Elvisen.

Hej. Sitter hemma hos Elvira just nu, vi håller på att ladda ner Paranormal Activity 2. Redan sett den men bruden ville se den så vi ska kolla på den. Blöööö.Wäää. BajZ, jag är trött. Hejhej

Världens bästa pojkvän

Åhh, jag har verkligen världens bästa pojkvän. Han kom hem till mig igår kväll,vi vara myste och bytte julklappar. Fick ett Tomas Sabo armband av honom + 2 jätte fina berlocker <3333 Så fint! Var med Elvira häromdagen så vi rymmer till David där Axel var. Kollade film och åt popcorn. Standard. Kom precis hem från stan där Elvispen och jag krigade oss bland alla människor. Fick med mig ett par svarta jeans,en kofta och en pälsbollsmössa <33 Ska äta strax sen rymmer jag till Resarö. Pusshej


Såå underbart.

Ååååh, så himla underbart ♥♥♥♥♥♥♥

Datorn funkar. Uppdatering kommer.

Tjuuez! Sitter hemma hos Elvira nu och fick preciiis jullov, wiiiiiie. Hur soft? Just nu lagar hon typ mat, tjockt. Ja.Hej. Ikväll ska vi träffa min pojkvän + lite annat folk. Huuuuuur soft? Fick mina betyg idag också. Hej onöjd tjej. Fuuucck. Btw min dator funkar nu igen så nu kommer jag börja uppdatera även fast jag vet att jag tappat tyyyyyp alla läsare.. Men kbry. Imorrn blir det dom sista julklapparna som ska inhandlas, sen är jag klar. Ska laga mat ,med Elvira nu! Puusss!

Nu köööööör vi!!!

image description
Wooopa! Är hemma hos Inés nu och taggar helt galet. Vi ska iväg och träffa min pojkvän och sen vidare. Fan vad niiiiirr. Snart får jag min datorsladd då kan jag börja blogga igen. Men nu jäääävlar. Wooopaa!
Om ni vill följa mig och se vad jag gör så följ mig på instagram @jcornelia

Ingen dator=ingen uppdatering


Ja som ni säkert ha märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag. Men det är bara för jag inte har någon dator. Under dom 13 dagarna jag inte har bloggat har jag varit med dom finaste personerna man kan, spårat en massa med härliga, börjat handla julklappar, varit ute sent och inte kunnat komma hem och sova, varit uppe hela natten och inte sova något alls, stå och vänta på bussar i fleera timmar, skaffat världens bästa pojkvän ♥♥, spenderat en massa pengar på onödigheter, träffat killar från Åland mitt i natten,  oooosv. Ikväll drar jag och Elvira hem till en kompis på Resarö och har det kuligt. Tagg.Ja.Typ. Sen sover jag och Älviriiiss! Pusss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se