Hemma från Västkusten!

Kom hem igår! Om typ 20 minuter kommer gäster som ska vara här hela helgen och jag sitter i pyjamas och har inte duschat. Såååå borde göra det nu!

http://i44.tinypic.com/2e3u5tt.jpg
http://i39.tinypic.com/2lnwmko.jpg
hihihihii vilken tönt jag är!

regnigt och kallt!


Sitter i våran lilla "villa/bungalouv" och kollar tv. Har det jätte bra här nere men det kunde varit varmare för det blåser och regnar så himla mycket! Pappa åkte nyss och spelade tennismatch SM, så vi håller på att fixa oss för vi ska på någon fest också. Kommer hem den 5 Augusti till Vaxholm och då ska jag vara med en massa kompisar, har verkligen saknat alla! Måste verkligen träffa Elin, har inte sätt henne på läääänge, sen en massa andra såklart! Nu ska jag sminka mig och platta håret, Puss!

HEMMA FRÅN ITALIEN!

















Hemma från Italien nu, grymt härligt. Imorgon åker jag till Västkusten & träffar mina fina kusiner. Grymt det med! Satt btw på samma plan som Erik Hassle & han från ballar av stål :D :D niiiiiice

Båstad

Sitter på en resturang i Båstad med familjen, alla är utspridda överallt. Linnea ligger och sovernpappa pratar med sina tenniskompisar och Sandra står vid baren med några kompisar. Är trött har gått upp vid åtta halv nio varje morgon för att frukosten stänger elva. Drack precis en jordgubbsdrink sjuukt god! Har det bra här nere rätt varmt nästan för varmt, imorgon ska vi bada i poolen med våra kompisar. Åt middag på "grodan och timjan" och såg prins karl filip ;) han var där med sin flickvän. Nej nu går jag upp på rummet och kollat tv, byebye!

memories that will never be erased even though we start in a new class, you are wonderful!


Det spörgnar ute & jag sitter och kollar på en massa gamla bilder. Är sjukt trött men jag orkar verkligen inte gå och lägga mig, sitter och äter godis från Gotland. Jag och Julia var inne på "Pippis godis butik" ni vet den som som spelar in filmen i, det är rätt så likt och mysigt ! Issa tog lite bilder så jag ska säga till henne att ladda upp dom så kan jag lägga upp dom här om jag får :) Gästerna är fortfarande kvar vet inte hur länge dom stannar men ett tag till i allafall, slänger in ett inlägg till sen. Puss!

23.20


Sitter i soffan just nu och kolalr runt lite på facebook, har gäster men jag sitter i soffan istället. Är rätt trött så jag ska väl snart gå och lägga mig, har haft en jätte mysig kväll. Grillade med familjen och kompisarna och sen åt vi revbensbjäll och en massa annat.Har även ätit en massa glass och godis. Imorgon ska jag packa fixa lite med ipoden & sedan hjälpa syrran och packa.Åker ju till båstad på måndag, kommer bli najs! Puss !

har verkligen haft det underbart!


Kom hem från Gotland igår.Adam åkte hem tidigare så jag och Julua åkte ensamna, båten gick 19.10 och vi kom till city terminlen 23.30. Resan gick bra och det var mysigt att åka! Nere på Gotland har vi badat, spelat kort, ätit glass, solat, skrattat , fotat, kört bil, blivit myggbitna & haft det allmänt mysigt! Det var jag, mamma, Anders, Adam, Issa, Daniel & Julia som var där nere. På måndag åker jag til Båstad med min Pappa och kommer vara borta i två och en halv vecka. Så jag kommer inte att blogga så mycket, hoppas att vi har internet bara!Julia pkte hem för ett tag sedan och jag ska snart brja fixa mig, och ikväll så får vi gäster så då ska vi grilla, gillas starkt! Puss!

Jag ser en framtid där, kunde bli något stort. Så blås en kyss och fyll min kvot. Då tänker du högt, och skriker tyst, håller andan. Var det någon som skrek, var det din inre röst, du lät exakt som Ismael.



Ismael - Kent. Äckligt grym låt. Hela skivan är skitgrym. En plats i solen
Var nyss nere och badade nyss också och dom har byggt ut bryggan, så det hade blivit skitnice. Ska förmodligen bada med Frida & Moa later också så isåfall blir det ännu mer niiice ;)

Bilder från sommarstället!

Frida på tåget.

Vi spelade Cluedo mest hela tiden.

Snygg kortlek.


Jag och Frida bakar bröd ;)

Min favoritbok när jag var liten. Grönsakslandet.

Frida fiskar :D



Vi fick en fisk.

Åt mest sånna här marshmallows också.

Och väldigt mycket digestivekex & te på kvällarna.



Jag och Frida i torsdags, innan vi lämnade av Frida vid tåget så åkte vi till Mariebergsskogen i Karlstad.

Där åt vi glass också, sjukt gott!

Innan vi lämade av Frida på tåget. Jag, min lillasyster och Frida.

Vi åkte ut till en liten ö en dag.



I Säffle där vi åt vitlöksbröd & drack cola innan vi hämtade upp pappa som kom från Almedalen.

Åt hjärtsalami till frukost.

ÄLSKAR STOPPLJUSEN :D :D
Kopierade från min andra blogg, skulle vara sjukt onödigt att ladda upp 19 bilder på nytt ;)

HEMMA NU!

Nu är jag hemma efter en vecka på mormor & morfars sommarställe! Glömde blogga innnan jag åkte, men på onsdag åker jag igen så jag tänkte lägga upp en massa bilder innan det bara. Och juste, Frida var där dom första 4 dagrana, myyyyyysigt värre alltså :D :D

23 grader.


Klockan är 01.30 och det är 23 grader ute, det är sjukt! Har packat allt nu jag ska ha med mig, har bara kvar tandborste och smink, måste plocka undan lite på rummet också ;D Vi åker om 2½ timme, sen sitter vi på båten, men när vi kommer fram ska vi gå runt i VIIIIIIIIISBYYY ! Måste köpa lite saker, dethär kommer att bli en azum semester på Gotland. Känner verkligen det på mig! Bilder kommer såklart att komma, det lovar jag. Nej nu så ska jag gå och hämta min chockladmousse ;D Puss !

dageninnanjagochjuliadrartillgotland.


Har precis kollat film med Julia, vi kollade på "Det regnar köttbullar" lite rolig film! Själv ska vi åka till Gotland om 4 timmar.. Och vi kan inte sova. Juste jag och Julia var nere på ICA och köpte chokladmousse & citronmousse, mådde sjukt illa efter nåra tuggor, så nu står båda brukarna halvfulla i kylen.Nu blev vi hungriga ska upp och hämta mackor..! Bloggar kanske E T T inlägg till, innan jag åker i think ;D Puss från Julia & Cornelia !

gjort en ny header .


Har gjort en ny header, om ni inte ser den tryck F5. Vilken var bäst ? :)

12.27


Vaknade för kanske 40 minuter sedan. Idag så ska jag städa rummet och packa har inte gjort det ännu och jag åker imorgon till Gotland.Julia gick nyss ner till stranden med sin familj så jag fixar mina saker sen så kommer hon hem hit och så sover hon här.Igår så badade jag och Julia i deras vattenspridare, medans vi gjorde det hoppade vi så det kom vatten på och när vi hoppade trampolin, sjukt kul! Sen bakade vi Cukcakes som inte blev lyckade men jätte goda! Får be Julia ta med en till mig, haha! Nu ska jag äta lunch, Puss !

hajen.


Ska kolla hajen nu med mamma, kom hem från Julia för ett tag sedan. Berättar senare vad vi gjorde :D Puss !

som ögon när barnen e små, att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för.


Sitter och lyssnar på Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad. Ska snart klä på mig och äta någonting, sen gå till stranden med Julia.Som jag sa i förra inlägget så ska vi baka cupcakes ikväll, så vi måste köpa lite saker. Ska även hjälpa henne att packa, vi drar ju på måndag, det kommer bli azum!Jag packa imorrn tror jag, för då ska Julia ändå sova här så det blir bra. Vi måste gå upp klockan 03.45 om vi ska hinna.Nej nu så ska jag lyssna vidare på musik och äta, Puss !

your favorite fruit is chocolate covered cherries, and seedless watermelon oooh.


Saknar min bästis mest ♥ Idag så var jag ju med Julia, så vi gick ner till stranden med hennes lillebror och hans kompis och solade lite, när vi skulle gå hem gick vi förbi ICA och köpte glass. När vi kom hem så kollade vi på en film, och sen kollade vi på Johan Falk, men vi orkade inte kolla klart den så vi gick ner på IP och var med Dennis . Imorgon ska jag vara med Julia igen, då ska vi baka Cupcakes , det var ett tag sedan! Nu ska jag kolla film med mamma tror jag annars ska jag nog läsa & dricka te. Puss ! btw rubriken kommer från en låt text !

dear john.


Igår så kollade jag på Dear John , gud vad den är bra. Lite sorlig men den var jätte bra! En film som jag rekomenderar. Idag så ska jag vara med Julia, vi ska passa hennes lillebror och hans kompis, så vi går väl ner till stranden tror jag.Måste till Arninge också med mamma för att köpa en ny resväska, vi har inga och jag måste packa. Nu ska jag äta frukost, Puss !

watch the rain play on the ocean top.


Sitter och lyssnar på I'd Rather Be Wid You - Joshua Radin . Adam kom nyss hem med CheezBallz till mig, och så håller han på att ladda ner Dear John till mig, så ikväll ska jag se film. Åt nyss en god middag med familjen.Har inte orkat städat ännu men jag ska göra det,ska också bada tror jag. Idag har jag bara suttit hemma, har inte gjort någonting. Ibland är det skönt att bara göra ingenting.Puss!

dagenfeliciasovhemmahosminpappa.


They'll call me freedom, just like a wavin' flag


Har inte bloggat på ett tag men jag har varit hemma hos Pappa och har inte orkat varit inne på datan för jag har solat varje dag. Under tiden jag inte har bloggat har jag hunnit att badat i kalbergskanal,solat,varit med Felicia, haft piknick , varit ute med båten med släkten,varit barnvakt,känat pengar,ätit glass , skrattat fotat och en massa mera ! Har haft det jätte mysigt hos pappa. Var ju där i två veckor, och igår så sov jag hemma hos Julia. Skulle inte ha gjort det, men efter jag och Julia hade solat gick vi hem till henne, sen stannade jag och kollade på en film hemma hos henne som var slut halv ett, och då ville jag inte gå hem och då blev det så att jag sov där. Kom hem för kanske 1½ timme sedan, ska snart städa och packa upp mina saker.btw på måndag åker jag och Julia till Gotland och kommer vara där i 5 dagar, sen åker jag till båstad med min pappa och är där 2½ vecka, så jag kommer vara borta i 3 veckor, men hos Pappa tar dom med sin sina datorer så jag kommer att blogga lite då och då :) Puss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se