska jag till farmor & farfar och träffa hela släkten. Ska bli ruuligt! Och på lördag sover jag över med saknade Vanessa, yees! Slipper julgrnsplundringen hos våra kompisar. Pussar & Kramar!

New York.


Åhhhh, jag vill verkligen åka till New York eller L.A! Ska tjata på mamma så vi kan åka dit på en weekend eller något ;) Nu så ska jag snart äta och sen kanske kolla på en film. Vi hörs kanske senare, Pussar & Kramar!

laugh as much as you breathe and love as long as you live.



Saknaden är verkligen för stor nu, kom hem! Jag älskar dig över allt annat, glöm aldrig det underbaraste!♥

snart klar.


Nu så är jag snart klar, ska bara sminka mig och fixa håret. Sen så åker jag till Resarö med familjen för att fika hos Gunnel & Peder och träffa Sarah hoppas jag! Är inte med Malin idag eftersom hon skulle till Stockholm med sin familj, så det får bli en annan gång. Funderar på att byta ut bilden i header, vad tycker ni? Nej nu ska jag fixa klart mig, Pussar & Kramar!

tandläkaren.


Nu så har jag fått papper hem om att jag ska få tandställning så snart som möjligt. Vi ska bara boka upp en tid och sen får jag tandställning i 1,5 år tror jag det var. Så mamma skulle nog ringa nästa vecka eller något, vill inte. Men man får ju se det positivt, man får fina tänder. Aja, nu ska jag prata lite med mamma och sen börja fixa mig. Pussar & Kramar!

5 Januari.


Älskade lillebror, vet inte riktigt vad han gör.
Idag är det Onsdag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.Kanske skulle träffa Malin ett litet tag men jag vet inte riktigt. Mamma ville kanske åka någonstans idag och så ska vi fixa klart mitt rum också eftersom det saknades några golvbitar. Men jag ska ringa Malin sen, vi kanske sover över jag får se hur det blir. Nu ska jag fixa en sak, Pussar & Kramar!

vårkläder/love it.


Åhhh, vad jag älskar alla vårkläder som kommer ut i butikerna just nu. Den blåaklänningen, koftan och någon av pussmunnströjorna ska bli mina har jag bestämt. Dom är sjukt snygga och söta! Nu hade jag tänkt gå och lägga mig bloggar imorgon. Pussar & Kramar!

DJ.


dagarna som är kvar.


Mina dagar som kommer är väldigt sköna såhär får ni reda på det.
Onsdag: Kanske skulle vara med Malin ett tag.
Torsdag: Ska till farmor + farfar och träffa hela släkten för lite sent julfirande.+ kanske sova över med saknade Moa!
Fredag: Inga planer och detsamma  med helgen. Kanske träffar Elin eller något!

Nu är vi klara.


Nu så är vi äntligen klara med rummet, vi har lagt golv så nu känns rummer 1000x större än vad det var innan. + Att det blev skit fint. Nu är det bara möbler som saknas, vet inte när vi åker och köper dom men det blir väl snart hoppas jag. Nu så ska jag kolla på Kenza & Tyra Show som jag har missat och sedan sova. Bloggar senare, Pussar & Kramar!

Arninge.


Gammal bild.
Nu så åker jag till Arninge med familjen och handlar lite. Kommer hem om ett litet tag får se om jag får med mig något hem men det tror jag nog inte. Pussar & Kramar så hörs vi sen!♥

seg dag.


Lillasyster i Thailand.
Vaknade för ett tag sedan, har kollat klart på programmen jag hade missat. Skönt! Idag vet jag inte vad jag ska göra, orkar ingenting nu på lovet känns det som. Men jag har ju bara varit hemma i kanske 3-4 dagar så det är skönast att bara ta det lugnt. Kanske tar en promenad med mamma ner på stan och fikar. Ingen aning, får se hur det blir. Nu tänkte jag börja göra mig i ordning, bloggar senare. Pussar & Kramar!

polkagrisar.

Åh vad jag älskar polkagrisar, har ätit det hela dagen. Det är verkligen underbart gott och något man ska äta under vintertiden. Nu så tänkte jag kanske kolla på en film med mamma och Anders eller ta ett varmt bad. Får se hur jag gör. Pussar!

Nu är dom klara.


Du behöver: En bunke,en kastrull, bakplåtspapper, och ingredienserna.
Till fyllningen behöver du:
0,5 dl Sirap
0,5 dl Flosocker
50 g Smör
2 dl vispgrädde
1 Paket kokos (200g)

Till garnering:
200g Choklad.

Såhär gör du:
Du häller ner alla ingredienser förutom kokosen i en kastrull, när du känner att det blir leta segt så häller du i kokosen i kastrullen. Sen rör du om tills all smet är täckt med kokos, sen låter du det svalna ett tag. Efter själva "smeten" har blivit lite sval så ska du göra små bollar. Så du rullar smeten till små bollar och lägger på bakplåtspapper och låter svalna igen.
När dom blivit kalla och hårda så ska du smälta chokladen över ett vattenbad,(alltså en bunke över en kastrull med kokande vatten) sen lägger du i kokosbollarna i chokladen och rullar dom och sen lägger du på ett bakplåtspapper och låter stelna. Dom blir sjukt goda, det blev iallfall mina! Så testa du med. Receptet hittade jag på kryddburken.se. Lycka till!

Tack söta du.


Tack söta Elin som hjälpte mig att fixa lite med bloggen, den kanske kommer se lite konstig ut ibland men det är för att jag håller på att fixa med den. Nu så ska  jag snart äta och jag är inte klar med min bakning ännu det tar lite tid. Men det blir gott. Idag har jag bara tagit det lugnt, varit nere på stan med mamma och fikat haft det underbart! Pussar!

Bounty.


Nu hade jag tänkt baka lite, nämligen egna Bounty. Vet inte hur det kommer att gå men jag får ju försöka, kan fota undertiden jag håller på och så kommer jag lägga upp receptet på bloggen så ni också kan försöka om ni vill. Nu ska jag börja, så jag bloggar mera senare. Pussar!



Måndag.


Nu har Elin gått, eller hon gick för ett litet tag sedan. Har plockat undan lite i mitt rum och ska snart äta lite. Idag hade jag tänkt baka och kolla på film. Slapp dag igen, himlans skönt! Igårkväll så sov ju Elin här, vi fotade lite, pratade en massa, shoppade och kollade på film. Monsters hette den, den var faktiskt bra. Intressant! Något jag rekomenderar. Nej nu är jag hungrig, bloggar mera senare! Puss!

Nytt.


Kläderna är från Thailand,BikBok,GinaTricot & H&M.
Nu så ska jag och Elin gå ut ett litet tag, när vi kommer hem så ska vi fota lite och kolla på film. Bloggar inget mera idag, Puss!

everybody change.

Idag så ska jag träffa Elin, vi kommer nog att åka till Täby och handla lite. Sen kommer hon sova här, har inte träffat tjejen på länge, så det blir kul. Får se om jag bloggar mera idag, Puss!

inget mera bloggande.


Inget mera bloggande idag, nu ska jag kolla på "Mamma Mia" med mamma och sen sova. Är sjukt trött. Imorgon sover även Elin här, Puss!

inget mera bloggande.


Inget mera bloggande idag, nu ska jag kolla på "Mamma Mia" med mamma och sen sova. Är sjukt trött. Imorgon sover även Elin här, Puss!

Nöjd.


1.Bodybutter 2. badolja,badbomber och lite sånt. 3. Presentkort på Ginatricot. 4. LOVE bokstäver. 5. Chokladask. 6. LoveDance parfym. 7. Duntofflor. + Resan till Thailand och så fick vi en massa pengar att shoppa för där nere och få mitt rum omgjort . Jätte nöjd!

pringles.


Nu så har jag kollat klart på "Fångarna på fortet" var tvungen att göra det eftersom alla bloggare var med. Lite roligt! och för ett tag sedan kom Adam hem med chips till mig så nu sitter jag vid datan och fixar lite, lägger upp julklapparna i nästa inlägg. Ha det bra, Puss!

förlovning.

Det bästa med Thailand♥
Pappa och Sandra förlovade sig där nere, det var så himla underbart. Pappa köpte en grymt fin ring till henne, vitt guld var det med en massa rosa stenar. Sjukt fin! Åh, dom är verkligen super söta tillsammans. Och jag är glad för att dom gjorde det. För Sandra är en underbar bonusmamma. Älskar er!

Pizza.

Snart så kommer mamma och Adam hem med pizza, Gud vad gott! Efter det så ska jag och mamma kolla på en massa filmer och bara mysa. Äta lite julgodis och så. Imorgon så ska jag vara med Elin, vet inte om Moa ska vara med. Sen sover vi över :)) Bloggar senare från datan, bloggar på iponen nu. Därför bildlöst inlägg. Pussar och kramar!

fixat mig.


Nu har jag tagit en varmt bad och lite så. Ska bara ta det lugnt idag så jag ska måla naglarna och fixa lite, har också fotat julklapparna som jag ska fixa lite med och sen lägger jag upp dom på bloggen. Imorgon så ska jag vara med Elin och kanske Moa, sen sover vi över också. Har verkligen saknat tjejerna! Nu ska jag fixa lite och sen kolla på en massa filmer. Pussar!

lördag 2011.


Syster och jag nere i Thailand.
Nu har jag kollat klart på "Ung & Bortskämd" så nu ska jag äta lite frukost och sen börja fixa mig. Pappa kommer även till mig idag och ska lämna mina vintersaker, eftersom dom är hemma hos honom. Synd! Nu är jag vrålhungrig, så jag bloggar mera senare. Pussar!

1 januari.


Godmorgon! Vaknade för kanske 20 minuter sedan och jag har satt på mig mina duntofflor och har virat täcket runt mig, fryyser sjukt mycket. Om ett litet tag ska jag äta frukost med familjen sen idag har vi bestämt att vi bara ska ligga hemma idag och kolla film och en massa saker. Härligt! Nu ska jag fixa lite med bilderna från Thailand som jag aldrig blev klar med igår, sen ska jag kolla på en massa program jag har missat. Pussar & Kramar! Och ha en bra start på det nya året!♥

julklappar.

'
Idag så hämtade mamma,Anders och Adam mig vid flyget, vi åkte hem och åt lite och fixade med resväskan. Sen vid tolvslaget gick vi ner till parken och smällde raketer, så himla fina! Nu så har jag suttit och kollat igenom bilderna från Thailand, dom blev helt okej. Vi fotade bara med min systers kamera. Vi håller även på att göra om mitt rum så det är snart klart, vi ska bara köpa möbler och sen fixa det sista. Älskar det verkligen. Öppnade även mina julklappar idag, men dom fotar jag imorgon. Nu ska jag gå och sova, Godnatt! Ha ett bra 2011 ♥

/del 2.



Vi åkte även till FREEDOME BEATCH och badade, det var så himla skönt. Och sen efter det åkte vi runt med en liten motorbåt och kollade runt i Thailand. Det var så himla mysigt!

har haft det underbart/ del 1


Har verkligen haft det bäst nere i Thailand, vi har badat,solat,shoppat, druckit drinkar, ätit god mat,goda glassar, crepes,fotat,bränt mig,firat jul, gått på en sjukt stor julfest, pappa och Sandra har förlovat sig och en massa annat. Vi träffade även några kompisar där nere som var jätte snälla mot oss! Bloggade aldrig där nere eftersom jag inte orkade, ville ha mera tid till att bada och sola och en massa sånt. Det var helt underbart!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se