10.33


Sitter i soffan hemma hos pappa och väntar på att Sandra och Vincent ska komma hem från doktorn,Vincent var tvungen att åka dit för att han har typ en infektion i ögat och har hög feber..! igår så var jag nere vid karlbergsslott vid en jätte stor gräsmatta med lillebror och Sandra , det var så varmt att vi var tvungna att gå hem. Idag ska jag nog bara ligga ute på balkongen och sola hela dagen och samma sak imorrn. Men på onsdag så ska jag ju ut med båten eftersom min farfar fyller år och på torsdag kommer Felicia in hit, yeeey! Och på fredagen så sover jag hemma hos min storasyster. Nej nu ska jag ut och sola ,bye !

hemma!



Hemma efter en gryyym helg med bästa Frida! Visar en massa bilder nån annan gång, finns redan en del på facebook. Låten är föresten grym! ;)

hemma hos pappa.


Sitter just nu hemma hos pappa och har precis kollat på fotboll och ätit kakor.Kvällen har varit mysig, när jag kom hem hit gjorde jag mat åt Vincent och han fick äta, sen gick jag,pappa & Vincent ut på våran balkong och solade lite, det är rätt högt så man blir ju lite höjdrädd.Efter ett tag gick vi in ich ät middag som betod av kycklingsallad.Imorgon så ska vi åka båt ut till Fjäderholmarna och sen kanske vi skulle hem till några.  Nästa vecka ska vi också åka båt med hela min släkt för att farfar fyller år . Kul att träffa alla i släkten träffar alla  bara 1 gång om året typ :( Nej nu så ska jag hämta mitt godis och kolla på en film och sedan sova. Puss!

Åker ut och seglar med Frida över midsommar!


12.39


Vaknade för kanske 10 minuter sedan av att min pappa ringde och väckte mig,ska ju åka till honom idag så jag firar midsommar där, kommer också att bo där i 2 veckor.Måste packa, äta frukost, gå ner på stan och köpa busskort och städa rummet sen åker till pappa vid fyra.Tror att det bara blir han och jag ikväll och Vincent.Någon dag så kommer även Felicia in till mig, då ska vi shoppa på kungsholmen och fika osv.Längtar! Kommer inte att vara så jätte bra uppdatering men jag ska försöka :D ! Puss!

ny header.

Har precis gjort en ny header, har suttit och fixat med den i kanske 1 timme.Blev rätt nöjd, får se vad Ebba tycker! Nu ska jag sova,Puss!

00.20


Ska börja fixa en ny header till bloggen nu, säger till när den är klar :)

reklamutdelning och övernattning med felicia ♥


onsdag 22.05


Tagen av underbara Inés de la Croix♥
Kom hem för ett tag sedan, har varit hemma hos Felicia ju. Delade ju ut reklam med henne igår, har fått skavsår :( Skulle delat ut reklam idag också men vi orkade inte det eftersom vi knappt hade sovit någonting under natten.Så vi gick ner till stranden istället och solade.Badade inte för det var så jävla kallt,men nästa gång ska jag fan bada! Sitter och lyssnar på lite musik nu och ska snart städa rummet.Åker till pappa imorgon där jag kommer att vara i 2 veckor.Så det blir kanske inte så mycket uppdatering, men jag ska göra så bra jag kan! Bilder kommer i nästa inlägg :D Puss!

hemma hos felicia.


Sitter just nu hemma hos Felicia och äter daim, vi har varit hemma hos Alex där Daniel också var.Hoppade studsmatta & lyssande på musik. När vi kom hem så gick vi till statiol och köpte daim och varsin ben and jerry half baked ofcourse :D Snart så ska vi gå hem till mig och hämta lite saker tills ikväll, sover ju hemma hos henne på trampolinen, vi ska dygna :) Vi ska ha en massa socsäckar , täcken, kuddar, godis , chips, glass allt .Blir inget mera bloggande idag, men imorgon kommer jag uppdatera mera.Ska dela ut reklam med Felicia imorgon igen för att käna ännu mera pengar, idag känade vi 350:- på 2½ timme , najs! Puss!

felicia kommer.


Felicia kommer nu, håller på att göra lunch vilket inte går så jätte bra menmen.Som sagt så ska jag dela ut reklam med tjejen och så går vi hem till henne och solar sen :) Puss!

reklam.


Vaknade för ett litet tag sedan och ska snart hoppa in i duschen. Ska ut och dela ut reklam ppå kullön och resarö med Felicia, sen sover jag nog där också :) Vi gör det såklart för att få pengar, felicia och jag kommer bliiii riiiiikkkkkkaaa ! Puss !

cooler than me.


Sitter och lyssnar på Cooler than me - Mike Posner , underbar låt! Kom hem från Adna för kanske 30 minuter sedan, jag trillade ner från hennes säng, lyckat.Ska sätta på en film nu tror jag,bloggar mera senare Puss!

a d n a


Sitter hemma hos Adna nu, kom hit för ett tag sedan. När vi kom hem hit så hoppade vi lite studsmatta och nu så sitter vi inne på Adnas rum och äter daim ( som nyss tog slut ) ^^ Ska gå hem vid tio och då bloggar jag mera , Puss !

TACOS


Har precis ätit middag,gott! Sitter hemma och väntar på att Vanessa ska ringa, ska vara med henne lite senare ikväll:D Lyssnar på lite musik också,känner mig trött även fast jag har sovit 13 timmar.. Saknar min lillebror mest ♥

ligger i sängen.


Ska nog inte vara med Vanessa idag för hon svarar inte på sin mobil, kanske träffar henne ikväll.Kanske sover över med henne också,ikväll så ska jag iallfall göra maten, det blir tacoooooos!Har inte ätit det på jätte länge.Skulle gått ner på stan till winbergs och köpa glass av min kusin, men jag orkar inte det. Så det får bli imorrn.Bakade aldrig igår, så jag ska göra det nu.Chokladbollar.Puss!

14.46


Vaknade vid halv två idag, var jätte skönt att sova ut!Ska snart duscha och fixa mig , ska kanske vara med vanessa idag.  Jag tror det iallfall. Som alla säger är det verkligen omöjligt att sova när fåglarna låter, men jag somnade ändå :) Puss!

världens finaste.

Hellu:), jag är ju somsagt i Frankrike& passade då på att blogga lite, sitter iallfall och pratar med världens finaste Lillebror som jag saknar mest :( , Idag har jag inte gjort så mycket, har badat och solat lite även fast de inte var så bra väder. hoppas ni har de bra där i sverige´:) puss ines .


-en bild beskriver mer än tusen ord, jag älskar dig mest "cornelia lillebror johansson" & tanken på att inte få träffa dig på tio veckor får mig att må riiiktigt dåligt. utan dig lillebror inget mig. du gör mig hel och jag släpper dig aldrig. ALDRIG <3

ines de la Croix♥



Inés de la Croix, vad hade jag gjort utan dig ? Hur skulle jag kunna leva utan dig ? Hur skulle mitt liv se ut om inte du fanns ? När jag hörde att alla pratade om dig tänkte jag, hon är säkert värsta fjortisen. Men när jag träffade dig för första gången insåg jag verkligen att du var en äkta vän. Vi blev kompisar först på pea eller vi pratade där om att vi skulle träffas osv. Det var bara lite mer än ett år sedan kanske 1½ år sedan vi träffades. Det känns som om jag känt dig hela mitt liv men det har jag inte. Skulle inte kunna klara en dag utan dig, men nu när du är borta hela sommaren så ska jag klara mig utan dig i nästan 10 veckor. Hur ska jag klara mig, det kommer inte att gå. Det har bara gått några dagar och jag saknar dig som aldrig förr, vill bara att du ska komma hem så jag kan vara med dig igen som vanligt. Jag kommer verkligen inte att klara en dag till, men tyvär så måste jag det.När man sitter och tänker tillbaka på alla minnen vi har haft kommer det fler och fler tårar.Snart ser jag knappt vad jag skriver, du är verkligen helt obeskrivlig.Skulle kunna göra vad som helst för att få se dig varje dag.Vi som klagar på varandra att vi måste ses efter kanske 2 dagar och så säger vi : vi ses aldrig . Och nu ska jag klara mig i fem veckor somsagt.Kommer aldrig att klara det, utan dig är hela jag tom. Jag vet inte hur jag ska beskriva dig.Du är den mest snällaste,sötaste allt man kan få, du är den personen jag kan berätta ALLT precis ALLT för. Jag älskar dig Inés "lillebror" de la Croix ♥

everybody talking in words i don't understand


asssss

jag och frida på vårat sovloft.

agaaaaain.

HAHA jag och frida kör kubb och jag är bäst. fast ne. för hon vinner hela tiden ;)
snyggabilder.nu haha
Måndag: TWILIGHT FAN EVENT!!!!! taggaaad.
Tisdag: Stan förmodligen med mamma för att fixa lite kläder och sånt
Onsdag: Inga planer hittils, men måste lämna Ellens kudde till henne.
Torsdag: SEGLA MED FRIDA ÖVER MIDSOMMAR! :D Kommer hem på söndag förmodligen!
Kommer inte kunna uppdatera så mycket..

My week. Nu skypar jag med Ellen och ska hämta glass, adioooos

imorgon.

*Imorgon så vill jag hitta på något med någon, om det är sol ska jag nog bara sola lyssna på musik annars vill jag hitta på något med någon, någon som vill hitta på något och sedan sova över ? :D Sitter och lyssnar på musik just nu och fixar lite med bilderna på datan.Ska snart städa mitt rum och sedan bada tror jag. Tänkte rensa garderoben också, får se om jag orkar det idag. Puss!

we no speak americano


inte nu på fredag men nästa.


Har precis planerat med min storasyster att hon och jag ska ha en "tjejkväll" tillsammans inte nu på fredag men nästa.Ska möta upp henne i stan efter hon slutat jobbat, sen så ska vi gå runt lite på stan sen så åker vi hem till henne där vi ska se film och äta en massa godis.Sen så sover jag där.Det kommer bli super mysigt!

kom nyss hem.


Kom hem nyss från att varit i båten, hann komma ner dit och sen skulle vi hem för att det blåste så mycket.Har suttit på balkongen och solat lite nu, fick lite färg.Mamma och Anders gick ner på stan och skulle äta middag,ville inte följa med för jag är sura på dom.Ska gå ut i solen nu igen och lyssna på lite musik, och sedan baka tror jag.Puss!

14.50


Vaknade vid ett idag, gick upp och gjorde lunch och satte mig vid tvn med Vanessa. Vid två tiden så gick hon hem för hon skulle vara med Clara och Malin. Ska snart klä på mig och gå ner till båten där mamma och Anders är. Tänkte sola lite och bada tror jag, ska nog bara ta det lungt idag.Kanske träffar någon ikväll men jag tror nog inte det.Ska ladda över lite låtar till ipoden nu. Puss!

jag älskar dig för den du är och inte för den du försöker att vara, va dig själv.


lördag.


Har precis kollat klart på filmen med Vanessa, vi sitter och kollar runt lite på facebook och har dåliiiiiiig humor ^^ Vi kanske sätter på en till film vad vet jag.Puss

alvin och gänget 2


Ska kolla på alvin och gänget 2 nu med Vanessa , hon sover även hemma hos mig :D

täby centrum

Kom hem för ett litet tag sedan , har varit i täby centrum med Malin & Clara. Dom skulle köpa present åt Christian så jag följde med, har kollat på bella&tyra show nyss.Ikväll så ska jag se på en bra film , äta lite godis och chips , läsa och umgås med familjen helt enkelt.Lyssnar lite på musik medans jag väntar på att maten ska bli klar,är jätte hungrig.

Nu så tänkte jag städa mitt rum och fixa lite små saker. Puss

fredag.


Idag är det ju fredag och dagen/kvällen/natten kommer att spenderas med Malin, ska sova hos henne idag! Det ska bli roligt, har ju inte träffat henne på jätte länge.Ska snart packa väskan och sminka mig och gå ner till henne.Kanske inte bloggar mera idag men vi får se, Puss!

grattis elin som fyller 13 idag ♥

GRAAAAAAAATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS ELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN !

Hoppas att du får en jätte bra födelsedag med en massa fina presenter, jag älskar dig ♥


22.24


Kom hem för ett tag sedan, har varit på resarö med Alex, Vanessa & Oskar. När jag kom dit gick vi ner till Oskars båt och satt där nere pratade , spelade kort och hade allmänt mysigt!Sitter och håller på med mobilen nu fixar med nummer och allt, skriv ditt nummer i en kommentar och ditt namn eller på facebook , har inga nr. Ska snart sova är jätte trött,Puss!

17 juni


Ska åka ut till resarö där Alex, Vanessa, David & Oskar är , ska bara duscha lite snabbt! Kanske sover hos Vanessa men jag vet inte. Puss

jag älskar dig.


Imorgon så åker min underbara Inés till Frankrike , hoppas att du har det bra. Kommer att sakna dig enormt mycket, men vi får ha kontakt. Jag älskar dig.

jag rakt igenom..














tolv låtar som är några av mina absoluta favoriter. dom två översta. åh.

sommarbilder med ines



Gick ut och fotade lite med Inés, nu ska vi snart in till Vaxholm och handla allt tills ikväll!


THE FIRST DAY OF FREEDOM.


Vaknade för kanske en halvtimme sedan, efter en skön sömn. Var verkligen trött, och så sov jag länge, ska snart göra pannkakor med Inés och sen ska vi ut och sola. Denna kväll kommer att spenderas hemma hos Inés igen,myys! Ikväll ska vi grilla med hennes familj sen så ska vi nog träffa några.Igår så var verkligen kvällen/natten lyckad.Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig.Tack alla tjejer för en lyckad kväll och tack nico för en lyckad moppetur , hah.Puss!


INES GÄSTBLOGGAR.

Tjoo baloo :), cornelia håller på att somna, men jag hällde faktiskt nyss lite vatten i hennes ansikte,  hahaha, då vakna hon. Men nu har hon somnat om :(, iallfall titigare var vi hemma hos felicia och grillade, de var mysigt!. sedan så följde vi hedda till erngarn och jag och cornelia stannade där tills min gulliga brorsa kom och hämtade oss med moppen, Vi kom hem vid ungefär ett tiden :P nej men nu ska jag (på riktigt) hälla lite vatten på cornelia, de är de ändå sättet att få henne vid liv. Puss/ Inés.













-några bilder från idag på skolavslutnigen :D

felicia gästbloggar

nu är cornelia i duschen, så jag snodde datan, mihih. om ni läste på inlägget innan så vet ni vad vi ska göra ikväll. imorgon så är det ju skolavslutning, och efter det ska några tjejer och jag ner på stan och käka glass, sen hem till mig och grillllllaaaa! yey. aja nu är cornelia klar, så jag säger hejdå! puss och kram från felicia the best .

måste bara säga att jag älskar dig cornelia, och jag saknar OSS mycket! puss på din lilla rumpa ;)
till felicia: Jag saknar oss också,varför blev allt som det blev?Vill bara spola tillbaka till femman då vi var som syskon, du är allt felicia ♥

städat


Har städat hela mitt rum, väldigt jobbigt & tråkigt.Men sen så kom Felicia då blev kvällen räääääääddad ^^ Nu så sitter vi och äter godis och fixar inför skolavslutningen imorgon, jag ska snart bada och med ansiktsmask och så och måla naglarna, det blir nog bra.Ska vara lite social nu, ska tvinga Felicia att gästblogga också ;D

kom nyss hem från Stockholm.


Jag saknar dig min sötnos ♥
Kom nyss hem från Stockholm, va där med Felicia . Vi gick runt lite i affärerna men hittade inte så mycket eller jo jag hittade en ring,skor och en rosett.Vi gick fram och tillbaka i hela affären tills slut orkade vi inte mera så vi åkte hem. Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik och väntar på att Felicia ska komma hit.Hon är hemma och packar sen så kommer hon,och då ska vi ha spa. Måla naglarna,hårinpackning,ansiktsmask osv. Puss

12.03


Är med Felicia just nu, och slutade 11.10 och nu så har vi ätit luch efterosm vi bara fick någon äcklig renklämma i skolan.Vi ska åka in till stan vi ska vara med Ines,Emma och Frida men jag tror att vi åker in själva.Sen efter det så sover felicia här, eftersom det är skolavslutning imorrn. Ni kommer att få bilder hur vi ser ut det lovar jag, nej nu så måste vi kolla bussar. Puss

happy ending


tjejkväll


Dom som var med: Malvina,Moa,Clara,Emma,Emilia,Ines,Hedda&Jag . Hade mysigast med er, bilderna är tagna av Moa

statiol


Inatt så sover ines här, vi ska nu till statiol och handla godiiiiiiiiiiis . När vi kommer hem så ska vi ha spa som jag alltid har på söndagar, kommer att skriva en heldel ikväll . puss

ingen stan idag

Skulle dragit till stan idag ju, men det blev ändrade planer . Jag åker till arninge istället med ines och hennes familj, sen åker jag hem till ines och kanske sover där men jag tror inte det men hon ska typ saova här :D Denna helg har verkligen varit lyckad, men jag tar självmord om det regnar på tisdag, då går jag inte på skolavslutingen..! Nej nu så måste vi gå till bussen för att sedan bli upphämtade, bloggar mera senare om gårdagen :D puss


stan med lillebror


Ska snart dra in till stan med Inés, och handla det sista inför skolavslutningen. Hade det mysigt igår hemma hos malvina med en massa folk, efter det så var jag och ines med alex. Bilder kommer senare från malvina, såklart har jag och ines inte sovit under natten som alltid ^^ puss

mikaela älskade syssling


Mikaela jag saknar dig, iloveyou♥

facelook today


tolftejunitvåtusentio


Kan inget bli som förut , saknar den tiden med dig . alla är annorlunda nu , jag saknar verkligen dig haj ♥
Vaknade för ett litet tag sedan och ska snart hoppa in i duschen , senare ikväll så åker jag hem till malvina med lite folk och har mysigt! Efter det så ska jag sova hemma hos ines , kanske med alex också men får se hur det blir med det . Men vi ska iallfall vara med honom när vi kommer hem , har verkligen saknat honom.Sitter och lyssnar på håkan hellström , sjukt bra musik.Vet bara inte vad jag ska ha på mig idag , det kanske blir en outfit senare , i think so ^^ K Y S S !




Götakanal 3

Sitter just nu och kollar på götakanal3 med familjen , ska snart ta ett bad . Den är bra hittils nej ny då ska jag fortsätta att kolla och ringa ineessssss :)

fredag


Ska snart kolla på film med familjen , ska äta lite chips också . Senare så ska jag ta ett varmt bad med ansiktsmask & allt .Kommer att blogga en heldel ikväll , så håll ögonen öppna ;D

hemma från underbara och varma spanieeeeeen :D


Kom hem för kanske 2 timmar sedan , hade det sjukt bra i spanien! Kommer att berätta om det i nästa inlägg , har fått en massa färg eller lite iaf .Har saknat alla kompisar otroligt mycket , men nu är jag hemma igen . Imorgon så ska jag till stan hem till malvina tror jag och sen så sover jag hos min efterlängtande lillebror :D Köpte även en skolavslutningsklänning nere i spanien och lite saker till Inés!Flygresan hem gick bra var lite rädd när planet skakade så mycket men det gick bra , nu ska jag äta . K Y S S !

inte bloggat.



har inte bloggat. men ärligt tarlat så hinner jag inte blogga så mycket på båda bloggarna. så det blir mest på den andra.
bloggar mest när jag vill och har lust!

ångbåtensdag


Av Inés ♥
Har varit med Hanna och Inés idag i Arninge och Täby centrum köpte två par skor ,ansiktsborttagningsmedel ansiktsmask , shorts och godis ^^När vi kom hem från täby så åkte vi direkt ner på stan eftersom det var ångbåtensdag träffade en massa folk! När jag kom hem så packade jag min väska så nu är det klart , ska packa handbagaget imorrn pallar inte nu -.- Ska fixa med min ipod nu , K Y S S !

andrajunitvåtusentio


Ska snart gå till skolan , eller om typ 40 minuter så jag har ju tid på mig ;] Efter skolan så åker jag , Ines och Hanna in till täby centrum och sen Arninge , kommer hem rätt sent tror jag för att jag ska ju på ångbåtensdag också . Juste måste packa ikväll , åker ju imorgon hahah ! Är sjuuukt taggad , ska köpa en massa godis idag också som jag ska ha med mig på flyget , jag är så sjukt taggad:D Ska packa idrottsväskan nu , ses senare ! K Y S S !
btw Ebba har skickat en sak t dig på facebook , svara så snabbt som möjligt !:D

22.18


Är sjukt trött , går och lägger mig nu ! Syns imorgon , med mera uppdatering ! K Y S S

3 saker

♦Jag har svårt att somna på nätterna
♦Jag kan inte läsa eller något på en buss , i en bil eller på ett flygplan.
♦Jag älskar musik ^^

2 dagar kvar inte mycket


Tagen av Moa Norman
Har varit ute med mamma nyss och hämtat ut pengar , ska ju till täby och arninge imorgon och handla det sista inför spanien! Imorgon blir en sjuuuuuuuuuuukt stressig dag , slutar tjugo i fyra , ska ta bussen med Hanna och  Ines till täby sen till arninge , hem , ner på ångbåtensdag , hem igen för att packa , sova  , få resfeber , gå till skolan och säga hejdå till alla sen till flygplatsen , flyga och sen är jag i spanien :D ! Måste fixa min ipod också , får se hur det går , nej nu så ska jag hoppa in i duschen , K Y S S !

fan vad man kan garva åt saker som inte äns är roliga ^^

Kom nyss hem från täby centrum , hittade ett par shorts som jag ska köpa imorrn :D Pallar inte blogga

SKA UT OCH SPRINGA MED FRIDA NU



Hahaha sjukt töntig låt egentligen, eftersom den handlar om Mario Kart XD men gillar den på nått sätt :P

täby centrum

Hellloooooo bloggen ! Är i täby centrum nu och kollar på datorer ^^ Hinner inte
att blogga mera nu , men jag bloggar när jag kommer hem  K Y S S



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se